Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Wimbledon 2022: Rafael Nadal, în turul trei după o victorie în patru seturi

Publicat

in

Rafael Nadal s-a impus joi, în fața lui Ricardas Berankis (106 ATP), la finalul unui meci de patru seturi, calificându-se astfel în turul trei la Wimbledon 2022.

Rafael NadalFoto: Profimedia

Deși a câștigat primele două seturi, Nadal l-a cedat pe al treilea în fața lituanianului Berankis.

În setul patru, Nadal s-a impus fără mari probleme și a trecut până la urmă de Ricardas Berankis, scor 6-4, 6-4, 4-6, 6-3.

Meciul a durat trei ore și două minute.

A fost a 307-a victorie de Grand Slam pentru Nadal, ibericul fiind acum al patrulea în clasamentul all-time (cu un succes peste Martin Navratilova).

În turul trei, Nadal în va înfrunta pe Lorenzo Sonego (54 ATP).

Rezumatul partidei dintre Rafael Nadal și Ricardas Berankis​

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Macron se alătură celor care l-au felicitat pe Erdoğan pentru victoria în alegeri

Publicat

in

Preşedintele Emmanuel Macron l-a felicitat pe preşedintele Tayyp Erdoğan pentru realegerea în funcţie, informează Rador.

El a scris pe Twitter: „Franţa şi Turcia au mari încercări de înfruntat împreună: revenirea păcii în Europa, viitorul alianţei euroatlantice, Marea Mediterană. Împreună cu preşedintele Erdoğan, pe care îl felicit pentru realegere, vom continua să mergem înainte.

Citeste mai mult

NATIONAL

Alertă în Europa: drogul ‘zombi’ care duce la putrezirea și amputarea membrelor face primele victime

Publicat

in

Un bărbat din Marea Britanie a devenit prima victimă a drogului „zombi”, cunoscut sub numele de xilazină, un tranchilizant pentru animale consumat ca drog. Această situație ridică îngrijorări cu privire la traficul de opioide în Europa, deoarece xilazina, un puternic tranchilizant veterinar, a câștigat popularitate pe piața globală a drogurilor, anunță Euronews.

Karl Warburton, un consumator de droguri cunoscut, a fost identificat drept prima victimă a xilazinei în Marea Britanie. El a fost găsit mort în locuința sa în mai 2022, iar un studiu recent realizat de cercetătorii de la King’s College London a confirmat prezența xilazinei în corpul său. Raportul medicului legist arată că Karl Warburton a avut istoric de consum excesiv de droguri și a fost internat în mai multe centre de dezintoxicare. În timpul autopsiei, au fost descoperite urme de heroină, cocaină, fentanil și xilazină în sistemul său.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend