Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Violeta Alexandru: ‘Noi, ca liberali, ne dorim ca oamenii să muncească. Dacă ei sunt sănătoși și merg la serviciu și iau un salariu, pentru noi asta contează enorm’

Avatar

Publicat

in

„Sunt foarte implicată în tot ceea ce înseamnă măsuri de sprijin pentru angajatori și angajați și cred că aici merită insistat puțin. Sunt oameni care sunt îngrijorați cu privire la ceea ce urmează și acestor oameni le spun următorul lucru: eu și colegii mei suntem serioși și nu-i vom lăsa, așa cum nu am făcut-o nici în acest an. 

Toate măsurile pe care le-am luat, le-am luat rapid și le-am și pus în practică. România, spre deosebire de alte țări care au o administrație mult mai bine pusă la punct, a gestionat aceste măsuri de sprijin mult mai eficient. Așa vom face și mai departe. Vom fi alături de cei care au nevoie de noi și vom găsi noi măsuri de sprijin pentru ei.

Dar adevărul e că oamenii sunt  îngrijorați cu privire la ce va urma. Circulă și acest fake news că PNL va închide majoritate domeniilor de activitate și nu e adevărat! 

Noi, ca liberali, ne dorim ca oamenii să muncească. Dacă ei sunt sănătoși și merg la serviciu și iau un salariu, pentru noi asta contează enorm. Suntem conștienți că economia trebuie să meargă mai departe și de aici și mobilizarea noastă de a sprijini angajații și angajatorii.
Sub nicio formă nu ne punem problema unui lockdown, cum se speculează, ba dimpotrivă: ne frământă ce noi măsuri de sprijin să implementăm”, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, conform b1.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat atrage atenția: ‘Tulpina nouă nu aduce simptome sau o boală mai gravă, doar că este mai contagioasă’

Avatar

Publicat

in

De

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a transmis, în legătură cu noua tulpină de COVID-19 descoperite în București, că noua variantă de coronavirus nu aduce simptome mai grave, ci provoacă un număr mai mare de pacienți pentru că este mai contagioasă. 

”Decizia privind secvențierea este a colegilor de la Ministerul Sănătății, INSP, Spitalul Balș, deci sunt trei instituții care pot să secvențieze. Cu cât secvențiem mai mult, cu atât știm de fapt mai mult care este tipologia care există în România.

Secvențierea nu are un impact asupra tratamentului sau asupra ce medicament prescriem bolnavului. Tulpina nouă nu aduce simptome sau o boală mai gravă, doar că este mai contagioasă și aduce un număr mai mare de persoane infectate”, a precizat Raed Arafat.

Acesta a subliniat că este posibil ca fiecare persoană să fi infectat alte două-trei persoane, însă numărul exact poate fi etimat după finalizarea anchetelor epidemiologice:

”În realitate poate să însemne că fiecare persoană a infectat cel puțin încă două trei persoane. Depinde cum s-au mișcat, când au venit să se testeze, de când sunt pozitivi, în ce anturaj au umblat, dacă au folosit mijloace de transport în comun sau mijloace proprii, dacă au participat la activități comune fără portul măștii. Cei care fac anchete o să ne spună cam ce contacte au avut pentru a intra în carantină”, a spus Raed Arafat, informează b1.ro

Citește și:

Este oficial! Vești importante pentru toți românii: Cine nu se decide cu privire la acest serviciu, va plăti automat mai mulți bani

Avertisment dur: Pensionarii vor ajunge sub pragul sărăciei

După 2 săptămâni, Lucian Bode s-a răzgândit! Prima promisiune pe care nu și-o respectă ministrul de Interne

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Robert Sighiartău sare la gâtul lui Vladimir Putin, după arestarea lui Alexei Navalnîi

Avatar

Publicat

in

De

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că salută votarea unei rezoluții în Parlamentul European, în care cere statelor membre UE să impună sancțiuni mult mai dure împotriva Rusiei, ca urmare a arestării disidentului Alexei Navalnîi de către regimul tiranic condus de Vladimir Putin.

”Ca oameni liberi, care trăim într-o democrație, avem obligația de a apăra valorile democratice fundamentale și de a reacționa de fiecare dată când acestea sunt atacate, oriunde în lume!

Tocmai de aceea, salut votarea unei rezoluții în Parlamentul European, în care se cere statelor membre UE să impună sancțiuni mult mai dure împotriva Rusiei, ca urmare a arestării disidentului Alexei Navalnîi de către regimul tiranic condus de Vladimir Putin.

Rezoluția cere statelor membre să impună sancțiuni apropiaților lui Vladimir Putin și a tuturor celor care au fost implicați în arestarea ilegală din urmă cu câteva zile.

Să nu uităm că arestarea a fost precedată de încercarea de asasinare, prin otrăvire, cu noviciok. Între timp, cei care au încercat să-l asasineze pe Navalnîi au povestit chiar ei operațiunea.

Partidul Național Liberal consideră libertatea, dreptul la viață și demnitatea umană valori sacre ce nu pot fi negociate și nici puse sub semnul întrebării. Tocmai de aceea, ca liberal, voi susține în Parlamentul României impunerea unor sancțiuni mai dure Federației Ruse.

În continuare sunt alături de poporul rus și de dorința acestuia de a trăi într-o țară liberă, sigură și prosperă. Îmi amintesc cu drag cuvintele papei Pius al XII-lea care în 1945 le transmitea credincioșilor din Răsărit că nicio tiranie, oricât de puternică ar părea ea, nu este veșnică: ‘Dumnezeu va face dreptate și în marea lui dragoste chiar El va calma această furtună și va face ca totul să se termine”, a scris Robert Sighiartău pe Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend