Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – SCANDAL MONSTRU LA CORBENI – Microfoane în biroul primarului REMO – POLIȚIA INTERVINE

Avatar

Publicat

in

E scandal mare la primăria Corbeni, după ce in spatiul public au apărut cateva inregistrari cu actualul primar la comunei, Virgil Remo Mateescu. Cei care au postat aceste inregistrari sustin ca au pregatit un amplu serial despre presupuse nereguli din primărie care ar fi coordonate chiar de catre primar. In ceea ce se numeste seria 1, apar cateva inregistrari audio efectuate fara acordul primarului prin intermediul unui microfon amplasat chiar in primarie. Chestionat de redactorii ziarului nostru, primarul Remo Mateescu sustine ca banuieste cine se afla in spatele acestor atacuri si ca a facut deja o plangere la Politie. ” Sunt inregistrari facute in biroul meu, deci cineva a plantat acolo microfoane. Ori asta e ilegal, chiar dacă, din ceea ce se aude, sunt discutii care privesc viata mea privata. Banuiesc cine se afla in spatele acestor marlanii dar nu pot detalia acum, Las organele abilitate sa ii descopere pentru ca am facut plangere la Politie pe aceasta tema. Nu se poate asa ceva ! Eu cred ca e agitatie politica mare, dar stiu ca mai e timp pana la alegerile locale. Nu mi-e teama de nimic, stiu cine sunt si am incredere in organele de Poliție că isi vor face treaba si că vor descoperi pe cei care eu ii banuiesc. E ceva ilegal aici, in primaria au fost montate ilegal microfoane”, ne-a declarat Virgil Remo Mateescu, primarul comunei Corbeni. Acesta spune ca au fost si alte actiuni de intimidare a sa , inclusiv un recent control al Curtii de Conturi.

De precizat ca ziarul nostru scria inca de anul trecute ca sunt serioase semne de întrebare în rândurile unor consilieri și locuitori ai comunei, participanți la anumite ședințe cu diferite probleme generate de edil iar Aurel Iosif anunta de atunci ca se doreste suspendarea primarului Mateescu. Cum porumbelul a ieșit din gura lui Aurel Iosif, inca de anul trecut, nu ne rămâne decât să urmărim cu cel mai mare interes cum vor decurge etapele suspendării lui Remo Mateescu carem, se vede treaba, a cam inceput. Gura lumii vorbeste ca primarul Remo ar fi preluat de la predecesorul său, Daniel Dincuță, o grămadă de apucături rele. Problema este ca toate aceste acuyatii trebuiesc si dovedite. Oare asta se incearca acum, cu aceste inregistrari ? Chiar aici s-a ajuns, sa montezi ilegal microfoane intr-o institutie publică ?

Publicitate

Revenim cu detalii…

VEZI VDEO AICI

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO! Accident grav în Argeș, la Câmpulung

Avatar

Publicat

in

De

Un grav accident rutier a avut loc, in urma cu putin timp în Municipiul Câmpulung, cartier Grui. Vorbim despre o coliziune puternica dintre două autoturisme, care s-a soldat cu doua victim, ambii șoferi, unul dintre aceștia în vârstă de 53 de ani a fost găsit încarcerat, pompierii executând manevrele de descarcerare pentru extragerea victimei și ulterior a primit îngrijiri medicale.
Celălalt are 21 de ani, prezintă traumatisme minore și a refuzat transportul la spital.

La fata locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ultim moment! O importantă companie din România intră într-un proces de restructurare a datoriilor sale istorice față de bugetul statului

Avatar

Publicat

in

De

ROMAERO SA – Compania Aerospațială din Romania, va urma un proces de restructurare a datoriilor sale istorice înregistrate față de bugetul statului.

„Planul de restructurare a ROMAERO prevede restructurarea şi reducerea cu circa 256 de milioane de lei a datoriilor către bugetul consolidat al statului şi transferarea unor active esenţiale către instituţiile din sectorul de apărare. În plus, se vor crea condiţiile pentru rambursarea creditelor bancare istorice, în valoare de aproximativ 108 milioane de lei, prin valorificarea unor active excedentare, de care business-ul nu mai are nevoie. Odată cu implementarea acestor măsuri şi cu restructurarea datoriilor, compania va putea atrage noi fonduri pe care le va direcţiona către investiţii în tehnologie”, se menţionează în comunicatul CIT Restructuring transmis miercuri AGERPRES.

Pentru a beneficia de prevederile OG 6/2019, Romaero are un necesar de finanţare de 60 de milioane de lei, respectiv o sumă de 45 milioane de lei, reprezentând rambursare iniţială către ANAF, şi aproximativ 14 milioane de lei, constând în necesar de capital de lucru pentru relansarea activităţii. Misiunea obţinerii acestei finanţări, în condiţiile în care societatea nu a beneficiat de noi resurse financiare din partea sectorului bancar din 2009, a fost asumată şi realizată cu succes de CIT Restructuring.

Publicitate

Potrivit sursei citate, finanţarea necesară implementării proiectului de restructurare urmează a fi pusă la dispoziţie de CEC Bank care a aprobat finanţarea rambursării datoriilor către ANAF în suma de 45 milioane de lei şi se află în proces de aprobare a finanţării unui credit special de 14 milioane de lei.

„Prin planul de restructurare ne vom concentra eforturile pentru aducerea în zona de profitabilitate a ROMAERO. În aceste vremuri de incertitudine economică, este rolul nostru să ne transpunem experienţa validată de piaţă ca manageri de criză, în ghidajul şi susţinerea de care au nevoie companiile româneşti. ROMAERO este un centru de excelenţă şi una dintre cele mai importante companii de stat din industria aerospaţială şi de apărare românească. Avem încredere că vom reuşi să punem din nou în lumină valoarea acestei companii de tradiţie şi mizăm pe capacitatea ROMAERO să depăşească aceste momente”, a declarat Andra Buţiu, Senior Partner CIT Restructuring, parte din Impetum Group.

Planul de restructurare a datoriilor Romaero, elaborat de către CIT Restructuring, a fost aprobat de AGA Romaero din 3 august 2020. Prin această decizie, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri – acţionarul majoritar al ROMAERO, cu sprijinul acţionarilor semnificativi SIF Muntenia şi FP, contribuie decisiv la procesul de salvare al celei mai importante companii aerospaţiale româneşti.

OG 6/2019 este un act normativ care vizează restructurarea obligaţiilor datorate de către contribuabili către bugetul de stat, pentru a sprijini revitalizarea acestora şi a le ajuta să evite ajungerea în stare de insolvenţă. Principalele facilităţi fiscale prevăzute prin OG6 se referă la restructurarea obligaţiilor bugetare, cu anularea accesoriilor şi reducerea obligaţiilor principale. ANAF are competenţa de a evalua şi aproba planul de restructurare şi testul creditorului privat elaborat de expertul independent.

„Procedura propusă de OG6 reprezintă unul dintre cele mai puternice instrumente puse la dispoziţia mediului economic pentru restructurarea companiilor, iar abordarea ANAF a fost, în toată această perioadă, una deschisă, proactivă, pro-business”, a mai declarat Andra Buţiu.

Restructurarea Romaero este cel mai amplu şi mai complex proces de restructurare de business derulat în baza OG 6/2019 până la acest moment în România.

Romaero este o companie aerospaţială care integrează în aceeaşi locaţie două activităţi majore: fabricarea de aerostructuri şi întreţinere şi reparaţii pentru aeronave de transport civile şi militare. Este cea mai mare companie din Industria Aeronautică Romană, cu peste 90 de ani de tradiţie în acest domeniu şi este situată lângă Aeroportul Băneasa.

CIT Restructuring a fost fondată de experţii din CITR, o companie Impetum Group, primul grup românesc dedicat misiunii de a maximiza valoarea de business în oricare etapă din viaţa unei companii.

Citește și:

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend