Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Vlad Voiculescu: ‘E un început pentru un alt tip de oameni în politică. E un început de construcţie’

Avatar

Publicat

in

Rezultatele exit-poll-urilor arată “un început pentru un alt tip de oameni în politică”, a afirmat copreşedintele USR PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu.

“Cred că e un început. E un început pentru un alt tip de oameni în politică. E un început de construcţie”, a apreciat acesta, potrivit agerpres.ro.

Totodată, el a vorbit despre regulile noii administraţii USR PLUS.

“Am spus că n-o să mai fie hoţie, am spus că o să fim neînduplecaţi şi cât se poate de clari în legătură cu chestiuni de integritate, de transparenţă. Am spus ‘fără nepotisme’ şi asta vom respecta cu sfinţenie oriunde în ţară şi am spus de asemenea fără învârteli, fără firme de casă, fără învârteli atât de specifice politicii din România”, a arătat el.

Voiculescu a afirmat că, în calitate de viceprimar al Capitalei, se va ocupa cu prioritate de domeniile Sănătate şi Educaţie.

Ana Ciceală, candidat USR PLUS la Consiliul General Bucureşti, a vorbit despre victoria lui Nicuşor Dan.

“Nicuşor Dan a câştigat Primăria Generală şi ăsta este rezultatul serii pentru care cred că în viitor, peste un an, peste doi ani, peste trei ani vom privi în urmă şi ne vom da seama ce moment istoric este”, a afirmat ea şi a apreciat că, în urma acestor rezultate, Bucureştiul “are o şansă”.

“Îmi dau seama că oraşul nostru are o şansă, că îşi va găsi viitorul singur de acum înainte şi noi vom face tot ce putem, astfel încât să fim în slujba voastră, aşa cum ar trebui să fie politicienii tot timpul, în slujba cetăţenilor. (…) Oraşul nostru este de astă seară al nostru”, a spus Ana Ciceală.

De asemenea, Claudiu Năsui, copreşedinte al USR PLUS Bucureşti, a afirmat că votul de duminică din Bucureşti a fost “masiv anti-PSD”.

Candidaţii USR PLUS la primăriile de sector au vorbit şi despre nevoia de vigilenţă la numărarea voturilor în noaptea de duminică spre luni.

“Orice tentativă de fraudă va rezulta în dosare penale, vom fi extrem de vigilenţi”, a spus Clotilde Armand, candidată la Primăria Sectorului 1.

Candidatul la funcţia de primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, a afirmat că va face, odată instalat în funcţie, curăţenie “şi pe stradă şi la primărie”.

Şi Simona Spătaru, candidatul la funcţia de primar al Sectorului 4, a promis o administraţie curată, deschisă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Asociaţia Aberdeen Angus România a aderat la Federaţia Naţională PRO AGRO

Avatar

Publicat

in

De

Asociaţia Aberdeen Angus România a devenit al cincisprezecelea membru al Federaţiei Naţionale PRO AGRO, reprezentativă pentru agricultură, zootehnie şi industria alimentară românească, a anunţat, miercuri, federaţia PRO AGRO, notează Agerpres.

“În plină campanie de strângere de specialişti pentru reprezentarea fermierilor români la nivelul Uniunii Europene, respectiv prin participarea la grupurile de lucru şi lucrările Copa Cogeca, organizaţie care uneşte vocile fermierilor la nivel european, această adeziune nu face decât să întărească şi să consolideze poziţia PRO AGRO la nivel naţional. Suntem convinşi că doar împreună putem reprezenta onorabil fermierii din România şi doar împreună putem să ne asigurăm că suntem auziţi de factorul decident de la nivel naţional, dar şi european. Ne bucurăm că aderarea Asociaţiei Aberdeen Angus România a fost acceptată în Federaţia Naţională PRO AGRO cu un vot exprimat în unanimitate ‘pentru’. De asemenea, ne bucurăm să primim în rândurile noastre o asociaţie care are un personal a cărui medie de vârstă este sub 30 de ani, fiind convinşi că viitorul aparţine tinerilor”, a declarat preşedintele PRO AGRO, Ionel Arion.

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Asociaţia Aberdeen Angus România este singura asociaţie acreditată pentru conducerea registrului genealogic la rasa Aberdeen Angus în România. În cadrul asociaţiei sunt mai bine de 1.000 de membri cu peste 70.000 de capete de taurine din rasa Aberdeen Angus şi metişi cu aceasta.

PRO AGRO este o organizaţie profesională înfiinţată în anul 2012 de şi pentru producătorii români din agricultură, industria alimentară şi servicii conexe, în vederea promovării, reprezentării, susţinerii şi apărării intereselor membrilor organizaţiilor profesionale reprezentative la nivel naţional în raporturile cu instituţiile europene, naţionale publice şi private.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Klaus Iohannis spune că prima variantă de premier după alegerile parlamentare rămâne Ludovic Orban / VIDEO

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a răspuns afirmativ, miercuri, la Cotroceni, întrebat dacă premierul Ludovic Orban rămâne „prima variantă de premier” și după alegerile parlamentare.

El a mai catalogat ca fiind „poveste de campanie” varianta ca USR să condiționeze intrarea într-un nou guvern de schimbarea premierului.

Precizările vin în contextul în care PNL și USR s-au acuzat reciproc de trădare după ce șefia Consiliului Legislativ a fost obținută de candidatul PSD Florin Iordache.

  • Citește și: pnl-usr-la-sefia-consiliului-legislativ_1518747.html” target=”_blank”>Cum l-a zdrobit Florin Iordache, la vot, pe candidatul PNL + USR la șefia Consiliului Legislativ .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend