Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO ! Noi dezvăluiri: Filmul în care Dragnea apare la vânătoare alături de şefii Tel Drum şi liderii PSD

Avatar

Publicat

in

Jurnaliştii RISE Project anunţă noi dezvăluiri din seria #TeleormanLeaks. Aceştia au publicat o înregistrare video de la o partidă de vânătoare, în care Liviu Dragnea apare alături de şefii Tel Drum şi de mai mulţi lideri PSD.

Liviu Dragnea a susținut, după apariția primelor dezvăluiri din valiza Rise Project, că nu s-a mai văzut cu directorul Tel Drum, Petre Pitiș, de „peste 10-15 ani”. Aceştia apar însă împreună la partida de vânătoare.

În imagini, alături de Dragnea mai apar Marian Oprişan, Adrian Ţuţuianu, Paul Stănescu, Constantin Nica, Ioan Mang, Dumitru Buzatu, Nicuşor Constantinescu şi alţii.

 

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

13,261 people with COVID-19, hospitalised; 1,251 in ICUs

Avatar

Publicat

in

De

A number of 13,261 people with COVID-19 are hospitalised in specialized health units, of which 1,251 in intensive care, the Strategic Communication Group (GCS) informed on Monday, according to AGERPRES.

In Romania, 47,982 people confirmed with the new coronavirus infection are in isolation at home and 12,097 are in institutional isolation.

Also, 68,464 people are in quarantine at home and 65 in institutional quarantine.

434 people were positively reconfirmed with COVID-19 after retesting.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Guvernul britanic va solicita companiei Netflix să avertizeze publicul că serialul Coroana este o ficţiune

Avatar

Publicat

in

De

“Este o ficţiune minunată şi, la fel ca pentru alte producţii, Netflix trebuie să aibă un discurs clar de la început şi să spună asta”, a declarat el.

Ministrul se teme că astfel “o generaţie de telespectatori, care nu a trăit evenimentele, să creadă faptele” şi intenţionează să solicite acest lucru gigantului de streaming. Dacă va exista un avertisment înaintea unor episoade, va fi pentru a preveni publicul că acestea conţin scene în care este vorba despre bulimie, tulburare de care suferea prinţesa Diana.

Citește și: Soția și Menajera, INTERPUSELE lui Daniel Tudorache – Lua prin intermediul lor diamante, vacanțe de lux, școli private, și aveau conturi și de 3 milioane de lei

Precedentele sezoane, care au fost despre începutul domniei reginei Elizabeth a II-a, nu au stârnit astfel de probleme. Doar în sezonul 3, scenariul a lăsat să se înţeleagă că suverana a avut o relaţie cu dresorul cailor săi de curse, Lord Porchester. Un episod considerat “de foarte prost gust” de Dickie Arbiter, fostul secretar de presă al reginei.

Apărătorii monahiei se tem în prezent de imaginea pe care o va oferi serialul, mai ales despre prinţului Charles, succesor al reginei.

Chiar şi Charles Spencer, fratele prinţesei Diana, pare de acord cu cererea ministrului: “Ar ajuta The Crown dacă la începutul fiecărui episod ar fi menţionat “Este bazat pe fapte reale”.

“Prinţul Charles este dintre acele personaje care suscită atât simpatie, cât şi critici, ceea ce poate inspira în general monarhia”, a declarat Peter Morgan pentru The New York Times.

Creatorul serialului, Peter Morgan, a declarat, întrebat pe 18 noiembrie despre unele libertăţi pe care şi le-a permis cu ficţiunea, că şi-a asumat aceste decizii atât timp cât sunt în concordanţă cu faptele.

“Familia regală nu a aprobat conţinutul serialului, nu a cerut să vadă ce subiecte vor fi abordate şi nu va fi un punct de vedere cu privire la fidelitatea poveştii”, potrivit lui Donal McCabe, responsabil cu comunicarea din partea reginei, citat de The Guardian.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend