Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Nelu Tătaru, dezvăluiri despre grupurile de interese și ‘băieții deștepți’ din sănătate

Avatar

Publicat

in

Ministrul Sănătății a afirmat că există “băieți deștepți” și în Sănătate. Tătaru a vorbit în emisiunea “La cină, cu ionela Năstase și Adi Hădean” despre grupurile de interese pe care și-a propus să le destructureze.

“Există băieți deștepți peste tot. Există grupuri de interese. E foarte greu când încerci să schimbi ceva într-un grup de interese sau printre băieții deștepți. Mi-am propus să le destructurez, mi-am propus să schimb ceva fiindcă sunt convins că după această perioadăeste momentul în care trebuie să schimbăm ceva. Dacă nu schimbă acum, nu știu în ce moment vom mai putea schimba. Este un moment în care toți suntem de acord că am fost prinși săraci”, a spus Nelu Tătaru, la Digi24.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Partidul România Mare și-a stabilit candidații pentru București: O femeie intră în cursa pentru poziția de primar general

Avatar

Publicat

in

De

Partidul România Mare atacă alegerile locale cu intelectuali, la București. Pentru funcția de primar general a fost aleasă o femeie.

”Președintele Partidului România Mare, Teodor Victor Iovici, și organizația București sunt încrezători că persoanele alese pentru a candida la funcțiile de primari vor schimba fața Bucureștiului și vor avea succes cu proiectele pe care și le-au propus pentru cetățenii Capitalei. Candidații sunt persoane cu experiență vastă în administrația locală, economie, antreprenoriat local și au realizări importante în aceste domenii.

Publicitate

Citește și: Șantajul dintre două videochatiste s-a terminat în instanță: ‘Știu ce faci, dragă fată norocoasă. Știu unde, știu pe ce site-uri, la ce studio’

Partidul România Mare are proiecte care vor aduce un aport semnificativ la bunăstarea generală a tuturor locuitorilor Capitalei.”, anunță PRM.

Astfel, cei 7 candidat ai PRM pentru București sunt:

– Primar general – ing. Nanău Ileana Daniela

– Primar sector 1 – dir. Mamoc Remus

– Primar sector 2 – jurist Spîrleanu Petre

Citește și: Poliția și jandarmeria, mobilizare masivă la înmormântarea lui Emi Pian

– Primar sector 3 – jurist Ștefan Corneliu

– Primar sector 4 – ec. Călina Simion Dan

– Primar sector 5 – prof. univ. Uricheanu Adrian

– Primar sector 6 – jurist Tulugea Danil

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Marcel Vela a RĂBUFNIT în fața sindicaliștilor: ‘Trebuie s-o spun’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a răbufnit în fața sindicaliștilor din Poliția Română! După scandalul iscat de priveghiul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, un reprezentant al polițiștilor i-a atacat pe Marcel Vela și pe mai-marii Ministerului de Interne.

În acest context, acum, ies la iveală informații despre reacția pe care a avut-o șeful Internelor la adresa… Citește AICI cum a RĂBUFNIT Marcel Vela în fața sindicaliștilor...

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend