Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Vizita lui Iohannis în Argeş – întâlniri cu oameni de afaceri şi tururi prin fabrici – Vezi programul complet

Publicat

in

Preşedintele PNL şi candidatul Alianţei Creştin-Liberale la preşedinţia României, Klaus Iohannis, vine miercuri, 8 octombrie în Argeş. Iohannis va vizita mai multe companii din Curtea de Argeş, Uzina Dacia, dar şi compania Ronera Rubber, din Piteşti.
Programul complet al vizitei
11.00 – Mun. Curtea de Argeş – vizită la compania Steinel
11.40 – Mun. Curtea de Argeş – vizită la compania Dr. Oetker
12.10 – Mun. Curtea de Argeş – Restaurant Posada – întâlnire cu oameni de afaceri şi aleşii locali ACL.
13.30 – Oraş Mioveni – vizită la Uzina Dacia – Renault
14.45 – Oraş Mioveni, Uzina Dacia – Renault (Palatul Administrativ) – declaraţii de presă

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Ludovic Orban atrage atenția: ‘România chiar are nevoie de îmbunătățirea calitativă și cantitativă în domeniul diplomației’

Publicat

in

De

 România are nevoie de „îmbunătăţirea calitativă şi cantitativă” în domeniul diplomaţiei, iar reprezentarea ţării trebuie să se facă la toate nivelurile de interacţiune şi comunicare, a declarat joi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, la a cea de-a VIII-a ediţie a Conferinţei Bucharest Model NATO.

„În lumea modernă, orice ţară, ca să conteze, are nevoie să fie reprezentată de oameni foarte bine pregătiţi, are nevoie să fie reprezentată de oameni care au inteligenţă socială deosebită, de oameni care să înţeleagă echilibrele, jocul de interese, care să aibă capacitatea să influenţeze deciziile care se iau la diferitele niveluri. Diplomaţia în mare parte se bazează pe capacitatea celor care reprezintă o ţară de a construi punţi, de a-şi face prieteni de a dezvolta relaţii personale cât mai bune, de a înţelege diferitele momente, diferitele obiective, interese”, a afirmat liderul PNL.

Potrivit acestuia, diplomaţia este o ştiinţă, o artă şi pentru foarte mulţi oameni este chiar „o adevărată vocaţie”, iar în acest domeniu foarte importantă este cunoaşterea partenerului, precum şi capacitatea de a lega prietenii.

„Capacitatea de a influenţa deciziile depinde de calitatea oamenilor şi de foarte buna pregătire pe care o au oamenii noştri care ne reprezintă. (…) Noi trebuie sa ne pregătim viitori diplomaţi încă de pe băncile şcolii. Cel mai important lucru este să poţi comunica cu ceilalţi.. (…) În funcţie de tipul de diplomaţie, care poate fi politică, economică, (…), reprezentarea intereselor ţării trebuie să se producă multi-strat, pe toate nivelurile de interacţiune şi de comunicare. (…) România chiar are nevoie de îmbunătăţirea calitativă şi cantitativă în domeniul diplomaţiei, de diplomaţi care să aibă cu adevărat toate calităţile necesare pentru a putea reprezenta interesele României pe plan internaţional”, a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor, informează agerpres.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu a venit, astăzi, în Argeș – A mers să viziteze un militar argeșean rănit în Afghanistan

Publicat

in

De

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a ales să își petreacă în Argeș ziua de astăzi, Ziua Eroilor, acasă la un adevărat erou. Împreună cu Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Marcel Ciolacu a mers acasă la Ionuț Butoi, în Leordeni, pe care l-a caracterizat drept „un adevărat INVICTUS!”

Nimeni și nimic nu l-au doborât vreodată pe Ionuț. A privit moartea în față, a rămas paralizat de la brâu în jos și s-a îmbolnăvit pe fond de stres. Dar a continuat să lupte. Mai mult și mai mult în fiecare zi. S-a întors în Afganistan ca să-i îmbărbăteze pe militarii români și a devenit campion național și internațional paralimpic la tir cu arcul compound. Este un model de curaj, demnitate și onoare! Un adevărat patriot! Ionuț este unul dintre puținii eroi adevărați ai României! El și cei ca el sunt oamenii care merită cu adevărat respectul nostru, al tuturor! Mulțumesc, Ionuț, pentru această zi minunată!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend