Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Tânărul de 12 ani care a absolvit liceul și facultatea în aceeași săptămână

Publicat

in

A terminat liceul cu cele mai mari calificative este o realizare incredibilă – iar Mike Wimmer a făcut-o recent la doar 12 ani. Și nu a fost doar liceul. Wimmer a absolvit și colegiul în aceeași săptămână, potrivit NBC News.

Pre-adolescentul din Carolina de Nord a declarat luni pentru „TODAY” că a decis să-și mărească volumul de muncă academică în timpul pandemiei de coronavirus.

„Nu a trebuit să fac naveta la școală, așa că, de fapt, mi-a dat mult mai mult timp pentru a putea lua cursuri suplimentare”, a spus el.

“A fost bine fiindcă stăteam altfel fără să facem nimic, nu-i așa? Deci, la fel de bine a fost să urmăm câteva clase suplimentare”, a adăugat el.

Wimmer și-a terminat cursurile de liceu în decembrie și a spus că s-a concentrat pe munca sa de colegiu în timpul semestrului de primăvară. El a mai spus că a fost întotdeauna un copil capabil.

„De fapt, am fost într-o mică tabără de vară când eram foarte mic, iar mama mea a venit să mă ia în prima zi și i se spune: „Știți că își poate scrie numele complet și poate face înmulțiri? ” își amintește Wimmer. „Și ea a spus atunci: ”Uh, da, nu este normal? ”

Wimmer a spus că dragostea sa pentru învățare l-a ajutat mult, dar, pe măsură ce a crescut, a fost uneori dificil să fie luat în serios și să aibă acces la cursurile pe care dorea să le urmeze.

„Există o mulțime de oameni care, în momentul în care îmi văd vârsta, spun: ”Oh, ei bine, nu poți face acest curs” sau ”Este prea riguros pentru tine”, genul acesta de lucruri se mai întâmplă” Spuse Wimmer. „Așa că într-adevăr, doar câștigarea credibilității și găsirea unor educatori care doreau să-mi promoveze abilitățile a fost cea mai grea parte”.

Mike Wimmer spune că a putut fi elev, student, om de afaceri, dar și să își trăiască copilăria

De parcă volumul de muncă academic nu ar fi fost suficient, Wimmer și-a dedicat timpul liber unor proiecte extrașcolare impresionante, inclusiv înființării a două companii de tehnologie. El a început primul proiect, Next Era Innovations, când avea doar șapte ani.

Deși unii ar putea fi îngrijorați de faptul că Wimmer și-a petrecut atât de mult din copilărie lucrând și învățând, el a spus că este mulțumit de deciziile luate.

“Știi, dacă te uiți în jurul camerei mele, există mașini Hot Wheels de-a lungul peretelui, șine pe podea și piese Lego peste tot”, a spus el. „Îmi petrec timpul din viața mea făcând totul, indiferent dacă este vorba despre școală și afacerile mele și totuși sunt și eu un copil.”

Wimmer a încurajat și alți copii să-și urmeze visele, chiar și atunci când există obstacole în cale.

„Când o ușă se închide, există întotdeauna o altă ușă, chiar și o fereastră prin care poți să treci”, a spus el.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Surse: Ciucu ar urma să câștige la diferență de cel puțin 200 de voturi

Publicat

in

De

Potrivit unor surse din PNL, Ciprian Ciucu ar urma să câștige la o diferență lejeră, de cel cel puțin  200- 300 de voturi, după calculele făcute în tabăra Cîțu. Tabăra Orban este conștientă că Violeta Alexandru nu are șanse să câștige și acesta este motivul pentru care au lansat acuzații de frauda la adresa lui taberei lui Cîțu:

Ciucu şi-a anunţat candidatura în 16 iulie, însoțit de Florin Cîțu:

”Mi-am depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti împreună cu colegii care mă susţin şi cu care voi face echipă în următorii patru ani. Mesajul meu către colegii mei din Bucureşti este despre unitate. Îi aştept pe toţi liberalii din Bucureşti alături de mine. Avem mult de muncă, în special în administraţia locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine ma interesează în special componenta de reglementare şi ca sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, în special PNRR”, scria atunci pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Simona Halep S-A MĂRITAT în secret: Când a avut loc evenimentul și unde s-a desfășurat petrecerea

Publicat

in

De

Simona Halep s-a căsătorit vineri în cea mai mare discreţie cu iubitul său, Toni Iuruc, cei doi primindu-şi oaspeţii în casa lor de la Izvorani, anunță România Tv.

Cununia civilă a fost organizată exact în ziua în care a avut loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, la care Simona Halep a anunțat că nu poate participa din cauza accidentării suferite la gamba stângă în timpul turnelui de la Roma, accidentare din cauza căreia s-a retras şi la ultimele două turnee de Grand Slam, de la Roland Garros și Wimbledon.

Simona Halep şi Toni Iuruc au dat ca punct de întâlnire pentru invitați restaurantul Studio 80, din Băneasa. Acolo, norocoșii aleși să fie prezenți la nunta anului au fost așteptați de mire, potrivit CanCan.ro. O parte a invitaților au venit cu mașinile personale, iar restul au folosit mai multe van-uri puse la dispoziție de miri.

După ce a venit toată lumea, Toni a plecat cu alaiul spre casa cuplului din Izvorani, amplasată chiar lângă Comitetul Olimpic. Odată ajunși la casa lui Halep și Iuruc, invitații au fost primiți chiar de Simona, iar petrecerea a început în jurul orei 19:30.

Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viață din ultimii doi ani. Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferințe de presă, iar jucătoarea de tenis nu și-a putut ascunde entuziasmul. „E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, spunea Halep, la vremea respectivă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend