Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Momente incredibile la Cupa Africii pe Națiuni – Un arbitru a fluierat greșit finalul meciului de două ori

Publicat

in

Scene nemaivăzute pe terenul de fotbal au avut loc, miercuri, la Cupa Africii pe Națiuni: arbitrul Janny Sikazwe a fluierat de două ori finalul jocului înainte de minutul 90, la meciul dintre Tunisia și Mali.

Iniţial, Sikazwe a fluierat de final în minutul 85. Jocul s-a reluat totuşi, iar centralul a fluierat din nou în minutul 89:49.

Mali s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Kone, în minutul 48, din penalti. În minutul 87, după primul „fluier final” tot de la Mali a fost eliminat Toure.

După al doilea fluier de final, staful Tunisiei s-a repezit la brigada de arbitri pentru a protesta şi i-au indicat în mod repetat centralului ceasul, semn că a fluierat prea devreme.

Potrivit The Athletic, la 20 de minute după fluierul final, conferinţa de presă a selecţionerului din Mali, Mohamed Magassouba, a fost întreruptă de oficiali ai Confederaţiei Africane de Fotbal, aceştia spunând că se vor juca ultimele minute. Jocul părea gata să se reia la 40 de minute după fluierul final, însă jucătorii tunisieni nu au mai revenit în echipament de la vestiare, spre deosebire de cei din Mali.

Arbitrul de rezervă, Helder Martins de Carvalho, care l-a înlocuit pe Sikazwe, a fluierat din nou finalul, încheind jocul a treia oară.

Sikawze a arbitrat finala ediției din 2017, dintre Camerun şi Egipt, finala din 2016 a Cupei Mondiale a Cluburilor şi două meciuri de la Cupa Mondială din 2018, scrie News.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Bulgaria comemorează victimele regimului comunist

Publicat

in

ulgaria a marcat Ziua Omagiului adus Victimelor Regimului Comunist la 1 februarie. În Parlament, deputaţii au ţinut un minut de reculegere şi au citit declaraţii cu această ocazie, notează BTA.

Citeste mai mult

NATIONAL

PSD continuă ofensiva împotriva multinaționalelor: ‘Companiile mari își diminuează artificial profiturile, cu scopul vădit de a-și reduce obligațiile stat’

Publicat

in

PSD promovează, „fără rezerve”, principiul unei taxe de solidaritate pe veniturile marilor companii pentru că o astfel de măsură este absolut necesară în contextul actual în care populația și firmele mici se confruntă cu o creștere substanțială a prețurilor, transmite formațiunea politică într-un comunicat de presă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend