Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ! NESIMŢIRE MARCA PSD – Podul de la Valea Danului blocat ilegal de angajatii CJ Argeş – Primarul Preda: VOM DA IN JUDECATA CJ ARGEŞ

Avatar

Publicat

in

E scandal monstrul la granita dintre Curtea de Argeş si Valea Danului dupa ce, fără a anunţa pe nimeni, fără a semnaliza in vreun fel, CJ Argeş prin Directia de Drumuri a decis sa blocheze total traficul intens dintre orasul Curtea de Arges si comunele deservite de drumul judetean 703 H (Valea Danului – Cepari Pământeni – Rudeni – Suici – Văleni – Sălătrucu – Limita Jud. Vâlcea).  Mai exact,  circulatia rutiera a fost blocata total pentru ca se lucreaza la reparatia podului de peste raul Arges. Numai ca, nimeni nu a stiut de aceste lucrari care trebiesc anuntate, in prealabi, si, in consecinta, sute de oameni si masini s-au trezit ca nu pot ajunge in timp util unde trebuie pentru ca CJ Arges face reparatii si blocheaza drumuri fara sa anunte pe nimeni. Reparatiile constau in inlocuirea unor traverse de metal deteriorate tocmai pentru ca podul a fost abandonat de ani buni de Consiliu Judetean Argeş, nerepararea acestuia in timp util au distrus covorul asfaltic si a permis apei sa stagneze pe acele traverse de metal, distrugandu-le. Mai mult, pe acel pod exista restrictii de trafic dar… doar la nivel de panouri indicatoare. Politia nu face filtre acolo decat pentru a prinde vitezomani si nu pentru a supraveghea restrictiile de circulatie asa ca, zilnic, camioane pline cu lemne trec peste pod, subrezindu-l. Partea proasta este ca angajatii CJ mint cu nerusinare si afirma ca au anuntat lucrarile de reparatii. Primarul din Valea Danului ii contrazice si anunta ca ii va da in judecata pentru halul in care a ajunsa sa arate podul si DJ 703 h, cel care tranziteaza comuna si arata ca dupa bombardament.

Nici ISU si nici Ambulanta nu a fost anuntata de catre CJ Arges ca va bloca circulatia iar, in aceste conditii, in caz de incendiu sau urgenta medicala, echipajele de urgenta s-ar fi trezit cu accesul blocat spre Valea Topologului.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Alexandru Rafila precizează că Ministerul Sănătății sub conducerea lui Vlad Voiculescu a scăpat de sub control pandemia de COVID-19.

„Nu cred ca e vorba de lipsa de autoritate, ci de lipsa de viziune, în primul rând, de lipsa de acțiune și de lipsa de asumare. Sunt trei elemente care au lipsit în acest ministeriat al lui Vlad Voiculescu. În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic. Situația aceasta imposibila în care am  ajuns, cu blocarea spitalelor, a secțiilor ATI, era previzibilă, datorită inacțiunii ministerului Sănătății. Am avut un joc, tot timpul, care n-a avut rost, când discutam despre testare, domnul ministru transparentiza datele despre câteva centre de vaccinare administrate de MAPN, când discutăm despre asistenta medicală, face o conferință de presa care avea un alt subiect. Tot timpul a fost o diversiune și o lipsă de asumare a responsabilității… Faptul că prim-ministrul Cîțu și-a asumat responsabilitatea, este foarte bine, chiar dacă mai târziu”, a spus Rafila, conform b1.ro.

Vezi și:

Alexandru Rafila: ‘Nu cred că Alianța USR PLUS va ieși de la guvernare. Au interese foarte mari în zona economică și acest lucru se răsfrângea și în zona Sănătății’

Alexandru Rafila a răbufnit: ‘Până de curând, ‘greaua moștenire’ era de la PSD, acum vedem că ‘greaua moștenire’ se referă la guvernul precedent condus, de Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

George Simion: ‘Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani’

Avatar

Publicat

in

De

„O să participăm la consultări și o să venim cu o soluție. Specialiști din afara partidelor actuale din Parlament. Pentru ministerul Sănătății, Educației, Agriculturii, Energiei.”, a spus George Simion, informează Antena3.ro.

„Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani. Noi nu vom intra la guvernare dacă se propune dar vom propune specialiști.

Năsui, Popescu și ce miniștri mai avem acum nu satisfac necesitatea țării de a avea niște conducători.

Din păcate nu există șanse pentru alegeri anticipate. Este egoismul prea mare din partea unora. Suspendarea lui Klaus Iohannis este însă de actualitate.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend