Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

VIDEO – Violeta Alexandru, către Gabriela Firea: ‘Ce ironie să vă numească Iohannis ministru după ce i-ați spus că familia fără copii nu e normală’

Publicat

in

Deputatul Violeta Alexandru i-a spus, miercuri, Gabrielei Firea, susținută de PSD să fie ministru al Familiei, că este ironic cum președintele Klaus Iohannis o să o numească în funcție după ce în campania prezidențială din 2014, ea l-a acuzat pe Iohannis că nu are copii.

  • „O sa fiu foarte directa, pare vi s-a creat un minister, tot ce dvs ati spus poate fi facut de alte ministere, fara probleme. Partea de crese la Ministerul Dezvoltării, deductibilitatile la Finante. Ca sa vedeti ce ironie, dl presedinte Iohannis vă va numi chiar pe dvs ministrul Familiei, pe dvs care ii spuneati ca o familie nu e normala daca nu are copii. Ca sa vedeti ce ironie”, i-a zis Violeta Alexandru lui Firea.

În 2014, când era purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, Gabriela Firea l-a atacat pe candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, pe motiv ca nu are copii. „Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii… Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca mai ales acea afirmatie pe care a facut-o, sa spunem din greseala, dar ea ramane in spatiul public, si anume, ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca, intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor. Victor Ponta este un bun familist, este casatorit, are un baiat, Andrei, are o fetita, Irina, si sunt convinsa ca-si mai doresc Daciana si Victor copii si eu le urez, ca mama deja a trei copilasi, sa mai aiba”, a spus Gabriela Firea, citata de Agerpres.

Ea l-a acuzat pe Iohannis ca nu a infiat un copil: „Nu toata lumea poate sa aiba in mod natural copii, pentru ca pot sa apara probleme de sanatate, dar poti sa infiezi un copil daca vrei sa ai o familie completa din toate punctele de vedere si mai ales ca, din perspectiva financiara, nu cred ca se punea problema ca familia Iohannis sa nu poata sa ingrijeasca unu-doi copii”.

Declarația lui Firea din 2014:

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Dă bine cu pumnul – Lăcrimioara Perijoc, medalie de argint la mondialele de box

Publicat

in

De

Pugilista română Lăcrimioara Perijoc este noua vicecampioană mondială a categoriei -54 kg. Ea a disputat vineri seara finala în compania sportivei turce Hatice Akbaș, în al doilea meci al serii, la Campionatul Mondial de Box feminin, desfășurat în Turcia, la Istanbul, fiind învinsă la limită, anunță mediafax.

Hatice Akbaș a fost a doua pugilistă turcă în finalele de vineri, ea o înfruntând-o pe românca Lăcrămioara Perijoc, la categoria sub 54 kg.

Perijoc a făcut o primă repriză curajoasă, dar arbitrii partidei au considerat runda ca fiind câștigată de sportiva localnică, cu 4-1.

Pugilista română a boxat și mai bine în runda secundă, câștigând-o cu 3-2.

Runda a treia a fost decisă din nou în favoarea lui Hatice Akbaș, cu 3-2, ceea ce a făcut ca Lăcrimioara Perijoc să obțină o merituoasă medalie de argint.

Jurnalistul sportiv Michael Houston, care a relatat de la fața locului pentru Inside the Games, a considerat că Perijoc a fost mai bună și ar fi meritat aurul:

„Nu de multe ori aș spune acest lucru, dar cred că este rezultatul a fost dur pentru Lăcrămioara Perijoc. Românca a fost cu siguranță boxerul mai bun în rundele doi și trei. Hatice Akbaș a câștigă la final, prin decizie la limită, însă ea a părut absolut epuizată și în runda a treia.”, a scris Houston.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Prim-ministrul Ciucă la Farmec în Cluj-Napoca: Cercetarea, adaptabilitatea și dezvoltarea de noi produse sunt căi sigure pentru o afacere de viitor

Publicat

in

De

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a vizitat astăzi, în cadrul deplasării pe care o efectuează în județul Cluj, societatea Farmec SA din Cluj-Napoca, cel mai mare producător de produse cosmetice cu capital 100% românesc.

Cu o istorie de peste 130 de ani, Farmec a pus bazele industriei cosmetice moderne din România și se menține în ultimii ani în poziția de lider de piață pe segmente importante, obținând numeroase distincții cu produsele sale.

Discuțiile pe care premierul Ciucă le-a purtat cu managementul companiei s-au referit la strategia de dezvoltare pe termen lung, axată pe investiții și dezvoltarea de noi produse, menite să o păstreze în poziții de top pe o piață concurențială deosebit de puternică. Astfel, pe lângă brandurile cu istorie aflate în portofoliu, cum ar fi Farmec, Gerovital, Aslavital, societatea clujeană dezvoltă continuu noi produse cu ingrediente inovatoare și are relaţii de colaborare cu instituţii, universităţi şi laboratoare naționale și internaționale pentru cercetări şi pentru obţinerea de acreditări.

„Societatea cu tradiție și recunoaștere pe piața internațională, Farmec s-a dezvoltat continuu și a mizat pe cercetare, iar rezultatele au fost pe măsură. Brandurile produse aici sunt extrem de cunoscute de toți românii, dar sunt foarte căutate și în străinătate”, a spus primul-ministru.

Șeful Executivului a apreciat faptul că societatea Farmec a fost printre primele companii din România care au produs încă de la începutul pandemiei produse igienizante şi dezinfectante, arătând că este un exemplu de adaptabilitate, de afacere condusă cu atenție la cerințele pieței și ale consumatorilor.

De asemenea, compania Farmec susține formarea profesională a elevilor în programul de învățământ dual la Colegiul Tehnic Ana Aslan, prin acordarea de burse și locuri de practică, exemplu de bună practică pentru o afacere care privește continuu spre viitor.

Premierul Nicolae Ionel-Ciucă a amintit că Guvernul și-a asumat susținerea mediului de afaceri prin programul „Sprijin pentru România”, recent adoptat, dar există și alte programe guvernamentale, unele focusate chiar pe susținerea exportului, cum este Programul de Promovare a Exportului, derulat la nivelul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend