Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

VIDEO ! RÂZI CU LACRIMI SAU … PLÂNGI ca-n MAHALA ! Istoricul Fane catre juristul Ion: “BĂI” să-zici lui taică-tu, nu mie ! 

Avatar

Publicat

in

A devenit de notorietate faptul ca sedintele publice ale Consiliului Local Curtea de Arges sunt adevarate mostre de bascalie la adresa cetateanului iar prin modul in care alesii locali dialogheaza, mesteca guma sau se scarpina prin zonele sensibile lasa impresia ca se pregatesc sa participe cu succes la emisiunea AI UMOR de la Antena 1. Daca unii dintre ei au ca scuza faptul ca se afla la primul mandat, nu prea ne putem explica de ce, de ani de zile, doi dintre veterani fac permanent show cand se intalnesc. E vorba de marele istoric Fane Dumitrache si marele jurist Ion Serban, un fel de Tom si Jery ai legislativului local. Sunt de notorietate contrele spumoase din sedintele Consiliului Local care se termina de obicei cu un racnet gen “Faneeeeeeeee, las-o mai moale !” expectorat din toti plamanii de primarul Panturescu. O astfel de discutie “elevata” in interesul cetateanului a avut loc intre istoricul Fane si juristul Serban la sedinta AGA a Aquaterm. Ba mai mult cei doi au fost la un pas sa faca precum cocosii in momentul in care discutia a ajuns la momentul amintirii parintilor. “Băi Fane….”, zise juristul Serban care a fost contracarat imediat si la fel de elevat de marele istoric Dumitrache: ” Băi să-zici lui tac-tu, nu mie !”. Inutil sa va spunem ca discutia a fost una mult mai ampla, deh, ca intre doi “eruditi ai urbei”, discutie care a fost ca de obicei sterila pentru interesul ceteatenului si pe care o puteti urmari integral mai jos. Va asiguram ca merita sa va amuzati. Sau sa va intristati !

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/664740400397972/?type=2&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO ACUM! Grav accident în Argeș cu multiple victime

Avatar

Publicat

in

De

Un grav accident rutier a avut loc, in urma cu putin timp, pe DN 73 în comuna Stâlpeni, sat Radesti. Doua autoturisme s-a izbit frontal. Potrivit ISU Arges una sunt 4 victime. Una a decedat, alta este in stare foarte grava si este resucitata iar altele doua sunt in stare grava. La locul evenimentului actioneaza pompierii cu autospeciale de intervenție și prim ajutor, plus un echipaj SAJ. Cele două victime în stare gravă sunt din autoturismul alb, este vorba de un bărbat și o femeie.

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

OFERTA ANGAJARE – PENSIUNE RESATURANT ANGAJEAZĂ URGENT

Avatar

Publicat

in

De

PENSIUNE/RESTATURANT amplasata in Brăduleț ANGAJEAZĂ URGENT:

  • CAMERISTĂ
  • OSPĂTAR
  • AJUTOR BUCĂTAR
  • PERSONAL INTRETINERE LAC, TERENURI SPORT

Oferim pachet salarial motivant în funcție de performanțe.

CLICK AICI si SUNA ACUM
Relații la telefon 0722 254 306

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend