Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – SCANDAL MONSTRU LA CORBENI – Microfoane în biroul primarului REMO – POLIȚIA INTERVINE

Avatar

Publicat

in

E scandal mare la primăria Corbeni, după ce in spatiul public au apărut cateva inregistrari cu actualul primar la comunei, Virgil Remo Mateescu. Cei care au postat aceste inregistrari sustin ca au pregatit un amplu serial despre presupuse nereguli din primărie care ar fi coordonate chiar de catre primar. In ceea ce se numeste seria 1, apar cateva inregistrari audio efectuate fara acordul primarului prin intermediul unui microfon amplasat chiar in primarie. Chestionat de redactorii ziarului nostru, primarul Remo Mateescu sustine ca banuieste cine se afla in spatele acestor atacuri si ca a facut deja o plangere la Politie. ” Sunt inregistrari facute in biroul meu, deci cineva a plantat acolo microfoane. Ori asta e ilegal, chiar dacă, din ceea ce se aude, sunt discutii care privesc viata mea privata. Banuiesc cine se afla in spatele acestor marlanii dar nu pot detalia acum, Las organele abilitate sa ii descopere pentru ca am facut plangere la Politie pe aceasta tema. Nu se poate asa ceva ! Eu cred ca e agitatie politica mare, dar stiu ca mai e timp pana la alegerile locale. Nu mi-e teama de nimic, stiu cine sunt si am incredere in organele de Poliție că isi vor face treaba si că vor descoperi pe cei care eu ii banuiesc. E ceva ilegal aici, in primaria au fost montate ilegal microfoane”, ne-a declarat Virgil Remo Mateescu, primarul comunei Corbeni. Acesta spune ca au fost si alte actiuni de intimidare a sa , inclusiv un recent control al Curtii de Conturi.

De precizat ca ziarul nostru scria inca de anul trecute ca sunt serioase semne de întrebare în rândurile unor consilieri și locuitori ai comunei, participanți la anumite ședințe cu diferite probleme generate de edil iar Aurel Iosif anunta de atunci ca se doreste suspendarea primarului Mateescu. Cum porumbelul a ieșit din gura lui Aurel Iosif, inca de anul trecut, nu ne rămâne decât să urmărim cu cel mai mare interes cum vor decurge etapele suspendării lui Remo Mateescu carem, se vede treaba, a cam inceput. Gura lumii vorbeste ca primarul Remo ar fi preluat de la predecesorul său, Daniel Dincuță, o grămadă de apucături rele. Problema este ca toate aceste acuyatii trebuiesc si dovedite. Oare asta se incearca acum, cu aceste inregistrari ? Chiar aici s-a ajuns, sa montezi ilegal microfoane intr-o institutie publică ?

Revenim cu detalii…

VEZI VDEO AICI

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Medicul Adrian Marinescu: ‘Tulpina din Marea Britanie nu încurcă în niciun fel vaccinarea în acest moment, și dacă vorbim de Pfizer-BioNTech, și dacă vorbim de Moderna’

Avatar

Publicat

in

De

Adrian Marinescu, medic infecționist la Institutul ”Matei Balș”  din București a  a explicat marți la Digi24 de ce tulpina britanică nu afectează eficacitatea vaccinului anti-COVID. El a transmis că nu este nevoie de testarea pentru SARS-CoV-2 înainte de vaccinare-lucru care ar îngreuna mult procesul.

”Trebuie să înțelegem că virusurile în general suferă în permanență mutații. Ele în general sunt minore și nu pun probleme. E clar că, la un moment dat, cum se discuta cu tulpina din Africa, pot să interfereze și cu vaccinul. Din fericire, mutațiile identificate pentru tulpina din Marea Britanie nu încurcă în niciun fel vaccinarea în acest moment, și dacă vorbim de Pfizer-BioNTech, și dacă vorbim de Moderna. Aceste mutații identificate nu au legătură cu acea proteină Spike – proteina prin intermediul căreia virusul pătrunde în celulă”, a declarat Adrian Marinescu marți, la Digi24.

El a mai precizat că lucrurile se pot shimba, iar autoritățile supraveghează permanent aceste evoluții.

”Exact ce se întâmplă acum cu vaccinul Moderna – în momentul în care va fi nevoie se va face o updatare, o modificare astfel încât să corespundă”, a mai precizat medicul.

Adrian Marinescu a spus că, din datele actuale, vaccinul oferă o imunitate de șase luni, dar monitorizarea celor vaccinați continuă.

În privința vaccinării, medicul a ținut să precizeze că persoanele bolnave nu se vaccinează, făcând distincția între simptomatici și asimptomatici.

Facem diferența între infectare și boală. Persoana care este simptimatică și are o simptomatologie acută, indiferent dacă e voba de infecția cu SARS-CoV-2 sau nu, nu va face vaccinarea, bineînțeles că o va amâna, este o regulă clară pentru orice vaccin. Dacă vorbim de cei care sunt asimptomatici, ei s-au infectat, dar nu s-au îmbolnăvit – e o diferență. S-a demonstrat din studii că nu interferă în niciun fel dacă se face vaccinarea, adică nu e nicio problemă, pentru că vor obține printr-un dublu mecanism anticorpii protectori”, a afirmat Adrian Marinescu, precizând totodată că nu este nevoie de testarea pentru SARS-CoV-2 înainte de vaccinare – lucru care ar îngreuna mult procesul, informează digi24.ro

Citește și:

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Vești importante pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Procesul Elenei Udrea a fost din nou amânat. Alertă cu bombă la Curtea de Apel București

Avatar

Publicat

in

De

După ce o persoană a anunțat prin telefon la 112 că în incinta Palatului de Justiție se află un dispozitiv exploziv, toate persoanele aflate în sediul Curții de Apel București au fost evacuate.

Printre cei evacuaţi se află şi Elena Udrea, care participă la ultimul termen al judecării dosarului privind finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009.

Aceasta este a treia amânare din cadrul procesului în care este implicată Elena Udrea, fostul ministru al Turismului și Dezvoltării Regionale în perioada 2009-2012. La ultima nu a putut participa din cauza infectării cu COVID-19.

Pe 14 decembrie anul trecut, Curtea de Apel București a mai amânat o dată procesul de corupție legat de finanțarea campaniei electorale din 2009, în care protagoniste sunt Elena Udrea și Ioana Băsescu, stabilind termen pentru 8 ianuarie 2021. Unul dintre inculpații din dosar a anunțat atunci instanța, prin intermediul avocatului său, că a fost infectat cu COVID 19, dar că dorește să asiste la audierea Elenei Udrea pentru a-i adresa întrebări.

La audierile din fața instanței, care au avut loc anul trecut, fostul ministru PDL al Dezvoltării și-a susținut nevinovăția.

„Nu mă consider vinovată de comiterea infracțiunilor. (…) Am finanțat personal campania electorală din 2009, alocând sume totalizând peste 300 de mii de euro. Veniturile personale și ale soțului aferente anului 2009 mi-au permis această finantare. Cred că sunt printre puținii politicieni care au adus bani personal la campania electorală și nu au plecat cu bani acasă în urma lor”, a declarat Udrea la Curtea de Apel București.

Citește și:

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Vești importante pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend