Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO ! Malin Bot, cu tupeu in direct la Romania TV. A dat buzna peste reporterul postului de stiri al PSD

Avatar

Publicat

in

Malin Bot a reusit sa intre in diect pe postul de televiziune al PSD, Romania TV, in timp ce reporterul postului transmitea din fata Palatului Cotroceni, de la mitingul anti-DNA organizat de Plesoianu si Daniel  Dragomir.

Malin Bot si-a facut aparitia langa reporterul RTV, care transmitea in direct, si a reusit sa transmita un mesaj ironic. „Ghita vino acasa, Ghita!”, a repetat Bot de mai multe ori, spre nemultumirea vizibila a reporterului. Bot a facut referire la patronul postului, Sebastian Ghita, unul dintre organizatorii linsajului la care este supusa Kovesi in aceasta perioada. Ghita a fugit din Romania in Serbia pentru a scapa de consecintele infractiunilor sale.

Publicitate

 

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Call center pentru Covid-19 la DSP București

Avatar

Publicat

in

De

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB) are, de joi, un call center la care bucureştenii pot suna atunci când vor informaţii privind pandemia de coronavirus, dar pot fi şi îndrumaţi sau sfătuiţi în legătură cu infectarea cu virusului SARS-CoV-2, relatează Agerpres.

Numărul unic este 021/9462 şi poate fi apelat în intervalul orar 8,00 – 22,00, de luni până duminică, anunţă DSP Bucureşti.

Publicitate

Estimarea iniţială arată că aproximativ 500 de apeluri urmează să fie primite în fiecare zi. Tocmai de aceea, programul a fost gândit pentru ca operatorii call center să poată gestiona problemele fiecărui apelant, având în vedere complexitatea cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, menţionează reprezentanţii DSPMB.

”Acest call center este un sprijin important pentru protecţia şi sănătatea bucureştenilor, dar, în acelaşi timp, reprezintă şi un ajutor în a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus în Bucureşti. Încurajez orice persoană care are nevoie de informaţii sau care are nevoie de ajutor în contextul îmbolnăvirii cu COVID-19 să ne apeleze cu încredere”, a declarat Oana Nicolescu, directorul DSPMB.

Call center-ul de la DSPMB a fost înfiinţat cu sprijinul Guvernului, Ministerului Sănătăţii şi al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, se arată pe site-ul instituţiei.

Acest call center vine la o săptămână după ce Digi24 a sunat, în prezența lui Raed Arafat, timp de jumătate de oră la DSP București fără să le răspândă nimeni. Abia după 30 de minute a răspuns un angajat al instituției.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

CJ Brăila a alocat municipiului 1,5 milioane lei pentru implementarea unei platforme pentru şcoala online

Avatar

Publicat

in

De

Consiliul Judeţean (CJ) Brăila a alocat municipiului reşedinţă de judeţ suma de 1,5 milioane lei pentru implementarea unei platforme pentru şcoala online, care să vină în ajutorul elevilor, a declarat, joi, preşedintele instituţiei CJ, Francisk Chiriac, potrivit Agerpres.

“Trebuie să ne gândim foarte serios, pentru că se apropie toamna, iar elevii trebuie să urmeze cursurile, chiar şi online, cu toate că eu mi-aş dori ca şi copilul meu şi ceilalţi copii din judeţ să meargă la şcoală efectiv, alături de profesorii şi de colegii lor. În momentul de faţă, municipiul Brăila, conform proiectului votat de noi toţi, are la dispoziţie 15 miliarde de lei (n.r. ROL), prin cofinanţare, pentru o astfel de platformă. Dacă va fi nevoie, nu am nicio reţinere de a mări această sumă. Este foarte important să cuprindem nu numai elevii din municipiu, dar şi elevii din judeţ, pentru că acolo sunt problemele. Sunt copii în sate îndepărtate care ar trebui să aibă şi ei aceleaşi condiţii pe care le au elevii din municipiul Brăila”, a spus Chiriac.

Publicitate

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Brăila, Viorel Botea, a dat asigurări că, în condiţiile în care autorităţile vor decide ca orele să se ţină online, toţi elevii şi profesorii care nu dispun de tehnologia necesară participării la aceste cursuri vor primi tablete, calculatoare şi dispozitive pentru conexiune la internet.

“În Brăila, în jur de 3.500 de elevi şi profesori au solicitat acest lucru şi pot spune cu siguranţă că pe data de 10 septembrie, conform discuţiilor pe care le-am avut şi pe baza informaţiilor pe care le-am primit de la minister, toţi elevii din Brăila vor avea tablete şi acces la internet pentru începerea noului an şcolar”, a declarat Viorel Botea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend