Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Vrei să lucrezi în consultanță, dar îți place flexibilitatea? PwC România lansează platforma “Proiecte pentru freelanceri”

Publicat

in

Munca la distanță, munca virtuală sau cea colaborativă au prins avânt după apariția pandemiei, având avantaje precum programul de lucru flexibil și mobilitatea, iar mulți specialiști optează în ultima perioadă pentru freelancing și proiecte punctuale.

Dealtfel, așteptările angajaților din toată lumea s-au schimbat rapid, mai ales de la apariția pandemiei, fiind evidentă preferința pentru flexibilitate. Aproape jumătate (48%) dintre cei 32.500 de respondenți la nivel global ai sondajului PwC ”Hopes and fears 2021” consideră că angajările tradiționale nu vor mai exista și că abilitățile vor fi oferite pe termen scurt companiilor care au nevoie de ele.

Adaptându-se noilor tendințe de pe piața muncii, PwC România lansează platforma online ”Proiecte pentru freelanceri”, prin care caută specialiști independenți care să lucreze împreună cu profesioniștii PwC în diferite proiecte derulate pentru clienții companiei.

”Într-un mediu dinamic și competitiv, în care piața capitalului uman se transformă rapid, freelancing-ul prinde tot mai mult teren și în România. Am inițiat această platformă pentru a aduce alături de noi oamenii care au experiență și abilități valoroase, dar care preferă să lucreze flexibil, în anumite proiecte. Practic, suntem deschiși fiecărui specialist care își dorește să colaboreze în proiecte de consultanță”, a declarat Daniel Anghel, Partener și Lider al Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică.

Freelancerii se pot înregistra pe platforma dedicată, unde își încarcă CV-urile pentru a lucra în proiecte de consultanță fiscală, juridică, dedicate ESG sau de tehnologie, derulate de PwC România pentru clienții din diverse industrii, precum farma, energie, retail, imobiliare sau servicii financiare.

Prezentă pe piaţa locală de 30 de ani, PwC România oferă servicii de consultanță fiscală și juridică, consultanță pentru afaceri, audit financiar și non-financiar, având o echipă formată din peste 800 de specialişti în România și Republica Moldova. ​

​Articol susținut de PwC România

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Spitalul Sibiu, după decizia procurorilor în dosarul de omor al pacienţilor de la ATI Covid: Am acţionat cu bună credinţă, cu misiunea de a salva vieţi

Publicat

in

De

Spitalul Judeţean Sibiu a reacţionat, luni, după ce procurorii au anunţat că nu există indicii pentru omor în cazul pacienţilor de la ATI Covid, precizând că ancheta ”demonstrează că spitalul a acţionat cu bună credinţă, respectându-şi misiunea de a salva vieţi”, anunță news.ro.

SCJU Sibiu a transmis, luni, că ”apreciază eforturile depuse de organele de urmările penală cu scopul aflării adevărului” în cazul dosarului care vizează Secţia ATI Covid a unităţii.

”Faptul că în timpul probatoriului ”nu a rezultat că pacienţii internaţi pe secţia ATI Covid a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au decedat ca urmare a unor acţiuni săvârşite cu intenţie directă sau indirectă” demonstrează că spitalul a acţionat cu bună credinţă, respectându-şi misiunea de a salva vieţi. Totodată, ne exprimăm încrederea în sistemul judiciar şi avem convingerea că, în urma administrării cu imparţialitate a tuturor probelor necesare soluţionării dosarelor nou – create, se va constata că nu sunt îndeplinite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni”, a transmis Spitalul Judeţean Sibiu, într-un comunicat de presă.

Procurorii au decis schimbarea încadrării juridice a faptei în cazul scandalului de la Secţia ATI Covid a Spitalului Judeţean Sibiu, unde un fost angajat a acuzat că pacienţii sunt sedaţi şi legaţi de paturi, ceea ce, la starea gravă în care se află, duce la deces.

Procurorii au stabilit că nu se întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de omor calificat, aşa cum a fost iniţial deschis dosarul, însă nu sunt excluse decese din culpă medicală.

Au fost deschise 13 dosare pentru ucidere din culpă, pentru tot atâtea persoane care au decedat în secţia respectivă şi pentru care s-au înregistrat plângeri penale.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Trei persoane rănite, dintre care două încarcerate, în urma unui accident produs la Izvoru Mureşului

Publicat

in

De

Trei persoane au fost rănite, luni seara, într-un accident produs la Izvoru Mureşului, pentru două dintre acestea fiind nevoie de intervenţia pompierilor, întrucât au rămas încarcerate, potrivit Agerpres.

Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a anunţat că, potrivit primelor informaţii, un autoturism a derapat şi a intrat într-un camion.

Sursa citată a precizat că în accident au fost rănite trei persoane, din care două sunt încarcerate, dar conştiente.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers, a mai arătat sursa menţionată.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend