Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO si FOTO – PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA PERSOANE BĂNUITE DE PROXENETISM ȘI FURT CALIFICAT

Publicat

in

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și cu suportul de specialitate al D.O.S. – I.G.P.R., au desfășurat șapte percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și proxenetism.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat 7 percheziții domiciliare, pe raza comunei Bradu, a orașului Ștefănești și în municipiile Pitești și Alba Iulia, la locuinţele a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și proxenetism.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie-octombrie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, în societăți comerciale de pe raza municipiului Pitești, de unde ar fi sustras bunuri și sume de bani.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 100.000 de lei.

De asemenea, persoanele vizate sunt bănuite că, în cursul anului 2019 ar fi constrâns două femei să practice prostituția.

Șase persoane au fost conduse la sediul Inspectortului de Poliție Județean Argeș, pentru cercetări.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, despre posibilitatea începerii războiului ruso-ucrainean: ‘Problema este că datorită masării de material și de trupe oricând se poate produce o asemenea situaţie’

Publicat

in

De

Conform surselor CNN, Joe Biden l-ar fi avertizat pe președintele Ucrainei că Rusia ar putea invada în curând.

Întrebat dacă a primit aceeași informație de la omologul său din SUA, ministrul Apărării, Vasile Dîncu a spus:

Problema este că datorită masării de material şi de trupe oricând se poate produce o asemenea situaţie. Sunt anumite condiţii pentru o asemenea posibilitate. Nu există o dată fixă, nimeni nu ştie când se va întâmpla asta.

„Ucraina se află într-o expectativă interesantă”

Sigur că există mai multe scenarii, inclusiv un scenariu care înseamnă o dată destul de apropiată, dar nu există date exacte. Problema este că Ucraina nici măcar nu a mobilizat rezerviștii, deci se află într-un fel de expectativă interesantă„, a spus Vasile Dîncu, ministrul Apărării.

„Federația Rusă nu a dat un răspuns afirmativ în ceea ce privește scutul de la Deveselu”

Întrebat apoi dacă s-a ajuns la un acord cu privire la felul în care scutul de la Deveselu va fi inspectat de către ruşi, ministrul a precizat.

Această idee de transparență pe care a propus-o NATO pentru Federația Rusă încă nu a primit un răspuns afirmativ din partea Rusiei în ceea ce privește scutul de la Deveselu. Dacă se va accepta urmează nişte proceduri bilaterale.

Va fi complicat ca Federația Rusă să accepte acest lucru. Nouă ne este simplu. Este doar un material defensiv, dar vom stabili împreună dacă va fi cazul să se facă asemenea inspecții reciproce„, a mai explicat Vasile Dîncu.

„Ne așteptăm la o decizie privind suplimentarea forțelor, inclusiv în România”

Joe Biden a vorbit despre întărea flancului estic şi despre suplimentarea forțelor inclusiv în România.

Întrebat când s-ar putea întâmpla acest lucru, Vasile Dîncu a spus:

Este vorba despre o decizie care va veni foarte repede. Am discutat de unele condiţii cu șeful Pentagonului, Lloyd Austin. Am discutat despre faptul că noi avem aprobarea pentru relocarea de trupe în acest proiect care nu este unul legat numai de această situaţie.

Ne așteptăm la o decizie destul de rapidă„, a mai spus ministrul Apărării, Vasile Dîncu, la Antena 3.

Vezi și:

Vasile Dîncu, despre valul de refugiați ucraineni care ar putea lua cu asalt România: ‘Avem un foarte bun management al capacităților noastre din domeniile acestea, ale pregătirii defensive pentru conflict’

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Cozmin Gușă pune punctul pe ‘i’: ‘Dacă Clotilde Armand ar fi pusă sub acuzare, așa cum zice legea, ar fi ultima lovitură pentru USR’

Publicat

in

De

Analistul politic Cozmin Gușă a comentat subiectul plecării procurorului Sorin Iașinovschi din dosarul posibilei fraudări a alegerilor din Sectorul 1, acolo unde Clotilde Armand a ieșit câștigătoare,

Este revoltător și nu avem ce face!”. Așa descrie analistul politic Bogdan Chirieac situația de la Primăria Sectorului 1, acolo unde edil este Clotilde Armand, din partea USR, asta deși există suspiciuni de fraudă la vot și o anchetă în curs.

Sunt total de acord cu previzibila fraudare. (…) În momentul în care prințesa USR, adică primărița de la Sectorul 1, ar sucomba din punct de vedere politic, adică ar fi dată afară, asta ar fi practic ultima lovitură de aplicat USR PLUS, care oricum a căzut rău de tot din cauza lui Fritz (n.r. Dominic Fritz, primarul Timișoarei), din cauza lui Nicușor Dan.

Atunci, la ce să te uiți la USR? Te mai uiți la Clotilde Armand dacă va mai face ceva, pentru că cel de la Brașov nu se vede, îl mai ajută președintele PNL de la județ ca să mai facă câte ceva, pentru că nu are experiență administrativă, iar pe la Bacău, nu-i nimic, e o frăție între partide, ca la Bacău, ca de fiecare dată. Dacă prințesa lor ar fi pusă sub acuzare, așa cum zice legea, ar fi ultima lovitură pentru USR PLUS.

Din păcate, singurul care a plătit cu libertatea pentru ce s-a întâmplat la Sectorul 1 a fost Viorel Hrebenciuc. El a avut de ales, n-a ascultat, s-a încăpățânat și uite ce a pățit pe un non-dosar, s-au dat două telefoane, nu s-au schimbat bani, nimic. Sunt ultimul care l-ar apăra, dar e un non-dosar” a spus Cozmin Gușă, conform dcnews.ro.

Se pare Viorel Hrebenciuc ar fi susținut-o din umbră pe candidata USR la Primăria Sectorului 1. ”S-a jucat pentru Clotilde Armand” a întărit Cozmin Gușă.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend