Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – Un consilier local din Curtea de Argeș face dezvaluiri despre așa zisul granit de pe bulevard si bazinul de înot

Avatar

Publicat

in

Prezent, aseara, in emisiunea Chestiuni Arzatoare – editia speciala Turnirul Candidatilor, consilierul local Gheorghe Andreescu, pînă mai de curând membru al PSD, a făcut o serie de dezvaluiri care arata modul jalnic in care se face administratie la Curtea de Argeș in Primăria condusă de Constantin Panturescu. Acesta a spus ca in ultimii 4 ani, consilierii locali au fost mai mult de decor iar unii dintre ei, cei care le-ar fi putut incurca planurile si afacerile, au fost dati la o parte si nici macar nu au fost lasati sa conduca o sedinta de Consiliu Local in toti acesti 4 ani. Tot Andreescu a dezvaluit si culisele construirii bazinului de inot si motivul pentru care a fost refuzata oferta guvernului de a construi din fonduri speciale acest bazin. ” Pentru bazinul de înot trebuie sa-i mulțumim d-nei CAMELIA POTEC, cunoștință foarte bună a lui MIRCEA DRĂGHICI. Construcția a fost făcută de un cumnat al acestuia. Cine îl cunoștea pe neica-nimeni PANTURESCU!”. Andreeescu a mai dezvaluit si minciuna cu granitul de cea mai buna calitate care s-ar pune in centru pe bulevard, fostul pesedist sustinand ca, de fapt, vorbim de reziduuri de granit compactate dar platite la pret de granit veritabil, de trei ori mai scump.

Iata mai jos declaratiile consilierului local Gheorghe Andreescu, fost pesedist, ales pe lista PSD la Cnsiliul Local in anul 2016.

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – DECAPITĂRI ÎN PSD și BĂTĂLIA PENTRU CURTEA DE ARGEȘ – CANDIDAȚII LA FOTOLU DE PRIMAR , ÎN FAȚA VOASTRĂ SUNA la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – DECAPITĂRI ÎN PSD și BĂTĂLIA PENTRU CURTEA DE ARGEȘ – CANDIDAȚII LA FOTOLU DE PRIMAR , ÎN FAȚA VOASTRĂ SUNA la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

Publicată de Profit 24 TV pe Marţi, 1 septembrie 2020

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Restricțiile pe timp de noapte în România, criticate dur: Nu văd o eficienţă efectivă

Avatar

Publicat

in

De

Restricţiile de circulaţie pe timp de noapte la care se gândeşte Ludovic Orban sunt irelevante în acest moment, spune avocatul Claudiu Lascoschi, pentru că oricum nu prea mai există motive ca oamenii să se mai strângă în grupuri mari. Pe de o parte, restaurantele, cafenelele şi cinematografele sunt închise, iar pe de altă parte, terasele iau ultima comandă înainte de miezul nopţii. Practic, putem vorbi despre o îngrădire a libertăţii total irelevantă.

„Ca oportunitate, eu nu le văd un sens anume. Dar este posibil ca autorităţile să aibă nişte date şi informaţii care să ducă la această concluzie. Aşa cum privim noi lucrurile, sigur că par nejustificate, mai ales cu ora 20, să nu se mai circule. Şi acum sunt de părere că se impun restricţii, dar nu la acest mod. Nu văd o eficienţă efectivă. Nu o văd nici în Vestul Europei. Aţi văzut în Franţa, Spania, Franţa ce s-a întâmplat. Germania vine din urmă”, spune avocatul Claudiu Lascoschi.

„Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare”, a declarat Ludovic Orban, premierul României.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta, atac la adresa premierului: Restricțiile sunt aberante

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend