Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Vlad Voiculescu îl spulberă pe Klaus Iohannis: Sute de oameni vor muri zilnic. Eu un coșmar după un scenariu scris chiar de domnii Iohannis și Cîțu’

Publicat

in

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a lansat critici dure după anunțul președintelui Klaus Iohannis privind convocarea unei ședințe pentru instituirea de restricții în contextul pandemiei.

Târziu, extrem de târziu, se trezește domnul Președinte și ne spune că mâine va convoca o ședință. Ședință care va lua cel mai probabil măsurile pe care a refuzat să le ia de o lună de zile încoace, ultima dată chiar acum câteva zile (atunci când propunerile INSP au fost refuzate de CNSU)!

În sfârșit președintele recunoaște un adevăr care nu îi era deloc străin – doar convenabil politic – și anume că niciodată, nicăieri, o pandemie nu a fost gestionată doar în spitale!

E ca și cum într-o țară întreagă ai permite, ba chiar ai îndemna șoferii să conducă beți și fără carnet și apoi te-ai supăra pe cei din service-urile auto!

Orice măsură de prevenție (da, restricții!) se va lua mâine, oricât de drastică, își va arăta efectul cel mai devreme peste 2-3 săptămâni. Până atunci, sute de oameni vor muri zilnic. Până atunci, coșmarul continuă. Coșmar după un scenariu scris chiar de domnii Iohannis și Cîțu, în aplauzele unei imense părți din clasa politică și din presa românească”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Vești bune! Marius Budăi: ‘Niciun pensionar nu o să încaseze mai puțin de 1000 de lei’

Publicat

in

De

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, a declarat că a semnat cele două ordonanțe care se referă la majorările de la 1 ianuarie 2022.

„Ieri am semnat cele două ordonanțe de urgență, una împreună cu doamna ministru Firea, care se referă la distribuirea celei de-a 13-a indemnizații pentru persoanele cu dizabilități și majorarea alocațiilor, care intră în vigoare la 1 ianuarie 2022 și a doua care se referă la majorarea punctului de pensie, de la 1.442, la valoarea de 1.586 de lei și majorarea pensiei minime de la 800 la 1000 lei. Începând de astăzi își urmează cursul în avizarea interministerială să le putem aproba pe ambele în ședință de Guvern, să fie bază pentru construcția bugetului pe anul 2022. Suntem deja la Casa Națională de Pensii pregătiți cu infrastructura, calculele sunt făcute, totul este oficial”, a declarat Marius Budăi la Realitatea PLUS.

„Este un curs firesc, nu se poate construi bugetul dacă nu sunt actele normative aprobate în guvern. La construcția bugetului se ia în calcul acest lucru. Cu siguranță această coaliție și-a asumat în programul de guvernare și aceste lucruri vor fi puse în practică.

Orice persoană care din contribuție îi iese o pensie mai mică de o mie de lei se completează suma până la o mie de lei, astfel încât niciun pensionar să nu încaseze mai puțin de 1000 de lei”, a mai spus ministrul Muncii.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Vaccinarea europenilor – un serial fara sfarsit previzibil: ministrul german al sanatatii spune ca dupa booster urmeaza campania de vaccinare anti-Omicron

Publicat

in

Karl Lauterbach e noul ministru al Sanatatii din Germania, iar prima sa declaratie in calitate de sef la Sanatate, a fost ca vaccinarea e prioritatea absoluta a guvernului. De altfel, Germania se pregateste sa introduca vaccinarea obligatorie in anumite sectoare de activitate. Lauterbach a declarat ca dupa campania de administrare a celei de a treia doze de vaccin, va incepe o noua campanie: cea de administrare a vaccinului impotriva mutatiei Omicron. Pfizer/BioNTech lucreaza deja la adaptarea actualului ser, astfel incat sa fie eficient si impotriva noii variante. Despre Omicron, se stie, deocamdata, ca provoaca forme usoare de imbolnavire, desi mutatia e mai contagioasa. Despre perspectiva vaccinarii inca multa vreme de acum inainte toate detaliile aici https://newsin.ro/noul-ministru-al-sanatatii-din-germania-face-declaratii-socante-dupa-booster-incepe-vaccinarea-anti-omicron/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend