Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Zlatan Ibrahimovic, discurs impresionant în fața colegilor după cucerirea titlului cu AC Milan

Publicat

in

Zlatan Ibrahimovic a ținut un discurs emoționant în fața colegilor de la AC Milan, duminică, în vestiar, după cucerirea titlului în Serie A.

Zlatan IbrahimovicFoto: Francesco Scaccianoce/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

AC Milan a câștigat titlul cu numărul 19 din istoria clubului, primul după o pauză de 11 ani, duminică, în ultima etapă din Serie A.

Echipa antrenată de Steafano Pioli s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Sassuolo și a declanșat petrecerea chiar pe terenul adversarilor.

Suedezul Zlatan Ibrahimovic, intrat după pauză pe teren, a făcut spectacol la final de meci. A fumat un trabuc chiar pe gazon, în uralele fanilor rossoneri.

În vestiar, Ibrahimovic a susținut un discurs, iar ulterior a dărâmat o masă la sărbătoarea campionilor din Serie A.

Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) și întrebarea momentului – Mai poate juca suedezul fotbal la 40 de ani?

Zlatan Ibrahimovic și discursul cu care și-a impresionat colegii de la AC Milan

„La începutul sezonului, nimeni nu a crezut în noi. Cu ajutorul principiilor de la AC Milan, am devenit mai puternici.

Sunt foarte mândru de voi toți. Acum, faceți-mi vă rog o favoare.

Sărbătoriți ca niște campioni pentru că nu doar că Milan aparține lui AC Milan, întreaga Italie aparține acestei echipe!” – Zlatan Ibrahimovic.

VIDEO Cu tractorul prin Piața Domului – AC Milan, titlul care părea să nu mai vină și noaptea albă a fanilor rossonero

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Adrian Năstase și-a recuperat în instanţă pensia de parlamentar. Nu este singurul, pe listă sunt multe nume grele

Publicat

in

De

Fostul premier Adrian Năstase a câştigat la Tribunalul Bucureşti recuperarea pensiei speciale, pierdută în urma adoptării, anul trecut, a unei legi în Parlament.

Adrian NăstaseFoto: AGERPRES

În perioada 1990 – 2012, Adrian Năstase a avut şase mandate de deputat, beneficiind de pensie specială. Alături de sute de foşti deputaţi şi senatori, el a pierdut anul trecut acest drept, motiv pentru care a dat în judecată Secretariatul General al Camerei Deputaţilor.

De menţionat că Tribunalul Bucureşti a fost nevoit să-i dea câştig de cauză lui Adrian Năstase, după ce Curtea Constituţională a stabilit, pe 5 mai, că legea de abrogare a pensiilor parlamentarilor este neconstituţională.

Efectele hotărârii CCR se aplică de la data de 10 iunie, când a fost publicată motivarea în Monitorul Oficial.

Adrian Năstase nu este singurul fost parlamentar care îşi recapătă pensia specială. Şi alte nume importante au obţinut o decizie favorabilă la Tribunalul Bucureşti: Călin Popescu-Tăriceanu, Silviu Prigoană, Dan Radu Ruşanu, Ilie Sârbu, Eugen Nicolăescu, Vasile Blaga, Octav Cozmâncă, Nicolae Văcăroiu, Norica Nicolai, Dan Mircea Popescu, Irina Loghin, Mădălin Voicu, Victor Boştinaru, Corneliu Ciontu, Radu F. Alexandru, Mihai Mălaimare, Şerban Mihăilescu, Tudor Mohora, Ristea Priboi.

În februarie 2021, plenul Parlamentului a abrogat pensiile speciale ale senatorilor şi deputaţilor, însă pe 5 mai 2022 Curtea Constituţională a decis că legea este neconstituţională.

Între timp, sute de foşti deputaţi şi senatori au acţionat în instanţă Parlamentul pentru a-şi recâştiga pensiile. (Sursa: Agerpres)

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Firma care a furnizat combustibil pentru avioanele MiG 21-LanceR: ‘Produsul a fost recepționat de MApN integral cantitativ și calitativ’

Publicat

in

De

Societatea JetFlyHub SRL, despre care procurorii DIICOT susțin că ar fi livrat armatei române combustibil de calitate inferioară, având ca efect defectarea unor avione de luptă aeronave MiG-21 LanceR, transmite joi, într-un comunicat, că MApN a recepționat „integral cantitativ si calitativ” combustibil turboreactor pentru aeronave.

„Referitor la relatia societatii noastre cu MApN, precizam ca aceasta s-a desfasurat pe baza contractuala, urmare a castigarii unei licitatii publice”, afirma JetFlyHub SRL.

„In perioada 2018-2021 societatea noastra a livrat produsul combustibil turboreactor pentru aeronave, combustibil ce a fost receptionat integral cantitativ si calitativ de catre reprezentantii autoritatii contractante”, se mai arată în comunicat.

„Societatea JetFlyHub SRL si-a desfasurat activitatea cu respectarea tuturor obligatiilor legale, fiscale si contractuale”, adaugă aceasta.

Comunicatul integral poate fi consultat aici (format PDF).

Citește și:

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend