Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – Șoferiță din Pitești luată la bătaie de nepotul victimei, după un accident – Nepotul a fost dus la secție și amendat

Publicat

in

A fost mare tărăboi în centrul Piteștiului, ieri, după ce ă șoferiță în vârstă de 21 de ani a provocat un accident pe trecerea de pietoni. Totul ar fi început în momentul în care tânăra şoferiţa a accidentat o femeie care era pe trecerea de pietoni. După ce femeia în vârstă de 64 de ani a fost acroşata, nepotul acesteia a decis să şi facă singur dreptate şi a sărit să o bată pe şoferiţă.

Din primele declaraţii ale poliţiştilor tânără de 21 de ani nu ar fi fost atentă la drum în momentul în care a accidentat-o pe bătrână de 64 de ani. Accidentul s-a întâmplat miecuri seara, 12 mai 2021, pe una din străzile din Piteşti. În urma impactului victima nu a suferit răni grave, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Argeş.

Tânăra şoferiţă a fost testată pentru a vedea dacă din cauza consumului de alcool a fost provocat accidentul. IPJ Argeș a transmis și următoarele precizări:

În urma informațiilor apărute în spațiul public, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii piteșteni au intervenit la un eveniment rutier ușor cu pieton, petrecut pe Bld. Libertății din Pitești.

În timp ce polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești asigurau primele măsuri la locul faptei, iar victima primea îngrijiri de la un echipaj medical, la fața locului s-a prezentat și un tânăr, care s-a manifestat agresiv față de conducătoarea autoturismului.
Ca urmare a faptului că cel în cauză nu s-a supus solicitărilor din partea polițiștilor de a înceta, tânărul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde, în urma verificărilor, a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991.

Din verificările preliminare Pitești, cu privire la accidentul de circulație, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bld. Libertății din Pitești, din direcția Pitești spre centru, a accidentat o femeie de 64 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal.
Victima a fost transportată la o unitate medicală, în urma investigațiilor medicale stabilindu-se că este rănită ușor (contuzie cervicală).
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela face scut în jurul lui Ludovic Orban: ‘Guvernul condus de președintele PNL a dovedit competență, curaj și patriotism. A avut priceperea să salveze vieți’

Publicat

in

De

Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a reafirmat că organizația județeană pe care o conduce îl va susține pe Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL la congresul din luna septembrie.

Am avut o şedină a organizaţiei judeţene, a Colegiului director, în care am stabilit data alegerilor în filială,  norma de reprezentare pentru fiecare organizaţie şi calendarul de alegeri în fiecare  organizaţie în cele 77 de UAT-uri din judeţul Caraş-Severin, din Banatul de munte.  În acelaşi timp, în cadrul şedinţei, ne-am exprimat încă o dată susţinerea pentru domnul preşedinte Ludovic Orban ca  şi candidat la Congresul din septembrie şi eu ca preşedinte sunt alături de domnia sa, în echipa sa şi filiala şi-a manifestat, aşa cum ştiţi, ca şi în viitor, la competiţia din luna septembrie, să fim alături de domnia sa.

Argumentele sunt foarte multe. Pot spune doar că a dovedit ca premier, în cel mai dramatic an al României de după Al Doilea Război Mondial că a avut curajul şi priceperea  să salveze vieţi. O spun în cunoştinţă de cauză şi nu doresc să intru în argumente, în probe, în motive”, a declarat Marcel Vela.

Vela a adăugat că, făcând parte din echipa guvernamentală a lui Ludovic Orban, ca ministru de Interne, este normal să rămână alături de acesta.

Sunteţi cu toţii la curent cu orice eveniment, orice acţiune a Guvernului României care a dovedit, un guvern liberal condus de preşedintele Ludovic Orban şi competenţă, şi curaj, şi patriotism. Făcâd parte din aceatsă echipă condusă de premierul Ludovic Orban mi se pare normal să rămân alături de domnia sa şi să luptăm alături pentru o lume mai bună, o Românie dezvoltată şi o perspectăvă mai dezvoltată pentru toţi compatrioţii noştri”, a declarat Marcel Vela, conform news.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Sorin Cîmpeanu, despre ora de educație sexuală: ‘Este foarte bună. Cuvântul sexual, pentru acei părinți care sunt mai puțin pregătiți, poate să genereze foarte facil idei preconcepute’

Publicat

in

De

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat despre introducerea orei de educația sexuală, în școli, că este una foarte bună și că elevii ar trebui să se înscrie din start la acest curs opțional.

În momentul de faţă aşa se numeşte, chiar dacă ştiu foarte bine că programa şi de educaţie sanitară cuprinde toate aceste noţiuni. Deja de la clasa a XI-a, lucrurile încep să fie foarte complexe în această programă pe partea de educaţie sexuală. Este vorba, însă, de un număr foarte mic de copii, disciplina fiind una opţională, care urmează această disciplină, educaţia sanitară cu componenta de educaţie sexuală”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul a adăugat că nu are nicio emoţie cu această titulatură, deşi pentru unii părinţi ar putea genera idei preconcepute.

Nu am nicio emoţie cu această denumire chiar dacă acest cuvânt, sexual, pentru acei părinţi care sunt mai puţin pregătiţi poate să genereze foarte facil idei preconcepute. Este vorba de educaţie sexuală. Poate ar fi fost mai fericită o denumire mai explicită care să îi ajute şi pe cei care nu intră în profunzimea lucrurilor, ci se uită doar la denumiri. Zic, poate, dar e foarte în regulă aşa, eu, personal, nu am niciun fel de problemă. Eu cred că bine ar fi să fie înscrişi din start pentru această disciplină, urmând ca în cazul în care părinţii au rezerve să poată formula cereri de retragere de la această disciplină, motivate sau nu, dar punctual”, a declarat Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei este de părere că actuala programă de educaţie sanitară este una foarte bună.

Ar trebui mers pe programa deja existentă. Programa de educaţie sexuală, inclusă în cea de educaţie sanitară, este foarte bună, este gradual începând de la clasele mici până la lucrurile foarte complexe, în anii terminali de liceu”, a explicat ministrul, conform news.ro.

Sprin Cîmpeanu consideră că profesorii de biologie şi personalul medical care are competenţe ar trebui să predea aceste cursuri.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend