Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ! Vino cu copilul tău LA CONAC! Terapie cu zâmbete oferită de echipa Littleimpro

Publicat

in

Aşa ceva nu trebuie ratat ! Pe 27 ianuarie, la ora 11:00, ne adunăm cu mic cu mare la restaurantul “La Conac” pentru terapia cu zâmbete oferită de echipa Littleimpro!

Echipa “La Conac” te aşteaptă cu un  spectacol de teatru de improvizatie recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între… 6 și 80 de ani! Ne vedem “La Conac”!

Spectacol de teatru de improvizatie pentru copii ! Dezvoltam imaginatia, spontaneitatea si exprimarea libera.

Atenţie, locuri limitate !

Rezervări: 0754 424 643

sau

Click si Suna

 

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Arhiepiscopia Tomisului, precizări referitoare la folosirea PayPal: ‘ÎPS Teodosie nu are nici o implicare personală în această chestiune’

Publicat

in

De

Arhiepiscopia Tomisului a reacționat printr-un comunicat de presă, în legătură cu folosirea serviciului PayPal pentru donaţii sau pomelnice. 

“Decizia oferirii acestei posibilităţi a fost luată într-una din şedinţele Permanenţei Consiliului Eparhial Tomis şi nu din iniţiativa sau îndemnul personal al ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, aşa cum s-a relatat pe alocuri, în mod eronat. Decizia a fost luată, cum s-a explicat deja, ca urmare a dorinţei exprese a credincioşilor care urmăresc slujbele online şi care ne-au solicitat să le oferim o soluţie tehnică pentru a putea dona sau trimite pomelnice”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că “posibilitatea oferirii de donaţii sau pomelnice a fost implementată, de multă vreme, de către Patriarhia Română, fie în privinţa mijloacelor de presă pe care le deţine (Trinitas TV, Radio Trinitas), fie în privinţa Catedralei Naţionale, existând diverse soluţii tehnice în acest sens (donare în cont, serviciu SMS, etc.)”

Arhiepiscopia Tomisului menţionează că aceste donaţii vor fi folosite la postul de radio Dobrogea.

“Urmând modelului Patriarhiei Române, Arhiepiscopia Tomisului a decis ca donaţiile rezultate din jertfa credincioşilor să fie folosite la funcţionarea postului de radio Dobrogea al Arhiepiscopiei Tomisului. Prin urmare, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului nu are nici o implicare personală în această chestiune, afară de faptul că, aşa cum a declarat şi în emisiunea realizată la Radio Dobrogea, îi pomeneşte benevol şi cu dragoste pe toţi cei care îi cer acest lucru”,se mai arată în comunicat.

Arhiepiscopia Tomisului a transmis la sfârşitul acestei săptămâni că pot fi trimise pomelnice prin PayPal şi în cadrul donaţiei pot fi incluse câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe. Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a declarat că a fost aleasă această metodă după ce mai mulţi credincioşi au solicitat găsirea unei soluţii moderne pentru a putea face donaţii.

„Odată cu pandemia, slujbele Bisericii au început să fie difuzate online aşa că din ce în ce mai mulţi credincioşi din afara Arhiepiscopiei Tomisului au început să le urmărească, iar unii dintre aceştia ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să poată transmite donaţii către Arhiepiscopie. Aşa că am apelat la această metodă modernă şi pentru că tehnologia a permis şi includerea unui text odată cu donaţia făcută, am oferit această posibilitate credincioşilor de a-şi scrie numele pentru a fi pomenite la altarul Catedralei Arhiepiscopale din Constanţa, la slujbele pe care ei le urmăresc”, a transmis Eugen Tănăsescu, informează news.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Cine sunt vinovații pentru numărul uriaș de decese și rata scăzută de vaccinare. Miron Mitrea: ‘Toți au fost preocupați să ia scaunul lui Orban și să i-l dea lui Cîțu. Nu s-au ocupat de nimic’

Publicat

in

De

Analistul politic Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, a vorbit despre cine sunt principalii vinovați pentru numărul uriaș de decese înregistrate de țara noastră și eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

Am ajuns aici fără grijă. Există două curente: vaccinisti și antivaccinisti. Amandouă sunt la fel de intransigente ca și politicienii noștri. Dacă ne uităm pe grafic, vom constată că printre țările cu număr mare de decese se află cele care au rată mică de vacinare. Noi nu doar că am ratat programul de vaccinare, ci nici nu ne-am pregătit. Bulgarii, și ei au ratat programul de vaccinare, dar nu au ratat pregătirea pentru valul 4. Vaccinul nu este o soluție minune (…). Este doar soluția care ne scapă de pandemie, dar nu azi, ci într-un anumit ritm.

Există trei tipuri de vaccinuri: care te protejează pe tot timpul vieții, care te protejează pentru 10-20 de ani, și altele cum e și cel anti-Covid, care te protejează pentru o perioada scurtă de timp. Așa sunt cele împotriva virusurilor, pentru că ele se schimbă zilnic. Din acest motiv antivacciniștii își apără poziția. Guvernul ar trebui să explice cum trebuie: există decese în rândul vaccinaților (…). Nu doar că a ratat această explicație, dar a ratat și pregătirea. (…) Toți au fost preocupați să ia scaunul lui Orban și să i-l dea lui Cîțu. Nu s-au ocupat de nimic„, a afirmat Mitrea, la Realitatea PLUS.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend