Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Votezi cum vrem sau mori în război? Rușii sunt acuzați că forțează locuitorii din oraşul Enerhodar să voteze la referendum

Publicat

in

Ocupanții ruși îi obligă pe locuitorii din oraşul Enerhodar să voteze la „referendum”, iar cei care refuză sunt amenințați cu mobilizarea, relatează RBC-Ucraina cu referire la Direcția Principală de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării, GUR. Potrivit serviciilor de informații ucrainene, ocupanții, care controlează situația din Enerhodar, le-au interzis locuitorilor să plece în teritoriul controlat de Ucraina și, în general, să iasă în afara orașului. În plus, se aplică un control special lucrătorilor din schimburile operaționale ale Centralei Nucleare Zaporojie, scrie Rador.

NATIONAL

Video| Căprioară rănită în curtea unei fabrici din Brașov, tratată și eliberată de jandarmi în pădure

Publicat

in

O căprioară care s-a rătăcit și era blocată în curtea unei fabrici din Brașov a fost recuperată e jandarmi. Aceștia au observat că animalul este rănit la picior și după ce a fost bandajată, i-au dat drumul în pădure.

Citeste mai mult

NATIONAL

Karl Nehammer a pierdut majoritatea absolută la alegerile din Austria (exit-poll)

Publicat

in

Partidul Popular (ÖVP) al cancelarului austriac Karl Nehammer şi-a pierdut majoritatea absolută, din cauza unui scor bun al naţionaliştilor din cadrul Partidului Libertăţii (FPÖ) – care a obţinut cu un sfert mai multe voturi decât în alegerile anterioare – în alegeri regionale-cheie, duminică, în Austria Inferioară.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend