Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Viiturile au făcut prăpăd la Valea Danului – Magistrala de gaze in pericol ! Primarul Preda a cerut ajutorul ISU

Avatar

Publicat

in

A fost prăpăd in aceasta dimineață și la Valea Danului ! Ploile abundente, care oricum creasera probleme inca de ieri, au revenit in jurul orei 5, azi dimineața, cu o forță și mai mare. In scurt timp s-au format viituri care au produs pagube serioase in gospodariile oamenilor, in special cei aflati in vecinatatea paraului care traverseaza comuna. Cateva locuinte au fost inundate iar mai multe terenuri agricole au fost acoperite de ape si mâl. De asemenea afectat a fost si drumul jdetean care traverseaza localitatea dar si magistrala de gaze de la intrarea in comuna dinspre Curtea de Arges. Primarul Vasile Preda a sunat mobilizarea de al primele ore ale diminetii si a intervenit cu utilajele primariei pentru a elibera gospodariile si terenurile inundate si, mai ales, pentru a debloca cursul vailor blocate de crengi si alte resturi care se formasera veritabile baraje in calea apelor. Vasile Preda, edilul de la Valea Danului a tinut sa faca apel la proprietarii de case situate langa cursurile de apa sa si le asigure dar a cerut si sprijinul ISU si Prefecturi pentru a primi ajutor si chiar despagubiri. ” Am informat si ISU si pe doamna Nicolau de la drumuri ca avem probleme mari, ca avem nevoie de ajutor ! Daca nici azi nu primesc niciun semnal, maine merg la Prefectură ! “, ne-a declarat Vasile Preda, primarul din comuna Valea Danului.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Alexandru Rafila precizează că Ministerul Sănătății sub conducerea lui Vlad Voiculescu a scăpat de sub control pandemia de COVID-19.

„Nu cred ca e vorba de lipsa de autoritate, ci de lipsa de viziune, în primul rând, de lipsa de acțiune și de lipsa de asumare. Sunt trei elemente care au lipsit în acest ministeriat al lui Vlad Voiculescu. În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic. Situația aceasta imposibila în care am  ajuns, cu blocarea spitalelor, a secțiilor ATI, era previzibilă, datorită inacțiunii ministerului Sănătății. Am avut un joc, tot timpul, care n-a avut rost, când discutam despre testare, domnul ministru transparentiza datele despre câteva centre de vaccinare administrate de MAPN, când discutăm despre asistenta medicală, face o conferință de presa care avea un alt subiect. Tot timpul a fost o diversiune și o lipsă de asumare a responsabilității… Faptul că prim-ministrul Cîțu și-a asumat responsabilitatea, este foarte bine, chiar dacă mai târziu”, a spus Rafila, conform b1.ro.

Vezi și:

Alexandru Rafila: ‘Nu cred că Alianța USR PLUS va ieși de la guvernare. Au interese foarte mari în zona economică și acest lucru se răsfrângea și în zona Sănătății’

Alexandru Rafila a răbufnit: ‘Până de curând, ‘greaua moștenire’ era de la PSD, acum vedem că ‘greaua moștenire’ se referă la guvernul precedent condus, de Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

George Simion: ‘Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani’

Avatar

Publicat

in

De

„O să participăm la consultări și o să venim cu o soluție. Specialiști din afara partidelor actuale din Parlament. Pentru ministerul Sănătății, Educației, Agriculturii, Energiei.”, a spus George Simion, informează Antena3.ro.

„Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani. Noi nu vom intra la guvernare dacă se propune dar vom propune specialiști.

Năsui, Popescu și ce miniștri mai avem acum nu satisfac necesitatea țării de a avea niște conducători.

Din păcate nu există șanse pentru alegeri anticipate. Este egoismul prea mare din partea unora. Suspendarea lui Klaus Iohannis este însă de actualitate.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend