Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Recompensa indecentă promisă de Silvio Berlusconi fotbaliștilor de la Monza

Publicat

in

Fostul premier italian Silvio Berlusconi le-a promis jucătorilor de la Monza că le va aduce un autobuz plin cu prostituate, dacă vor învinge un adversar important din Serie A, într-un clip devenit viral pe rețelele de socializare.

Silvio BerlusconiFoto: Andrew Medichini / AP / Profimedia

Berlusconi aduce prostituate fotbaliștilor de la Monza

La o petrecere înaintea Crăciunului desfășurată în prezența jucătorilor, a sponsorilor și a antrenorilor, la stadionul din Monza, Berlusconi a folosit un limbaj inedit, scrie Reuters.

„Le-am spus băieților, acum veți juca cu Milan și cu Juventus. Dacă reușiți să câștigați împotriva uneia dintre aceste echipe de top, voi aduce un autobuz cu prostituate în vestiar”, promite fostul prim-ministru italian.

Monza a promovat pentru prima dată în Serie A și a învins în septembrie Juventus Torino. Urmează să întâlnească din nou echipa torineză și pe Inter în ianuarie, iar în februarie se vor confrunta cu fostul club al lui Berlusconi, AC Milan.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Sprayul nazal cu ketamină ar putea ajuta la tratarea migrenelor cronice (studiu)

Publicat

in

Sprayul nazal cu ketamină ar putea fi eficient în tratarea migrenelor cronice, potrivit unui nou studiu, publicat în revista „Regional Anesthesia & Pain Medicine”, oamenii de ştiinţă avertizând în acelaşi timp împotriva utilizării în exces a acestui tratament, relatează UPI, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult

NATIONAL

Lula da Silva îi face o invitaţie specială papei Francisc pentru a vizita Brazilia

Publicat

in

Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, l-a invitat miercuri pe papa Francisc să efectueze o vizită în ţara sa, în cursul unei conversaţii telefonice care s-a concentrat şi pe conflictul din Ucraina, relatează AFP, citat de Agerpres.

„Tocmai am vorbit la telefon cu papa Francisc. L-am felicitat pentru eforturile depuse în apărarea păcii în Ucraina şi în lupta împotriva sărăciei”, a scris Lula da Silva pe Twitter.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend