Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Ucraina: Cel puţin cinci morţi şi 27 de răniţi în atacul rusesc cu rachetă asupra unui bloc din Dnipro

Publicat

in

Cel puţin cinci persoane au fost ucise şi alte 27 au fost rănite, sâmbătă, în atacul rusesc cu rachete ce a lovit un imobil de locuinţe din oraşul Dnipro din Ucraina, au anunţat autorităţile locale, conform AFP.

Război în Ucraina: rușii au lovit cu rachete un bloc de locuințe din orașul DniproFoto: Dnipro Regional Administration / AP / Profimedia

„Sunt deja cinci morţi, 27 de persoane au fost rănite şi spitalizate, între care şase copii”, a informat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, pe Telegram, unde a postat imagini cu blocul în ruine.

Amintim că Rusia a lansat sâmbătă după-amiază un al doilea val de rachete asupra Ucrainei, forţând oamenii să se adăpostească în timp ce sirenele răsunau în toată ţara, la doar câteva ore după atacurile aeriene de dimineaţă, care au lovit infrastructura critică din Kiev şi al doilea cel mai mare oraș al țării, Harkov.

Atacuri ruseşti au vizat sâmbătă infrastructurile energetice şi strategice ucrainene din Harkov (nord-est) şi Liov (vest), au declarat oficiali ucraineni.

„Au fost întreruperi de urgenţă” după două lovituri împotriva infrastructurilor, a declarat guvernatorul regiunii Harkov, Oleg Sinegubov.

La Liov, autorităţile au avertizat cu privire la întreruperi în furnizarea de apă şi electricitate.

___

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Clienții mai multor bănci au rămas fără mulți bani în conturi fără aprobarea lor/ Ce trebuie să faci?

Publicat

in

În ultima perioadă, tot mai multe persoane s-au trezit cu sume considerabile furate din cont, uneori chiar și de peste 10.000 de lei, fără ca ei să fi făcut vreo plată.

Mai mulți clienți ai unei bănci s-au trezit fără banii din cont după ce au deschis un mail

Este și cazul unui bucureștean căruia i-au dispărut din cont 16.000 de lei, după cum relatează observator.ro. Concret, bărbatul se afla în mașina personală când a primit un mail pe telefon, prin care era anunțat că i s-a pus poprire pe cont. Speriat, bărbatul a sunat la call-center-ul băncii și a întrebat dacă are vreo poprire, iar angajatul băncii i-a spus că nu are.

Citeste mai mult

NATIONAL

Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima. Ce se află dincolo de moarte

Publicat

in

Un britanic de 55 de ani, care a intrat în moarte clinică, a povestit experiența prin care a trecut.

Kevin Hill, 55 de ani, scriitor din Anglia, suferă de o boală gravă și neobișnuită caracterizată de acumularea de calciu în vasele mici de sânge ale țesuturilor grase și ale pielii.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend