Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO PS Timotei, despre Sfânta Cruce: ‘Acest stindard, pe care trebuie să-l cinstim în mod deosebit, face parte din ființa noastră’

Publicat

in

Biserica Sfintei Cruci și a Sfântului Vasile cel Mare de pe Calea Victoriei din București și-a serbat hramul pe parcursul mai multor zile, printr-un amplu program de evenimente duhovnicești. De Înălțarea Sfintei Cruci, a liturghisit, pe altarul exterior al parohiei, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

NATIONAL

Tânăr depistat la volan sub influenţa canabisului

Publicat

in

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat la volan sub influenţa canabisului, iar în autoturism au fost descoperite 18 plicuri cu muguri de culoare verde închis, susceptibile a face parte din categoria drogurilor de risc cu efecte psihoactive, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, un echipaj de poliţie a oprit în trafic pentru control, pe bulevardul Galaţi, din municipiul cu acelaşi nume, un autoturism care se deplasa în mod sinuos pe artera rutieră şi care era condus de un tânăr de 20 de ani.

Citeste mai mult

NATIONAL

Juventus a ajuns la un acord cu Federaţia Italiană de Fotbal în legătură cu neregulile contabile, anunţă presa italiană

Publicat

in

Conform presei italiene, Juventus Torino, care a fost deja sancţionată pentru fraudă contabilă, a ajuns la un acord cu Federaţia Italiană de Fotbal în ceea ce priveşte neregulile contabile legate de salarii, potrivit news.ro.

Marţi, în trei cotidiene sportive italiene, titlul principal este că Juventus Torino a ajuns la un acord cu Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) în procedura privind neregulile contabile din timpul pandemiei Covid-19. În 2020 şi 2021, directorii clubului italian, în frunte cu Andrea Agnelli, care este în prezent suspendat, au obţinut de la jucători permisiunea de a amâna plata unei părţi din salariile lor pentru a reduce pierderile, dar fără a sesiza autorităţile sportive.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend