Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ! NESIMŢIRE MARCA PSD – Podul de la Valea Danului blocat ilegal de angajatii CJ Argeş – Primarul Preda: VOM DA IN JUDECATA CJ ARGEŞ

Avatar

Publicat

in

E scandal monstrul la granita dintre Curtea de Argeş si Valea Danului dupa ce, fără a anunţa pe nimeni, fără a semnaliza in vreun fel, CJ Argeş prin Directia de Drumuri a decis sa blocheze total traficul intens dintre orasul Curtea de Arges si comunele deservite de drumul judetean 703 H (Valea Danului – Cepari Pământeni – Rudeni – Suici – Văleni – Sălătrucu – Limita Jud. Vâlcea).  Mai exact,  circulatia rutiera a fost blocata total pentru ca se lucreaza la reparatia podului de peste raul Arges. Numai ca, nimeni nu a stiut de aceste lucrari care trebiesc anuntate, in prealabi, si, in consecinta, sute de oameni si masini s-au trezit ca nu pot ajunge in timp util unde trebuie pentru ca CJ Arges face reparatii si blocheaza drumuri fara sa anunte pe nimeni. Reparatiile constau in inlocuirea unor traverse de metal deteriorate tocmai pentru ca podul a fost abandonat de ani buni de Consiliu Judetean Argeş, nerepararea acestuia in timp util au distrus covorul asfaltic si a permis apei sa stagneze pe acele traverse de metal, distrugandu-le. Mai mult, pe acel pod exista restrictii de trafic dar… doar la nivel de panouri indicatoare. Politia nu face filtre acolo decat pentru a prinde vitezomani si nu pentru a supraveghea restrictiile de circulatie asa ca, zilnic, camioane pline cu lemne trec peste pod, subrezindu-l. Partea proasta este ca angajatii CJ mint cu nerusinare si afirma ca au anuntat lucrarile de reparatii. Primarul din Valea Danului ii contrazice si anunta ca ii va da in judecata pentru halul in care a ajunsa sa arate podul si DJ 703 h, cel care tranziteaza comuna si arata ca dupa bombardament.

Nici ISU si nici Ambulanta nu a fost anuntata de catre CJ Arges ca va bloca circulatia iar, in aceste conditii, in caz de incendiu sau urgenta medicala, echipajele de urgenta s-ar fi trezit cu accesul blocat spre Valea Topologului.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Teodorovici: ‘PNL-ul face un atac la Dumnezeu și nu la Biserică. Nu sunt numai atei, cu toate că așa par la prima vedere’

Avatar

Publicat

in

De

Fostul Ministrul al Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici,  a afirmat că PNL ”face un atac la Dumnezeu”.

”Vizavi de Dumnezeu. Eu afirm foarte clar și îmi asum ce spun. PNL-ul face un atac nu neapărat la Biserică, că Biserica ca Biserica… eu mă refer la Dumnezeu, că Biserica este eventual cea care vine să ne convingă că într-adevăr Dumnezeu este și face pentru noi. E… dacă nu sunt în PNL și atei, cu toate că așa par la prima vedere, mai rău! Înseamnă că ei chiar spunând că au pe Dumnezeu deasupra lor, fac ceea ce fac. Deci este un atac direct la… zic eu, la Dumnezeu.

Fiecare viață pierdută este un eșec al actualei guvernări, să spunem, ceea ce înseamnă? Tot un atac la Dumnezeu. Deci practic ăsta este atacul direct sau indirect, din păcate nejustificat”, a spus Teodorovici, conform G4Media.ro.

Citește și:

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

Vești importante pentru mii de români! Banii se vor acorda începând cu luna decembrie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nelu Tătaru: ‘Trebuie să înţelegem, vaccinul nu este obligatoriu, este voluntar şi este gratuit’

Avatar

Publicat

in

De

Ministru Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România va primi un eşantion de 4,6 la sută din fiecare tranşă de vaccin anti-COVID şi că, până la jumătatea anului viitor, ne putem aştepta la o scădere a numărului de cazuri pozitive, ”să putem spune că am limitat această pandemie”.

”De la începutul acestei pandemii s-a lucrat şi la nivel european şi la nivelul Comisiei Europene de la care am achiziţionat şi noi încă din primele luni, la descoperirea unui vaccin. Ne imunizăm trecând prin boală sau făcând un vaccin. Existenţa unui vaccin este cea care, la un moment dat, va da şi semnalul de descendenţă a acestei pandemii şi de limitare a efectelor ei.

În condiţiile în care s-a mers pe acel vaccin, Comisia Europeană a contractat cu mai multe firme, în acest moment sunt vreo cinci  firme cu care sunt şi contracte, în care  fiecare din ţările participante au o cotă parte. Ele vor fi vaccinuri care vor fi produse de diferite firme, vaccinuri care se ţin la 28 de grade sau se ţin între minus 20 şi minus 80 de grade. Sunt eşantioane care vor veni lunar, noi în din fiecare cotă suntem 4,6 la sută. Din fiecare eşantion care va veni, noi primim tranşa de 4,6 la sută”, a declarat Nelu Tătaru la B1 TV, miercuri seară.

Ministrul Sănătăţii a explicat că vaccinurile trebuie avizate de Agenţia Europeană a Medicamentului şi în prima fază aproximativ 550.000 de persoane din sistemul medical vor beneficia.

”Aceste vaccinuri trebuie să fie avizate de Agenţia Europeană a Medicamentului. În măsura în care cât de repede îl vom avea, eu ştiu, în două săptămâni îl putem da pe piaţă. Firmele au acest vaccin în acest moment, noi sperăm că în ianuarie să avem prima tranşă şi să putem  vaccina şi prima categorie care sunt personalul din unităţile sanitare publice şi private, în jur de  550.000. Cei fără comorbidităţi, peste 18 ani, vor primi acest vaccin din martie – aprilie.

Aceste vaccinuri au un rapel la 21-28 de zile. Crescând imunitatea, avem şi o scădere a transmiterii în comunitate şi atunci vom avea un număr scăzut.Să ne aşteptăm ca până la jumătatea anului viitor să fim pe acea pantă în care să putem spune că am limitat această pandemie”, a declarat Tătaru.

Întrebat dacă la jumătatea naului viitor scăpăm de masca de protecţie, Tătaru a explicat că totul este să şi vrem să facem acest vaccin.

”În condiţiile în care evaluarea noastră va fi în fiecare lună. Trebuie să înţelegem, vaccinul nu este obligatoriu, este voluntar şi este gratuit. Trebuie să mai şi vrem să facem acest vaccin”, a declarat Tătaru.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că Strategia naţională de vaccinare va fi aprobată în Guvern, cel mai probabil vineri, apoi însuşită de CSAT, cel mai probabil miercuri, informează news.ro

Citește și:

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

Vești importante pentru mii de români! Banii se vor acorda începând cu luna decembrie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend