Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Viol în GRUP în Italia: 18 tineri au abuzat SEXUAL 9 fete în seara de Revelion

Publicat

in

Poliţia italiană a anunţat marţi că a identificat 18 tineri bănuiţi că au agresat sexual mai multe tinere în cursul festivităţilor de Anul Nou de la Milano. Între victime s-au aflat şi două turiste germane, relatează AFP, informează Agerpres.

Nouă femei au afirmat că au fost agresate de grupuri de tineri bărbaţi în toiul sărbătoririi intrării în Anul Nou în Piaţa Domului, principala piaţă din capitala lombardă.

Suspecţii, italieni şi străini, au vârste între 15 şi 21 de ani, a menţionat poliţia într-un comunicat.

Parchetul milanez a deschis o anchetă pentru agresiuni sexuale în grup, iar marţi dimineaţa în cadrul anchetei au avut loc percheziţii în oraşele Milano şi Torino.

Datorită imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, declaraţiilor martorilor şi reţelelor sociale, poliţia a reuşit reconstituirea a „trei episoade de violenţă” comise atunci asupra a nouă tinere.

„Am încercat să-i respingem, prietena mea i-a lovit, dar ei râdeau şi au continuat să ne agreseze. Aveam 15 mâini pe mine”, a relatat una dintre victime, citată de agenţia Ansa.

Între victime se numără şi două turiste germane în vârstă de 20 de ani, potrivit Ansa.

Această serie de agresiuni mediatizate a alimentat preocupările privind violenţele comise împotriva femeilor în Italia, unde două femei sunt ucise în fiecare săptămână, de obicei de partenerul lor sau de un fost partener.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Peste 3.000 de civili din Mariupol ar fi fost torturați și duși de ruși într-un „centru de filtrare” – oficial ucrainean

Publicat

in

De

Peste 3.000 de civili din Mariupol ar fi fost torturați și duși de ruși într-un „centru de filtrare” – o fostă colonie corecționară din regiunea Donețk, acuză Avocatul Poporului din Ucraina, Ludmila Denisova, citată de The Kyiv Independent.

Tancuri rusești pe străzile din MariupolFoto: Alexei Alexandrov / Associated Press / Profimedia Images

Potrivit sursei citate, rușii i-ar ține pe civilii din Mariupol în „centrul de filtrare” din satul Olenivka din regiunea Donețk. Printre ei s-ar afla și aproximativ 30 de voluntari care au încercat să ducă ajutoare umanitar în Mariupol , a spus Denisova.

Înainte de a fi duși în colon ie, civilii ar fi fost interogați ore în șir și torturați cu șocuri electrice de către forțele ruse, conform oficialului citat.

Evacuarea din oțelăria Azovstal a sute de militari ucraineni, mulți răniți, în orașele controlate de forțele ruse a marcat probabil sfârșitul celei mai lungi și mai sângeroase bătălii din războiul din Ucraina. Mariupol este acum un oraș în ruină după un asediu rusesc despre care Ucraina spune că a ucis zeci de mii de oameni, scrie Reuters.

—————–

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

​Echipa mobilă a Vămii din București a verificat două locații de unde a confiscat parfumuri, ochelari și textile de 400.000 euro

Publicat

in

De

Inspectorii Biroului Echipe Mobile din cadrul Direcției Regionale Vamale București, au efectuat o acțiune ce a vizat respectarea reglementărilor vamale, în perioada 12 -13 mai.

Echipa mobila AVRFoto: Facebook

Acțiunea, efectuată în baza unei analize de risc proprii, a vizat verificarea a două locații din municipiul București unde au fost descoperite și reținute în vederea confiscării 31.297 bucăți parfumuri, 3.643 articole de cosmetică, 564 perechi ochelari și 126 bucăți textile în valoare totală de aproximativ 400.000 de euro.

Pentru bunurile reținute urmează a se sesiza reprezentanții titularilor de marcă în vederea expertizării bunurilor și ulterior a luării măsurilor ce se impun, spune Autoritatea Vamală Română.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend