Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO! S-a asfaltat drumul județean Băiculești – Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

Drumul leagă comuna Băiculești, traversând satele Valea lui Enache, Anghinești, Valea Brazilor și Tutana, de Municipiul Curtea de Argeș
Din 2016 până în prezent, Consiliul Județean Argeș a alocat pentru modernizarea și dezvoltarea comunei Băiculești 1.008 mii lei (peste 10 miliarde lei vechi).

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și directorul Regiei Județene de Drumuri Argeș, Alina Nicolau, alături de primarul comunei Băiculești, Niculaie Dragnea, au efectuat o vizită de lucru pe DJ Băiculești – Curtea de Argeș, unde s-au încheiat lucrările de asfaltare a acestui tronson de drum județean. Lucrările au fost executate de Regia Județeană de Drumuri Argeș, costurile fiind suportate integral din bugetul Consiliului Județean Argeș. Porțiunea de drum județean leagă comuna Băiculești, traversând satele Valea lui Enache, Anghinești, Valea Brazilor și Tutana, de Municipiul Curtea de Argeș.
“Lucrarea este finanțată integral din bugetul CJ Argeș și realizată, în totalitate, cu utilajele și asfaltul Regiei Autonome Județene de Drumuri, aflată în subordinea Consiliului Județean” – Alina Nicolau, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș.
“Iată că am asfaltat si acest drum județean atât de necesar și de solicitat de foarte mult timp. Și eu, ca și domnul primar al comunei Băiculești, sunt bucuros atunci când mai încheiem un proiect pentru cetățeni. Încercăm astfel să intrăm în normalitate în ceea ce privește infrastructura de drumuri a județului. Mai avem multe de făcut, sunt peste 1.200 de km de drumuri județene în Argeș. Terminăm aici și ne mutăm în alte zone, în zona de sud a județului, la Negrași, satul Mozacu. În paralel se fac lucrări de întreținere și pe alte drumuri județene. Regia merge din plin, la capacitate maximă, mai ales că acum au și utilaje noi și pot asfalta mai repede și mai mulți kilometri” – Dan Manu, președinte Consiliul Județean Argeș.
“Este un drum foarte importat pentru localitatea noastră. Leagă satele Valea lui Enache, Anghinești, Valea Brazilor și Tutana, de Municipiul Curtea de Argeș. Este un traseu mai scurt pe care ni-l doream foarte mult. Mulțumesc și eu conduceri Consiliului Județean Argeș pentru această investiție dar și pentru faptul că în acești patru ani ne-au mai fost alocate fonduri și pentru alte proiecte din comuna Băiculești” – Niculaie Dragnea, primar comuna Băiculești.
Din 2016 până în prezent, Consiliul Județean Argeș a alocat pentru modernizarea și dezvoltarea comunei Băiculești 1.008 mii lei (peste 10 miliarde lei vechi). Astfel, au fost alocate fonduri pentru realizarea următoarelor investiții:
# Grup sanitar interior Școala Gimnazială Băiculești
# Grup sanitar interior Școala Gimnazială Valea Brazilor
# Grup sanitar interior Școala Gimnazială Valea lui Enache
# Grup sanitar interior Școala Primară Anghinești
# Grup sanitar interior Școala Primară Mănicești
# Grup sanitar interior Grădinița cu Program normal Zigoneni
# Realizare stație de pompare apă în satul Zigoneni, punctul Moneni Cazaci
# Amenajare locuri de joacă în patru gradinițe în comuna Băiculești
# Reabilitare Dispensar Uman
# Construire teren sport în satul Tutana
# Modernizare DC 213 în comuna Băiculești (AFIR)
# Prima înființare sistem centralizat de canalizare în satele Măniceşti, Stejari, Argeşani, Băiculeşti şi Zigoneni.

Publicitate
A fost asfaltat Drumul Județean Băiculești – Curtea de Argeș!

(VIDEO) A fost asfaltat Drumul Județean Băiculești – Curtea de Argeș!Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și directorul Regiei Județene de Drumuri Argeș, Alina Nicolau, alături de primarul comunei Băiculești, Niculaie Dragnea, au efectuat o vizită de lucru pe DJ Băiculești – Curtea de Argeș, unde s-au încheiat lucrările de asfaltare a acestui tronson de drum județean. Lucrările au fost executate de Regia Județeană de Drumuri Argeș, costurile fiind suportate integral din bugetul Consiliului Județean Argeș. Porțiunea de drum județean leagă comuna Băiculești, traversând satele Valea lui Enache, Anghinești, Valea Brazilor și Tutana, de Municipiul Curtea de Argeș.

Publicată de Consiliul Judetean Arges pe Joi, 25 iunie 2020

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Dacă eram în locul lui Klaus Iohannis îl demiteam pe Nelu Tătaru’

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, a precizat, că ar fi luat o decizie extrem de dură dacă s-ar fi aflat în situația în care a fost Klaus Iohannis – aceea de a recunoaște că a dezinformat.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, Traian Băsescu a precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Klaus Iohannis, l-ar fi demis pe ministrul care l-a dezinformat, adică pe Nelu Tătaru.

Vezi și: Ultim moment: ‘Klaus Iohannis își cere scuze pentru o informație transmisă greșit de Ministerul Sănătății’

Publicitate

„Preşedintele nu a acoperit eroarea, ci a dat un comunicat, o corecţie, o explicaţie şi nu a dus lucrurile până la capăt – revocarea şefului instituţiei care l-a dezinformat.

Scriam decretul înainte să trimit comunicatul. Alături de erată, publicam și decretul de revocare a ministrului care m-a dezinformat”, a explicat Traian Băsescu la Româniatv.net.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea: ‘Suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că ministrul Sănătății ”ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier”.

„Dacă am trăi într-o societate normală, după gafele pe care le-a făcut în această perioadă ministrul Sănătății, acesta ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier. Într-o situație de criză sanitară, nu e suficient să fii prezent la serviciu, ci trebuie să iei și decizii foarte bune, foarte corecte și rapide și să elimini persoanele care sunt lipsite de profesionalism”.

Gabriela Firea a tras un semnal de alarmă asupra faptului că la Direcția de Sănătate Publică București nu se răspunde cu orele sau chiar zilele și că ministrul Sănătății face gafă după gafă.

„Oamenii au sesizat că la DSP București nu se răspunde cu orele, chiar cu zilele. Sunt medici care au semnalat acest lucru din spitalele din Capitală. Practic și doar pentru acest motiv, fără a mai adăuga gafa transmisă zilele acestea, uitându-se de mia de locuitori. Practic, s-a  raportat o cifră la toți locuitorii dintr-o comunitate și nu la mia de locuitori.

Publicitate

Nu există performanță pe domeniul sănătății în România

Greșeala e mai puțin gravă decât erorile care s-au făcut în perioada aceasta. Nu putem spune că există performanță la nivel de Guvern pe domeniul sănătății. Am văzut declarații de genul este un om muncitor. Da, dar poți să muncești mult și fără rezultate substanțiale sau fără rezultatele dorite”, a declarat Firea, conform  Antena 3ro.

Primarul general al Capitalei dă vina pe Ministerul Sănătății și pe Guvern pentru faptul că „suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici, suntem singurii care nu am avut o preocupare să aflăm care e gradul de imunizare pe cale naturală al populației. În toată lumea civilizată s-au făcut teste de anticorpi și se știe cam câte persoane s-au imunizat într-o comunitate”.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend