Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

VIDEO SFIDĂTOR ! Trupa lui Pic si Poc, paradesc fără jenă banul public: 5 miliarde pentru un loc de joaca pentru … bătrâni !

Avatar

Publicat

in

Sedinta de Consiliu Local de vineri a fost una halucinanta, atat prin modul de desfasurare cat si prin prisma luarilor de cuvant si a deciziilor luate cu voturile trupei lui Pic si Poc. Una peste alta, s-a stabilit cat se poate de clar ca, spre disperarea locuitorilor, avem cel mai slab Consiliu Local si cel mai slab primar din istoria orasului. Daca sambata am scris despre certurile si amenintarile cu denunturi la DNA pe marginea taxelor de pasunat si a amenajamentului pastoral, astazi va prezentam cum au decis alesii lui PIC si POC sa paradeasca bugetul local, banul public, banii vostri.

Băh, esti prost ? Băh, eşti nebun ? Pic si Poc aruncă cu miliardele pe un loc de joaca cu role pentru… bătrâni 

Astfel, trecut strategic la ultimul punct pe ordinea de zi, rectificarea bugetului local a nascut vii controverse, in special pe dorintele lui Pic si Poc. Mai exact trupa consilierilor PSD au aprobat alocarea a nu mai putin de  5,2 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unui loc de joacă în zona stadionului. Inutil sa spunem ca suma “rupta” din bugetul public este cu mult mai mare, nu dublu, nu triplu ci inzecit mai mare decât cele cheltuite în anii precedenti pentru alte locuri de joaca. Inutil sa mai spunem ca locul de joaca dorit de Pic si Poc este asezat al dracului de strategic si dubios, la doar cativa metri de un alt parc de joaca ajuns intr-o stare deplorabila (asa cum se vede din filmarea de mai jos), langa stadionul municipal, acolo unde anul trecut Pic si Poc se filmau de unii singuri udand cu stropitoarea.

Dar, ca tottul sa fie demn de un episod din IUmor sau Cascadorii Rasului, viceprimarul Jubleanu arunca bomba si spune ca din uriasa suma alocata din banul public se va construi o mandrete de ” loc de joacă pentru bătrâni(??!!), cu piste de role, cu tot ce trebuie !” CUM ??? Loc de joaca cu role, pentru batrani ???? Bah, esti prost ? Bah, esti nebun ?

Opoziţia s-a trezit ! Cam tarziu !

Firesc, grupul liberalilor a sarit ca ars auzind explicatiile celor de la PSD cu privire la destinatia banilor si s-a cerut diminuarea acesteia si directionarea banilor catre alte prioritati ale orasului, cum ar fi reteaua de apa . De partea liberalilor, mai exact de partea bunului simt, s-a alaturat si consilierul Serban, acelasi care amenintase mai devreme cu denunturi la DNA sau chiar cerand demisia lui Pic si Poc. Fara prea mari batai de cap, intrucat trupa PSD fusese bine instruita inainte de sedinta despre ce si cum trebuie sa voteze,  alocarea miliardelor a fost aprobata cu voturile PSD. Împotrivă au votat doar consilierii liberali Mădălin Marinescu, Cristian Mitrofan, Doru Georgescu, Jean Chefani cărora li s-a alăturat Ion Şerban.

 

Au ciripit şi fetele din PSD… fals !

Tor scriem de mai bine de un an si jumatate, in acest ziar, că multi dintre alesii PSD vin la sedinte doar ca sa mestece guma sau sa admire privelistea din Sala Mare a primăriei, fara a scoate un cuvant. Nu ca ar fi muti, ci, mai degraba, pentru ca nu au habar ce sa spuna. Cat despre initiative sau rapoarte de activitate…. ioc!  Ei, bine, la sedinta de vineri, lumea a amutit auzind pentru prima data una din blondele PSD vorbind in plen. Incredibil, s-au minunat unii, numai ca a dat cu băţu-n baltă. Nu a propus nimic, ci doar a dojenit si a facut o descoperire epocala: si copiii au nevoie de un loc de joaca !  Pai, ce facusi cucoana de doi ani incoace ? Acum ai aflat ca e nevoie de asa ceva ? Parca seful matale zicea ca dati miliarde pentru joaca pe role a batranilor…. Pana la sedinta urmatoare, daca ii e lehamite sa vada imaginile de mai jos, ii recomandam consilerei Loredana Stancu, sa mearga prin oras sa vada ca sunt locuri de joaca, dar sunt paraginite, rupte si pline de pericole pentru micuti.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Firmă din Lerești – Argeș prinsă livrând cherestea fără documente

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat împreună cu specialiștii Biroului Garda Forestieră Județeană Argeș din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, pentru combaterea sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Lerești.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea a livrat cantitatea de 23,14 mc de cherestea fără documente legale.
Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos în cauză, în valoare de peste 16.500 de lei, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Rucăr.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

HAI LA STAT! PIMĂRIILE Nucșoara și Bogați ANGAJEAZĂ personal – VEZI DETALII

Avatar

Publicat

in

De

Primaria comunei Bogaţi organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Este vorba de un post Consilier achiziţii publice la compartimentul ADMINISTRATIE SI STARE CIVILA din Primăria comunei Bogați. Data de sustinere a probei scrise: 18.02.2021, ora 10:00. Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primăriei comunei Bogaţi, comuna Bogaţi, sat Bogaţi, nr. 133, judeţul Argeş. Informatii despre concurs la: Olaru Alina Mariana, inspector superior tel/fax 0248655003 e-mail: primaria_bogati@yahoo.com.

Condiţii de participare

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta
– vechime in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei publice- nu este cazul

Și la Nucșoara e nevoie de personal

Și primăria comunei Nucşoara organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Aici se angajeaza un inspector la compartimentul FINANCIAR – CONTABIL, TAXE SI IMPOZITE din cadrul primăriei Nucșoara. Data de sustinere a probei scrise: 18.02.2021, ora 10:00
Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primariei comunei Nucsoara, judetul Arges.

Informatii despre concurs la: Tefeleu Ionela Manuela- inspector principal tel 0248/582013 fax 0248/582090 e mail primaria_nucsoara@yahoo.com

Condiţii de participare

– studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul economic
– vechime in specialitatea studiilor – minimum 5 ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend