Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIN GAZELE ! Finanțare de milioane lei prin FDI pentru rețea de gaze în comunele Valea Danului și Bogați

Publicat

in

Comisia Națională de Strategie și Prognoză, aflată în subordinea Secretariatului General al Guvernului și sub coordonarea prim-ministrului României, a publicat, recent, listele de proiecte aprobate pentru finanțare din Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI) dar si lista proiectelor eligibile pentru finantare . La nivelul județului Argeș, vor beneficia de finanțare din FDI 2 proiecte a căror valoare cumulată este de  13.234.838  lei

Proiecte aprobate pentru finanțare:

Advertisements

Comuna Ștefan cel Mare:  Modernizare drumuri comunale în lungime de 6 km    5.855.145  lei

Comuna Bogați:  Sistem de alimentare cu gaze naturale     8.379.693 lei

De asemenea, alte zeci de localitati din Arges au șanse mari să primească bani pentru proiectele depuse. Acestea au au primit undă verde fiind incluse de FDI pe lista proiector eligibile pentru finantare.

Printre acestea se află:

Valea Danului :  Înființare sistem de distribuție gaze naturale în satele Valea Danului, Bănicești, Bolculești, Borobănești și Vernești  7.668.697 lei

Băiculeşti:  Înființare distribuție gaze naturale în satul Zigoneni 1.586.615 lei

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend