Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO. Orlando dă dreptate PNL și umilește PSD, în direct: Prețul combustibilului, la Finanțe, nu la Energie!

Publicat

in

Situație umilitoare pentru PSD, miercuri seară, la Antena 3. Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe în două Guverne PSD, a dat dreptate PNL, și l-a contrazis astfel pe Daniel Zamfir senator PSD, care a tot susținut că Ministerul Energiei trebuie să vină cu mecanismul pentru scăderea prețului la carburant. Surprinzător, toți cei din studio au fost de acord că Finanțele sunt cele care trebuie să vină cu soluția. Iată discuția din studio:

Daniel Zamfir: Noi am venit cu ideea plafonării și nu a compensării, tocmai, pentru că de ceva (…) Tot mecanismul acesta de ce vreți dumneavoastră, ca să scadă prețul la carburant, trebuie să vină de la Ministerul Energiei. Corect? Ministerul de resort trebuie să vină în Coaliție, că doar de aia suntem într-o Coaliție. Să vină și să pună pe masă. Asta vă propun eu.

Gheorghe Pecingină: Să vină de la Finanțe cu o soluție!

Daniel Zamfir: De la Agricultură vreți să vină? Cine vreți să vină?

Gheorghe Pecingină: Câciu de la Finanțe

Mugur Ciuvică : Câciu!

Daniel Zamfir: Cine?

Mugur Ciuvică: Câciu!

Daniel Zamfir: Nu!

Eugen Teodorovici: Nu, aici e la Finanțe!

Mugur Ciuvică: Nu poate cel de la Energie fără cel de la Finanțe, poate să facă așa ceva?

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Bărbat lovit de tren în Cluj-Napoca – A fost transportat în stare gravă la spital

Publicat

in

De

Un bărbat de 46 de ani a fost lovit, luni, de un tren, în Cluj-Napoca, şi a fost transportat în stare gravă la spital, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, informează Agerpres.

„Intervenţie la un accident feroviar petrecut pe strada Kovari Laszlo. Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident feroviar petrecut în apropiere de strada Kovari Laszlo din Cluj-Napoca. Apelul de urgenţă a venit la ora 19,50, iar salvatorii au găsit la faţa locului un bărbat de 46 de ani, semiconştient, care prezenta multiple traumatisme”, precizează informarea transmisă de ISU Cluj.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital.

„Ulterior, acesta a devenit inconştient, fiind intubat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul 2 şi transportat în stare gravă la spital. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, alături de ambulanţa SMURD”, mai precizează sursa citată.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Cine nu e cu noi e împotriva noastră: UE va sancţiona naţiunile terţe care evită aplicarea măsurilor contra Rusiei

Publicat

in

De

Consiliul Uniunii Europene a decis, luni, adoptarea unui mecanism care va permite adoptarea de acţiuni contra naţiunilor terţe care evită aplicarea sancţiunilor internaţionale impuse Rusiei, informează cotidianul Le Monde, potrivit Mediafax.

Consiliul UE a decis în unanimitate că evitarea sancţiunilor impuse Rusiei reprezintă o „infracţiune”, conform Preşedinţiei cehe a instituţiei europene. Decizia va permite sancţionarea cetăţenilor şi entităţilor din state terţe care nu respectă sancţiunile.

„UE a răspuns cu determinare la războiul neprovocat şi nejustificat al Rusiei contra Ucrainei. A adoptat sancţiuni fără precedent împotriva economiei Rusiei şi pentru contracararea capacităţilor de continuare a agresiunii. Pentru a avea succes, aplicarea sancţiunilor necesită un efort constant, iar decizia de astăzi este un instrument esenţial pentru a garanta că va fi stopată orice tentativă de evitare a sancţiunilor”, a declarat Pavel Blazek, ministrul Justiţiei din Cehia, ţară care exercită Preşedinţia semestrială a Consiliului UE.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend