Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

VIDEO! VICELE CJ ARGEȘ, atac dur: „Doina Argeșului să mai lase nunțile și botezurile, să se reinventeze „

Publicat

in

Prezent la emisiunea Chestiuni Arzătoare de la PROFI 24 TV, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a ținut să detalieze ce se intamplă cu angajații Centrului Cultural Argeș, instituție care se va desființa. După ce a explicat unde ar putea ajunge managerul Araxy Negosanu, puzderia de „tehnici birocrați” sau artiștii, Marius Nicolaescu nu a avut cuvinte de lauda despre Ansamblul Doina Argeșului și nu e ezitat să le transmita un avertismnet public ” Doina Argesului este un brand al județului și ar trebui să se reinventeze. Să mai lase nunțile și botezurile, cam mult… O spun public ca sa mă audă cei de la Ansamblu….”, a declarat în direct Marius Niocolaescu, vicepreședitele CJ Argeș.

ÎNTREAGA DISCUTIE MAI JOS, de la MIN 1:10

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

ALERTĂ LA MERIȘANI! Persoană electrocutată

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a fost solicitat în comuna Merișani, acolo unde, un apel la 112 anunța că o persoană se află în stare de inconștiență după ce s-ar fi electrocutat.

Revenim cu detalii…

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Premise pentru dezvoltarea colaborării economice româno-libiene

Publicat

in

De

La sediul Camerei de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a avut loc o întrevedere a președintelui Camerei bucureștene, Iuliu Stocklosa, cu E.S. Abdulmuli Monem, noul ambasador extraordinar și plenipotențiar al Statului Libia în România, care a fost însoțit de Mohamed L.A Shebani, șef al Cancelariei Ambasadei, coordonator al sectoarelor economic, comercial și cultural.

În deschiderea întâlnirii, Iuliu Stocklosa a mulțumit E.S. Abdulmuli Monem, pentru vizita la sediul nostru, efectuată la foarte scurt timp după depunerea scrisorilor sale de acreditare. Președintele CCIB a folosit acest prilej pentru a face o prezentare succintă a potențialului economic al Capitalei, dar și a strategiei Camerei bucureștene în domeniul relațiilor externe, subliniind importanţa acordată dezvoltării relaţiilor economice şi comerciale cu ţările din afara spaţiului comunitar.

Iuliu Stocklosa și-a exprimat convingerea că evenimentul dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperarii economice cu Libia organizat de CCIB joi, 26 mai, în cadrul căruia va avea loc și semnarea Memorandumului de Înțelegere între Camera bucureșteană și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Tripoli, va deschide noi perspective pentru o mai bună cunoaștere a oportunităților de afaceri și investiționale oferite de piața libiană, dar și a posibilităților reale de colaborare bilaterală, ținând seama de potențialul ridicat de absorbție al pieței acestei țări.

Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Libia a exprimat interesul ţării sale pentru dezvoltarea relaţiilor economice şi de cooperare cu România, precum şi întreaga sa deschidere pentru asigurarea unui schimb constant de informaţii de afaceri, în beneficiul celor două comunităţi.

Totodată, a apreciat importanța manifestării organizate joi de Camera bucureșteană și a evidenţiat rolul pe care CCIB şi CCIA Tripoli îl pot juca în deschiderea de noi canale de comunicare între oamenii de afaceri români şi cei libieni.

În 2021, Libia a fost a șasea piață de destinație a mărfurilor românești livrate în Africa, după Maroc, Tunisia, Africa de Sud, Namibia și Sudan, cu un volum de 100,3 milioane USD, similar celui consemnat în anul precedent (100 milioane USD). Din păcate, în primele 3 luni ale anului 2022 (date disponibile), se constată o diminuare semnificativă a comerțului bilateral. Astfel, în primul trimestru al acestui an, România a exportat în Libia bunuri în valoare de 2,5 milioane USD, adică cu 96% mai puțin decât în perioada similară a anului trecut, în timp ce importurile din această țară au scăzut cu 99% comparativ cu trimestrul I al anului 2021.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend