Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Mirel Rădoi se pregătește să îl lase pe Cosmin Olăroiu la Națională: ‘În momentul în care eu aş renunţa, cred că ar fi cea mai bună variantă’

Publicat

in

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Arena Naţională, că dacă va părăsi această funcţie Cosmin Olăroiu va fi cea mai bună soluţie pentru înlocuirea sa.

”În momentul în care eu aş renunţa, cred că ar fi cea mai bună variantă. Nu pentru că suntem prieteni, ci prin ceea ce înseamnă antrenorul Cosmin Olăroiu. În momentul în care noi vom decide să plecăm, oricine ar veni, va avea tot ceea ce ne cere la nivel de informaţii, indiferent cine va fi, şi dacă va fi unul dintre secunzii mei”, a spus Rădoi, scrie agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Patru echipe REFUZĂ să își lase jucători la Olimpiada de la Tokyo, anunță Mirel Rădoi

Rădoi a comparat schimbul de generaţii pe care îl face la echipa naţională cu cel din anii 2000, când selecţioner era Ladislau Boloni: ”A fost făcut un schimb de generaţii şi am fost adus de la tineret eu, Marius Niculae, Răzvan Raţ, Paul Codrea, direct la echipa mare. Discutam (cu Olăroiu) că procesul de instruire a fost altul. Noi am jucat în acel an, 2000, şapte partide amicale, spre deosebire de ceea ce se întâmplă acum, când sunt trei meciuri într-o fereastră internaţională, dar erau şapte meciuri amicale, or acum ai Liga Naţiunilor, în care dacă nu ai rezultate automat toată lumea te vrea afară, pentru că e o competiţie oficială”.

Selecţionerul a vorbit şi în legătură cu stilul său ofensiv, precizând că toţi antrenorii care s-au perindat în ultimii ani la prima reprezentativă au avut un stil ofensiv: ”Am luat toţi antrenorii care au fost din 2000 la naţională şi nu a existat să fie niciunul care să nu fi atacat, indiferent de performanţe, de jocul pe care l-au avut, de selecţia pe care au avut-o. Se ridică o statuie, după care începe să fie demolată câte puţin-puţin”.

Rădoi s-a referit şi la atacurile venite la adresa sa din partea altor tehnicieni din fotbalul românesc: ”Antrenorul echipei naţionale în România, indiferent dacă a avut performanţe sau nu, va fi atacat. În plus, e un post vizat de foarte mulţi antrenori. Să fim sinceri! Cine n-ar veni la echipa naţională? Nu cred că este cineva care să spună nu, nu vreau. Indiferent ce am spune unui antrenor că ‘uite ce se întâmplă la echipa naţională, ca lucru pozitiv sau lucru negativ, mereu va avea în cap ideea că ‘eu pot schimba lucrurile’. De multe ori se întâmplă ca lucrurile să meargă imediat, alteori ai nevoie de mai mult timp, pe care, din păcate, nimeni nu ţi-l acordă.”

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

BREAKING – Guvernul a decis: Facturile la energie se refac

Publicat

in

De

Ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL), a declarat miercuri, că în ședința de Guver s-a adoptat actul normativ care prevede refacerea facturilor întocmite eronat la gaze naturale și la energie electrică.

Potrivit ministrului, măsurile sunt:

1. Se interzice debranșarea clienților.

2. Se vor reface toate facturile eronate.

3. Se suspendă obligația de plată a facturii, până la emiterea noilor facturi.

4. Nu se aplică penalități pentru neplata facturii care trebuie refăcută.

5. Recuperarea sumelor plătite în plus de client se va face prin cerere la furnizor dacă suma este de peste 100 de lei sau se va scădea din factură dacă este mai mică de 100 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Cum pot fi recuperați banii din facturile emise greșit: anunț făcut de ministrul Energiei – VIDEO

Publicat

in

De

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a explicat cum o să fie recuperați banii din facturile emise greșit.

„Dacă diferența e mai mare de 100 de lei în cinci zile furnizorul are obligația să dea banii. Dacă e sub 100 de lei o să intre în factura viitoare.

O factură care nu are plafon evident că nu are aplicate mecanismele de compensare.  E evident că fiecare din noi știm cam cât plătim. În mod normal furnizorii au obligația să refacă facturle, să nu perceapă penalități și să nu prerceapă banii”, a spus Virgil Popescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend