Conecteaza-te cu noi

Pitesti

VIDEO ! Ţi se rupe inima ! Tiberiu, băiatul mort în accident, a fost inmormantat

Avatar

Publicat

in

Au curs rauri de lacrimi, astazi, la inmormantarea lui Tiberiu Bădoi, elevul mort in tragicul accident petrecut vineri după-amiază, pe Calea Bascov din Piteşti. Deşi părinţii au vrut ca înmormîntarea să aibă loc, marţi, la ora 14.00, au fost nevoiţi să amîne funeraliile pentru astăzi. Zeci de elevi, colegi ai tanarului , prieteni ai familiei si angajati ai tatalui acestuia au participat
Tiberiu Badoi

Tiberiu Badoi

la slujba înmormîntării de la biserica din lemn din colonia ACH. Apoi, cortegiul impresionant s-a deplasat la Cimitirul Textila, unde Tiberiu a fost înmormîntat. Tiberiu Badoi era fiul unui om de afaceri pitestean care detine o companie de transport. Asa se face ca sicriul tanarului a fost transportat cu un TIR plin cu flori. Tiberiu era cel care ar fi urmat sa preia afacerea de la parintii sai cand ar fi implinit varsta majoratului.

 

 

Reamintim ca tragedia a avut loc vineri după-amiază, după ce băiatul, elev în clasa a VII-a la Scoala Alexandru Davila, ieşise de la cursuri. Era împreună cu un prieten şi a vrut să traverseze strada. Nu s-a asigurat, spun poliţiştii şi a traversat şi prin loc nepermis. A  intrat în partea laterală, într-o Skoda condusă de o şoferiţă în vîrstă de 25 de ani din curtea de Arges, fiind proiectat cu capul de trotuar. A supravieţuit cumplitului accident doar cîteva ore. Colegii şi prietenii au făcut un adevărat altar la locul unde a avut loc accidentul, pe trotuar.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DSV ARGEȘ A DECIS: Vezi în ce piețe din județ se vor vinde mieii de Paște

Avatar

Publicat

in

De

In urma consultarilor cu primarii si administratorii pietelor agroalimentare din judetul Arges, si analizand conditiile sanitare veterinare din spatiile propuse in vederea comercializarii carcaselor de miel precum si a produselor specific Sarbatorilor Pascale, DSVSA Arges avizeaza favorabil urmatoarele locatii:

  1. Municipiul Pitesti: Piata Ceair, Piata Gavana, Piata Smardan
  2. Municipiul Mioveni: Piata Dacia
  3. Municipiul Campulung : Piata Centrala
  4. Municipiul Curtea de Arges: Piata Centrala, Piata 1 Mai ( in functie de numarul de solicitanti )
  5. Comuna Domnesti: Piata Domnesti ( in functie de numarul de solicitanti )
  6. Punct de sacrificare la nivelul exploatatiei din localitatea Mirosi
  7. Abator de capacitate mica integrat in exploatatie din localitatea Albestii de Arges

Mentionam faptul ca DSVSA Arges a dorit extinderea posibilitatilor de comercializare a carnii de miel in contextul epidemiologic actual, evitand astfel aglomerarile de cumparatori in perioada Sarbatorilor Pascale.

DSVSA Arges va asigura supravegherea sanitara veterinara a unitatilor de alimentatie publica, productie si comercializare prin medicii veterinari oficiali pe intreaga perioada premergatoare  Sarbatorilor Pascale , inclusiv in zilele de sambata si duminica.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DSP Argeș, prima reacție după dezvăluirile PROFIT în cazul calculului ratei de infectare – Ce spune Sorina Honțaru

Avatar

Publicat

in

De

După dezvăluirile făcute la Profi 24 TV si în ziarul PROFIT în care demonstram cu cifre oficiale că DSP Argeș furnizează zilnic date eronate folosind la clacului ratelor de infecatre date neconforme cu realitatea actuală, Prefectura și conducerea DSP Argeș s-au autosesizat și au venit cu lămuriri. Astfel, Sorina Honțaru, directoarea DSP Argeș, ne-a contactat la redacția PROFI 24 TV pentru a clarifica situația. ” Nu contestăm faptul că în analiza d-voastră la TV și în ziar ați folosit date oficiale însă nu suntem de acord cu concluzia potrivit căreia DSP Argeș oferă date eronate sau dezinformează. Este cert că în calculul ratei de infectare numărul populației contează foarte mult. Noi nu am folosit alte date privind numarul populatiei decât cele furnizate zilnic, pe canalele noastre oficiale, de la Evidența Populației. Așadar, DSP Argeș lucreaza cu date și cifre furnizate de institutiile abilitate ale statului iar acestea sunt folosite si în calculul zilnic al ratelor de infectare pentru localitățile din Argeș. Deci, lucrând cu datele furnizate, primite pe cale oficială, nu se pune problema ca DSP Argeș sa dezinformeze sau să inducă populația în eroare. Cu siguranță, dumneavoastră aveți acces la mult mai multe date și surse dar noi suntem obligați să folosim doar datele transmise pe canalele oficiale”, ne-a transmis Sorina Honțaru, directoarea DSP Argeș.

Firesc că nu contestăm opinia DSP Argeș și înțelegem că, fiind instituție de stat, este nevoită să lucreze pe datele transmise de alte instituții ale statului. Ultimul recensamant însă, cel din 2011, relevă date care nu coincid deloc cu cele folosite acum, în pandemie. Ba, mai mult, evolutia demografică a județului și a României este pe o pantă descendentă abruptă, in sensul că de la recensamantul din 1992 populația a scazut constant iar acest lucru se va vedea, cel mai probabil, si la recensamantul care va avea loc anul viitor, in 2022. Noi nu spunem decat ca ne-am bucura ca populația Argeșului să fi revenit în doar un an la numarul stabilit acum 30 ani. Dar e greu de crezut că, în anul pandemiei, populația Argeșului să creasca brusc cu circa 60.000 lucuitori.

VEZI AICI ARTICOLUL DESPRE CALCULUL GRESIT AL RATEI DE INFECTARE SI CE DATE SE FOLOSESC ACUM

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend