Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | PREFECTURA ARGEȘ, FĂCUTĂ DE RÂS ! MESAJ DIN CARANTINA: „Nimeni nu ne bagă în seamă.Vrem să fim testați, vrem asistență medicală”

Publicat

in

Cu un prefect novice in a conduce o instituție administrativa si numit cu mare taraboi in functie de PNL, prefectura Arges își arata lacunele , mai ales la capitolul comunicare. In timp ce sa lauda ca totul este sub control dar fara a oferi detalii si cifre concrete la numarul de teste efectuate si la situatia carantinatilor, oamenii aflati de doua saptamani in carantina spun adevarul si acuza ca au ajuns bataia de joc a autoritatilor. Un carantinat la Hotelul din zona Craiovei din municipiul Pitesti ne-a sunat in aceasta dimineata pentru a-si arata revolta ca, de doua saptamani, nu au fist testati si ca , mai mult, niciun cadru medical nu i-a vizitat si nici nu i-a verificat. Zilele acestea omul va pleca acasa din carantina fara a fi fost macar monitorizat medical vreo secunda si fara a fi testat.

MESAJ DIN CENTRUL DE CARANTINA PITESTI – "VREM SA FIM TESTATI, VREM ASISTENTA MEDICALA !Ț

MESAJ DIN CENTRUL DE CARANTINA PITESTI – "VREM SA FIM TESTATI, VREM ASISTENTA MEDICALA !Ț

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 3 aprilie 2020

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorica Dăncilă atacă dur Guvernul: A făcut tot ce-a putut ca să blocheze și să întârzie noua majorare a alocațiilor votată de PSD

Publicat

in

De

”Împreună cu bucuria firească de pe chipurile celor mici, Ziua Copilului vine pentru noi, adulții, cu mesajul că e nevoie să facem mai mult pentru generațiile viitoare. Ca premier al României am înțeles bine acest mesaj și de aceea, în primăvara anului trecut, Guvernul pe care l-am condus a majorat alocația pentru copii de la 84 de lei la 150 de lei. La acea vreme, cu susținerea PNL! Dar dacă noi am făcut atunci tot posibilul pentru a găsi resursele financiare, fără să ne plângem și să căutăm justificări că nu se poate, guvernul Ludovic Orban a făcut tot ce-a putut ca să blocheze și să întârzie noua majorare a alocațiilor votată de PSD. Din cauza guvernării liberale, copiii din România nu au azi, de ziua lor, alocații de 300 de lei pe lună”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Ea adăugă că nici în prezent, ”când în mod evident familiile din România au nevoie de bani în plus, iar restricțiile privind deficitele bugetare s-au relaxat în toată Europa în condițiile crizei coronavirusului, guvernul Orban nu dă semne că vrea să majoreze alocațiile”.

”În mod evident, prioritățile PNL sunt altele, fără legătură cu pregătirea unui viitor mai bun pentru copiii României. De 1 iunie, urez la mulți ani tuturor copiilor, iar guvernanților actuali le cer să facă ce trebuie pentru noile generații”, a conchis fostul premier.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Declarația pe propria răspundere nu mai este necesară! Iată, însă, pentru ce puteți primi amenzi

Publicat

in

De

România a intrat în a doua etapă de relaxare a măsurilor contra răspândirii COVID-19. Cu toate că declaraţia pe propria răspundere la părăsirea localităţii nu mai este nevoie, până în 15 iunie autorităţile pot da în continuare amenzi. 

Citește și:

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend