Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Video-Momentul în care un polițist argeșean salvează de la moarte un piteștean

Publicat

in

Au fost scene incredibile, ieri, într-o benzinărie din Pitești. în timp se se afla într-o benzinărie, agentul şef principal Dan Dogaru, de la Serviciul Rutier Argeş a văzut cum un bărbat a suferit un infarct miocardic. Cu prezenţă de spirit acesta a intervenit şi l-a slavt dep bărbat, menţinându-l în viaţăa până la sosirea echipajului medical.  Camerele de spraveghere video au înregistat momentul în care un poliţistul a salvat de la moarte acel cetatean, după ce acesta suferise un infarct mocardic. Iată, mai jos, filmările care evocă întreaga scenă de când s-a prăbuşit victima până când a fost preluată de echipajul medical. 

INREGISTRARE 1: Piteşteanul aflat alături de soţia lui, se sprijină de maşină şi cade în stare de inconştienţă pe caldarâm. Intervine politistul argesean

INREGISTRARE 2 Agentul principal Dan Dogaru de la Serviciul Rutier Argeş, aflat în timpul liber, se apropie şi intervine. Începe manevrele de resuscitare.

INREGISTRARE 3 Poliţistul argeşean face manevre de resucitare iar în zonă ajungă alţi doi colegi de-ai săi, de la Biroul Rutier Piteşti. Agentul Dan Dogaru continuă să facă masaj cardiac.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea reacționează după ce Marcel Ciolacu a anunțat-o candidatul PSD pentru prezidențiale: ‘Nu a existat nicio discuție în partid’

Publicat

in

De

”Nu a făcut un anunț, ci a răspuns la o întrebare. Alegerile nu vor urma peste 4 zile, ci peste 4 ani și jumătate. Așa cum nu am fost întrebată când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, probabil în urma unor calcule politice, nu a existat nici acum o discuție în partid.

M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice.

Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie. Eu nu am auzit să fie vreo discuție despre suspendarea președintelui.

Poate a fost o șarjă amicală între doi prieteni, doi foști colegi, domnul Ciolacu și domnul Ponta, care nu a vrut să rămână dator. Am văzut, apoi, o altă replică și de la domnul Ponta.”, a declarat Gabriela Firea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, despre caracatița din sănătate: ncercând să schimbi organigrama, un manager de spital, încep problemele

Publicat

in

De

sursa foto:  realitatea.net

    Alexandra Pătrașcu, redactor

  • 03.06.2020

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit, miercuri seară, la B1 TV, despre caracatița din sănătate și despre planurile pe care le are.

„Ca să poți gestiona un minister, trebuie să știi ce se întâmplă. Încercând să schimbi organigrama, un manager de spital, încep problemele.

Când vrei să reglezi ceva, să pui pe picioare un minister, atunci încep denigrările și atacurile.

Am încercat să schimb consiliul de administrații sau adunări generale ale acționarilor. Când începi să umbli, descoperi multe. Sunt probleme, dar le voi rezolva. Voi încerca să desfac caracatița. Sunt lucruri pe care mi le asum”, a declarat Nelu Tătaru.

Citește și:Marea bombă din așa-zisul proiect de lege al Jandarmeriei Române: Adio proteste de tip #Rezist! Ar putea fi interzisă acordarea avizului favorabil pentru mai mult de 3 zile

Ludovic Orban și oamenii lui, tot mai marginalizați în partid. Cum își pierde PNL proprii candidați în favoarea altui partid

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend