Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO – Președintele PNL Caracal are Covid-19: în campanie se plimba alături de candidatul la primărie

Avatar

Publicat

in

Preşedintele PNL Caracal, Cristian Pavel, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, fiind internat în spital, informează gazetanoua.ro.

În urmă cu două zile, Cristian Pavel a fost în campanie prin municipiul Caracal, însoţit de candidatul la primărie, Cristian Conea, şi de cel la Primăria Slatina, preşedintele filialei Liviu Voiculescu, dar şi de candidatul la CJ Olt, Ion Voicu.

Politicienii nu au purtat mască de protecţie.

Candidatul PNL la Primăria Caracal este medic, iar în precampanie dădea lecţii despre cum se poartă corect masca.

Cristian Pavel se află internat la Spitalul Caracal însă, potrivit surse citate, el acuză de mai multe zile simptome specifice infecţiei cu Sars-Cov2. Aceleaşi surse susţin că şi soţia sa a participat la acţiunile de campanie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Debutul Ligii Naţionale de baschet masculin a fost amânat din cauza numeroaselor focare Covid-19 din loturile echipelor

Avatar

Publicat

in

De

Debutul Ligii Naţionale de baschet masculin, programat cu turneul din 30 octombrie – 2 noiembrie, a fost amânat pentru o dată ulterioară, din cauza focarelor Covid-19 înregistrate la majoritatea echipelor, a anunţat, miercuri, FR Baschet.

Decizia a fost luată în şedinţa Consiliului Director al forului din aceeaşi zi.

FR Baschet a mai precizat că ”modificările care vor fi aduse calendarului Cupei României şi al Ligii Naţionale vor fi anunţate cât mai curând”.

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Numeroasele focare de Covid-19 din loturile echipelor au dus recent şi la amânarea primelor turnee din Cupa României.

De asemenea, la feminin, competiţia similară a fost amânată cu o săptămână, urmând să aibă loc între 2-4 noiembrie, înaintea reunirii echipei naţionale.

În toate cele patru competiţii interne (masculin şi feminin, Cupa României şi Liga Naţională) devin obligatorii două testări cu rezultate negative, prima cu şapte zile înaintea intrării în turnee, iar a doua cu 48 de ore înainte.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Achiziție de marcă pentru PMP: jurnalistul Florian Bichir intră în armata lui Băsescu

Avatar

Publicat

in

De

Jurnalistul Florian Bichir a fost prezentat de vicepreședintele PMP, Ioana Constantin, drept candidat al partidului la alegerile parlamentare. Bichir va deschide lista PMP în județul Argeș, candidând pentru Camera Deputaților.

Citește și: Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: ‘La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID’

”Mișcăm Argeșul! Mișcăm România!

Florian Bichir deschide lista PMP la Senat, la Argeș, iar Cătălin Bulf deschide lista la Camera Deputaților.

Am fost azi alături de profesorul și istoricul Florian Bichir și alături de Cătălin Bulf – președintele PMP Argeș la depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Ne bucurăm că Florian Bichir este parte a echipei PMP, e nevoie de mai mulți oameni politici care iubesc și respectă România.

După votul de ieri pentru Iordache – altă întrebare devine limpede că România are nevoie urgent de o nouă majoritate care să lucreze în interesul românilor, de parlamentari corecți, competenți, dar mai ales care iubesc țara! PMP va face reformă parlamentară, vom continua să luptăm pentru ca votul vostru să devină lege: PMP este singurul partid care luptă pentru reducerea numărului de parlamentari la 300.

Am reîntâlnit azi parte din echipa PMP Argeș! Mult succes! Împreună Mișcăm România!”, arată Ioana Constantin.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend