Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

VIDEO! Mihai Gâdea a fost amendat de CNA pentru înjurii la adresa purtătorului de cuvânt al PNL

Avatar

Publicat

in

Mihai Gâdea a fost sancționat de CNA cu 40.000 de lei pentru injuriile adresate lui Ionel Danca. Decizia vine la 6 luni și, potrivit unor surse, dupa 150 de sesizări.

Într-o emisiune din luna februarie, la care era invitat și purtătorul de cuvândt al PNL, Mihai Gâdea a avut o răbufnire în contextul unei discuții referitoare la probleme de justiție.

“Mihai Gâdea: Nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați. Înțelegeți? Dumneavoastră înțelegeți treaba asta?

Ionel Dancă: Dacă sunt erori judiciare, de ce cereți ca pentru un polițist pedofil să plece un ministru de Interne? De ce?

Mihai Gâdea: Cum de ce?

Ionel Dancă: Pentru că așa faceți și acum? De ce să plece șeful unei instituții pentru că un Portocală inventează probe?

Miha Gâdea: Să nu plece. Pupați-o în c** pe Kovesi…Pupați-o, domnule, în c** pe Kovesi

Ionel Dancă: Mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi, domnule Gâdea”, este o parte din dialogul dintre cei doi pe care il puteti vedea integral in acest video.

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Avatar

Publicat

in

De

Zilele trecute, Bugetul.ro vă dezvăluia, în exclusivitate, că președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Eduardt Cozminschi, ar urma să fie înlocuit din funcție.

Pentru Cozminschi, s-ar fi găsit deja un înlocuitor. Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, acesta ar proveni din zona Banatului”, scriam miercuri, 13 ianuarie, AICI.

Vezi și SURSE Șeful unei instituții de forță pe timp de pandemie ar putea fi zburat din funcție! Negocieri secrete cu noul ministru

Ei bine, conform unor surse politice, la șefia Protecției Consumatorilor ar urma să fie instalat, în locul lui Cozminschi, omul lui Marcel Vela, președinte al PNL Caraș-Severin.

Este vorba despre Claudiu Dolot, actual șef al BCR Caraș-Severin.

Dolot a fost membru PDL și a trecut în barca liberalilor, odată cu fuziunea dintre fostul partid al lui Traian Băsescu și PNL.

Vezi și EXCLUSIV Lovitură la început de 2021! Guvernul Cîțu a fixat un plan de amenzi! Directivă internă intrată în posesia Bugetul.ro

Eduardt Cozminschi, plan de amenzi la ANPC

La finalul săptămânii trecute, Cozminschi le-ar fi impus un plan de amenzi comisarilor ANPC.

Potrivit unei directive interne, intrate în posesia Bugetul.ro, comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor vor avea de îndeplinit un plan  de amenzi. Practic, vor fi înăsprite controalele asupra agenților economici.

Comisarii ANPC din Capitală sunt revoltați de această măsură impusă chiar de șeful Protecției Consumatorilor, Eduardt Cozminschi, vineri, 15 ianuarie 2021.

După ce că sunt copleșiți de reclamații, acum ei vor avea de realizat și un plan de amenzi.

„Ordinul” lui Cozminschi este, pe de-o parte, surprinzător, având în vedere că, potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, acesta este în ultimele zile de mandat.

Vezi și SURSE Șeful unei instituții de forță pe timp de pandemie ar putea fi zburat din funcție! Negocieri secrete cu noul ministru

Căci, după cum am anunțat încă de zilele trecute, liberalul din Botoșani urmează să fie schimbat de la șefia instituției.

Lui Eduardt Cozminschi i s-ar fi găsit deja un înlocuitor, care, potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, provine din zona Banatului.

Alte surse ne-au informat că măsura ar fi fost impusă pe linie guvernamentală.

Bugetul.ro vă prezintă circulara internă prin care se stabilește PLANUL DE AMENZI pe care îl vor avea comisarii ANPC:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Stirea Ta

O colaborare de succes pe nevazute

Avatar

Publicat

in

De

118357743_135829448207011_115711456073719976_o.jpg

Artistul Iustin Gondos si compozitorul Dumitru Jijie isi cunosc chipurile din fotografii si vocea alaturi de pasiunea pentru muzica este cea care i-a unit intr-o prietenie si colaborare frumoasa in plina pandemie dand nastere alaturi de alti interpreti celui mai nou CD de compozitor al lui Dumitru Jijie “Cantece pentru sufletul tau”.
Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus nu le-a permis celor doi sa se intalneasca, astfel incat primul contact real al acestora v-a fi la lansarea albumului ce v-a fi programata imediat de conditiile vor permite o desfasurare in siguranta.
Piesa ce i-a fost incredintata lui Iustin Gondos pentru acest album se numeste “E soare” si a fost cadoul pe care interpretul l-a primit de la artista Viorela Filip, autoarea versurilor.
Era august 2020 cand Iustin Gondos isi anunta fanii ca urmeaza sa se casatoreasca iar Viorela Filip lucra la textul piesei “E soare” alaturi de compozitorul acesteia, Dumitru Jijie. Nu aveau inca in minte numele unui interpret cand Viorela Filip si-a pus intrebarea “Cine poate transmite mai bine mesajul unei iubiri decat acela ce o traieste intens?” si asa a venit sugestia interpretului.
Dumitru Jijie a ascultat cateva dintre piesele inregistrate deja de Iustin Gondos, i-a placut timbrul acesuia si l-a contactat spre a-i incredinta aceasta prima piesa.
Aceasta este povestea unei colaborari de succes “pe nevazute” sau modul in care pasiunea, iubirea pentru muzica depaseste obstacolele tuturor restrictilor impuse de pandemie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend