Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Ucrainenii au lovit în plin un tanc rusesc care dădea cu spatele și încerca să fugă din zonă

Publicat

in

Imagini spectaculoase au fost surprinse dintr-o dronă de forțele ucrainene care au angajat în luptă un tanc rusesc și alte câteva vehicule blindate cu soldați ruși.

Tanc rusesc lovit de ucraineni in timp ce se retrageaFoto: Captura Twitter

Pe imaginile apărute pe rețelele de socializare sunt observate vehicule blindate Tigr-M cu militari ruși, precum și un tanc rusesc T-72B3.

Are loc un schimb de focuri, iar tancul rusesc iese pe unul din drumurile din zonă și încearcă să fugă, dând cu spatele. În timpc e dădea cu spatele, tancul folosește sistemul său de ascundere prin care face fum și trage și cu tunul principal.

La un moment dat, în timp ce se retrăgea, tancul este lovit în plin de ceea ce pare a fi o armă antitanc precum un Javelin sau NLAW. Explozia este puternică, are loc practic deasupra turelei, iar imediat rezervorul din spatele tancului ia foc.

Blindatul își continuă drumul cu spatele, mai mult din inerție și iese de pe drum. În acele momente pe imagini poate fi observat cum cel puțin un membru al echipajului rusesc de pe tanc sare din vehicul, se prăbușește pe jos și apoi fuge șchiopătând spre copacii de la marginea drumului.

Ulterior tancul în flăcări se oprește și la scurt timp după are loc explozia finală.

Mai jos, clipul întreg în care apar și blindatele Tigr-M:

VEZI ȘI:

——————

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Deces în lumea muzicii: Primul baterist al trupei britanice The Stranglers a încetat din viaţă la 84 de ani

Publicat

in

De

Primul baterist al trupei britanice de punk rock/new wave The Stranglers, Jet Black, a încetat din viaţă la vârsta de 84 de ani. Jet Black a cântat în hituri ale trupei, inclusiv în „Golden Brown”, „Peaches” şi „No More Heroes”, anunță Agerpres.

Născut Brian John Duffy, Jet Black a patronat o mică flotă de rulote de îngheţată în 1974, când a înfiinţat trupa The Stranglers. Rulotele de îngheţată au însoţit autobuzul trupei în turnee, până când aceasta a devenit celebră cu hiturile „No More Heroes” şi „Golden Brown”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Peru: Fostul preşedinte va rămâne în arest încă şapte zile

Publicat

in

De

Un judecător din Peru a ordonat rămânerea în arest a fostului preşedinte peruan, Pedro Castillo, pentru încă şapte zile, după ce a fost arestat miercuri şi pus sub acuzare, anunță Rador.

Pedro Castillo a fost acuzat de instigare la revoltă şi conspiraţie după ce a declarat stare de urgenţă şi a încercat să dizolve Congresul ţării, afirmând că îi subminează autoritatea. Drept răspuns, Congresul a votat în unanimitate punerea sa sub acuzare, informează BBC.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend