Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Virgil Baciu neagă o posibilă revenire în PNL: „Mă simt bine ca independent”

Publicat

in

După ce Adrian Miuţescu a câştigat şefia PNL Argeş au apărut foarte multe discuţii despre o posibilă revenire a lui Virgil Baciu în rândurile liberalilor argeşeni. Edilul de la Corbi a negat această informaţie afirmând că în acest moment se simte foarte bine ca independent. „Au fost simple cancanuri. Nu este nimic adevărat, nu am venit eu cu nicio cerere. Mă simt foarte bine ca independent şi chiar nu vreau să comentez mai mult pe marginea subiectului”, a declarat Virgil Baciu, primarul comunei Corbi.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ANUNȚ PIERDERE

Publicat

in

De

Pierdut certificat de inregistrare al SC. SAVELANA BRAD SRL cu sediul in Bratesti, Doblea nr.58 , comuna Albeștii de Argeș, județ Argeș, CUI RO 9471516, J/03/350/1997. Se declară nul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura: Pentru voi în slujba voastră

Publicat

in

De

„Pentru voi în slujba voastră” este sloganul cu care candidatul umanist vine „să mute Sectorul 5 în Bucureşti, acolo unde îi este locul”, anunţă Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal.

„Pare ireal, aşa-i, dar chiar dacă am ajuns la jumătatea anului 2020, la noi, aici în Sectorul 5, sunt 31 de străzi de pământ, ca în cătunele ascunse din vremea străbunicilor. După treizeci de ani, trebuie să trăim în Sectorul 5 ca la oraş”, a transmis Cristian Popescu Piedone.

Lansarea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone a avut loc într-un cadru restrâns şi informal, pentru a respecta regulile distanţării sociale, chiar pe una dintre străzile din Sectorul 5.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend