Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Zelenski îl critică pe primarul Kievului, Vitali Kliciko, într-un rar moment de dezaprobare

Publicat

in

Președintele Volodimir Zelenski l-a criticat vineri pe primarul Kievului pentru modul în care s-a organizat în înființarea de adăposturi de urgență pentru a-i ajuta pe cei fără energie și căldură după atacurile rusești, relatează Reuters.

Volodimir ZelenskiFoto: Captura video

În urma loviturilor de rachete rusești împotriva sistemului de generare a energiei, Ucraina a înființat mii de „centre de invincibilitate” unde oamenii pot sta la căldură și pentru a avea acces la apă, internet și conexiuni de telefonie mobilă.

Zelenski a spus că primarul Kievului, Vitali Kliciko, și oficialii săi nu au făcut suficient pentru a ajuta.

„Din păcate, autoritățile locale nu au avut rezultate bune în toate orașele. În special, există o mulțime de plângeri la Kiev… Ca să fiu delicat, este nevoie de mai multă muncă”, a spus el, spunând că nivelul serviciilor disponibile în multe centre din Kiev nu a fost suficient de bun.

„Vă rugăm să fiți atenți – oamenii din Kiev au nevoie de mai mult sprijin… mulți dintre ei au rămas fără curent de 20 sau chiar 30 de ore. Ne așteptăm la muncă de calitate de la primărie”.

Zelenski i-a criticat și pe cei despre care a spus că au mințit în rapoartele lor oficiale, dar nu a oferit detalii. Până acum au fost înființate peste 4.000 de centre.

Remarcile au fost neobișnuite, deoarece Zelenski a căutat să cultive o imagine a unității naționale în timpul războiului și, de obicei, să îi laude pe oficiali.

Kliciko, un fost boxer profesionist în vârstă de 51 de ani, a fost ales primar al Kievului în 2014. Nu a existat nicio reacție imediată din partea biroului său.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Despărțire în LaLiga – Valencia a rămas fără antrenor

Publicat

in

În urma rezultatelor nefavorabile din ultima perioadă, Gennaro Gattuso și Valencia au ajuns la un acord pentru întreruperea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale.

Gennaro GattusoFoto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Gennaro Gattuso a plecat de la Valencia

Fără victorie în LaLiga din noiembrie 2022, Gennaro Gattuso a ajuns la un acord cu oficialii liliecilor pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

Valencia este în prezent la doar un punct de primul loc retrogradabil ocupat de Cadiz și nu are nicio speranță de a lupta pentru un loc de cupă europeană în acest sezon.

Valencia a pierdut cu scorul de 1-0 ultimul meci de campionat, cu Real Valladolid.

Gattuso a fost numit pe banca Valenciei în vara anului 2022.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Dana Budeanu șterge pe jos cu Rafila: Vă arăt ce înseamnă să fiu golancă, așa cum sunteți dumneavoastră

Publicat

in

Dana Budeanu șterge pe jos cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, pe care îl acuză că ar disemina informații complet false despre ea. Budeanu postează adesea imagini cu mâncarea primită de bolnavi din spitale, iar rațiile nu par a fi deloc satisfăcătoare, deși fondurile s-au dublat. Budeanu spune însă că Rafila o acuză pe ascuns că ar vrea de fapt să îl atace pentru că e plătită de Gabriela Firea și pentru că ar deține afaceri în domeniul cateringului.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend