Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – Un consilier local din Curtea de Argeș face dezvaluiri despre așa zisul granit de pe bulevard si bazinul de înot

Avatar

Publicat

in

Prezent, aseara, in emisiunea Chestiuni Arzatoare – editia speciala Turnirul Candidatilor, consilierul local Gheorghe Andreescu, pînă mai de curând membru al PSD, a făcut o serie de dezvaluiri care arata modul jalnic in care se face administratie la Curtea de Argeș in Primăria condusă de Constantin Panturescu. Acesta a spus ca in ultimii 4 ani, consilierii locali au fost mai mult de decor iar unii dintre ei, cei care le-ar fi putut incurca planurile si afacerile, au fost dati la o parte si nici macar nu au fost lasati sa conduca o sedinta de Consiliu Local in toti acesti 4 ani. Tot Andreescu a dezvaluit si culisele construirii bazinului de inot si motivul pentru care a fost refuzata oferta guvernului de a construi din fonduri speciale acest bazin. ” Pentru bazinul de înot trebuie sa-i mulțumim d-nei CAMELIA POTEC, cunoștință foarte bună a lui MIRCEA DRĂGHICI. Construcția a fost făcută de un cumnat al acestuia. Cine îl cunoștea pe neica-nimeni PANTURESCU!”. Andreeescu a mai dezvaluit si minciuna cu granitul de cea mai buna calitate care s-ar pune in centru pe bulevard, fostul pesedist sustinand ca, de fapt, vorbim de reziduuri de granit compactate dar platite la pret de granit veritabil, de trei ori mai scump.

Iata mai jos declaratiile consilierului local Gheorghe Andreescu, fost pesedist, ales pe lista PSD la Cnsiliul Local in anul 2016.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Europa revine la viata

Avatar

Publicat

in

Toate tarile europene renunta, treptat, la restrictii, pe fondul scaderii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. In Franta, are loc marea redeschidere, dupa luni de zile de carantina, in care restaurantele, cafenelele si magazinele ne-esentiale au fost inchise. In Austria, se reiau activitatile sportive in interior, dar in anumite conditii: toate persoanele care vin trebuie sa aiba test negativ sau dovada vaccinarii. Si Italia renunta la unele restrictii si, in plus, pentru a stimula turismul, a eliminat obligativitatea carantinei pentru cetatenii veniti din tarile Uniunii Europene. Detalii despre ce masuri se iau la nivel european pentru revenirea la normalitate gasiti aici https://newsin.ro/europa-noi-pasi-spre-normalitate/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția: ‘Măsurile de relaxare trebuie luate treptat’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat că susține ca măsurile de relaxare să fie luate treptat ”pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluției pandemiei”.

„Eu susţin că pentru cazurile şi situaţiile în care există risc redus, risc care este documentat de către medicul de medicina a muncii, se pot lua astfel de măsuri, precum limitarea purtării măştii în interior. Dar, de asemenea, susţin că măsurile de relaxare trebuie luate treptat, aşa încât fiecare dintre măsurile de relaxare să poată fi evaluată ca impact avut asupra incidenţei”, a spus Mihăilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă recomandă ca angajaţii dintr-un birou în care sunt toţi vaccinaţi să îşi dea jos masca.

Ea a adăugat că în acest moment, conform datelor privitoare la incidenţa cazurilor noi de COVID, „suntem într-o perioadă în care evoluţia pandemiei ne permite să avem măsuri de relaxare”.

„Nu s-a întâmplat să luăm măsuri de relaxare totală. Aşa cum prevede şi hotărârea de Guvern şi hotărârea CNSU, aceste măsuri sunt treptate, tocmai pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluţiei pandemiei”, a afirmat Mihăilă, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend