Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | PREFECTURA ARGEȘ, FĂCUTĂ DE RÂS ! MESAJ DIN CARANTINA: „Nimeni nu ne bagă în seamă.Vrem să fim testați, vrem asistență medicală”

Publicat

in

Cu un prefect novice in a conduce o instituție administrativa si numit cu mare taraboi in functie de PNL, prefectura Arges își arata lacunele , mai ales la capitolul comunicare. In timp ce sa lauda ca totul este sub control dar fara a oferi detalii si cifre concrete la numarul de teste efectuate si la situatia carantinatilor, oamenii aflati de doua saptamani in carantina spun adevarul si acuza ca au ajuns bataia de joc a autoritatilor. Un carantinat la Hotelul din zona Craiovei din municipiul Pitesti ne-a sunat in aceasta dimineata pentru a-si arata revolta ca, de doua saptamani, nu au fist testati si ca , mai mult, niciun cadru medical nu i-a vizitat si nici nu i-a verificat. Zilele acestea omul va pleca acasa din carantina fara a fi fost macar monitorizat medical vreo secunda si fara a fi testat.

MESAJ DIN CENTRUL DE CARANTINA PITESTI – "VREM SA FIM TESTATI, VREM ASISTENTA MEDICALA !Ț

MESAJ DIN CENTRUL DE CARANTINA PITESTI – "VREM SA FIM TESTATI, VREM ASISTENTA MEDICALA !Ț

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 3 aprilie 2020

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – BĂTAIE DE JOC: Romanii amendați și mințiți , Ludovic Orban și miniștrii încalcă regulile cu whiskey și tutun

Publicat

in

De

În timp ce premierul Ludovic Orban și miniștrii săi le cer românilor să respecte legile în plină epidemie de coronavirus, ei sunt primii care le încalcă.

Miniștrii nu respectă nici distanțarea socială, nu poartă nici mască, deși sunt în spațiu închis, și mai și fumează, încălcând legile. În timp ce Orban are în mână o țigară și un pahar de bere în fața sa, ministrul Economiei ține în mână un pahar de bătură spirtoasă, probabil whisky. Ministrul de Externe are în mână un trabuc, iar pe masa din stânga sa se află un alt pahar în care se remarcă tot o băutură spirtoasă.

Lucian Bode are un pahar de șampanie în fața sa, iar pe masă sunt mai multe sticle de bere, apă și băuturi spirtoase, alături de câteva farfurii cu mâncare. Pe unul dintre dulapuri, chiar lângă ușă, se află o altă sticlă de băuturi spirtoase. Cu toții se uită spre o altă persoană din încăpere, nefiind exclus ca în partea care nu apare în fotografie să fie mai multe persoane, nu doar una.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Oficial liberal: ‘Prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei, susținerea masivă a lui Nicușor Dan’

Publicat

in

De

 Deputatul Ovidiu Raețchi a afirmat că prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei trebuie să fie susținerea masivă a candidatului său desemnat pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

”Prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei și revenirea la normalitate ar trebui să fie susținerea masivă a candidatului său desemnat pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan. Asa cum am mai spus, lupta Dan-Firea are o relevantă majoră pentru România în ansamblu, fiind una între formele fără fond adorate de Gabriela „Publicitate” Firea și o Românie a lucrurilor făcute temeinic, riguros, matematic – cea a unui cercetător de elită care a învins statul în sute de procese lansate în numele cetățenilor”, a scris pe Facebook Ovidiu Raețchi.

El ma afirmă că nimeni „nu trebuie să își facă iluzia” că Nicușor va fi un candidat discret.

”Dimpotrivă: Nicușor Dan va fi vedeta politică a sfârșitului de an, pentru că va reuși să învingă colosul neputincios numit PSD București. Iar PNL va fi integral alături de el”, a conchis deputatul liberal.

Citește și:

Mega-veste! Mii de angajați vor primi un stimulent din partea statului

EXCLUSIV Gigantul LIDL îi dă șah Guvernului Orban! ‘Alimente de bază’. Reacția lui Nelu Tătaru, în contradictoriu cu cea a Poliției Române

Lovitură grea pentru Nelu Tătaru! Sub tutela ministrului Sănătății se fac numiri de persoane cu grave probleme de integritate și acuzate de șantaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend