Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO ! Malin Bot, cu tupeu in direct la Romania TV. A dat buzna peste reporterul postului de stiri al PSD

Avatar

Publicat

in

Malin Bot a reusit sa intre in diect pe postul de televiziune al PSD, Romania TV, in timp ce reporterul postului transmitea din fata Palatului Cotroceni, de la mitingul anti-DNA organizat de Plesoianu si Daniel  Dragomir.

Malin Bot si-a facut aparitia langa reporterul RTV, care transmitea in direct, si a reusit sa transmita un mesaj ironic. „Ghita vino acasa, Ghita!”, a repetat Bot de mai multe ori, spre nemultumirea vizibila a reporterului. Bot a facut referire la patronul postului, Sebastian Ghita, unul dintre organizatorii linsajului la care este supusa Kovesi in aceasta perioada. Ghita a fugit din Romania in Serbia pentru a scapa de consecintele infractiunilor sale.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Scandal în jurul propunerii USR PLUS pentru funcția de prefect de Timiș: Legături dubioase cu un lider interlop condamnat și cu un afacerist controversat

Avatar

Publicat

in

De

Propunerea USR PLUS pentru funcția de prefect al județului Timiș ridică multe semne de întrebare în urma legăturilor dubioase cu diferite personaje din județ.

Zoltan Nemeth (USR-PLUS), care va fi instalat prefect de Timiș, este omul de casă al unui controversat timișorean, Răzvan Nedelcu, patronul “Îngerilor Galbeni”, condamnat în 2019 la 16 ani și 6 luni de închisoare. Nedelcu a fost implicat și într-un dosar de pornografie și are mai multe condamnări.

Nemeth a candidat pentru Parlament, dar nu a fost ales. Acesta este avocat de peste 10 ani, absolvent al unui master în Drept și doctorand în Drept comercial la Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest Timișoara, a făcut parte din primul Consiliu Local al Tinerilor Timișoara. Este membru fondator al USR Timiș, în prezent vicepreședinte al USR Timiș, iar din octombrie 2020 este consilier județean USR PLUS.

Pentru cine nu știe, Răzvan Nedelcu (foto), patronul “Îngerilor Galbeni”, a fost, până în urmă cu vreo doi-trei ani, unul dintre cele mai detestate personaje din Timișoara. Înainte de fi aruncat, în sfârșit, în închisoare, Nedelcu și angajații săi sechestrau mașinile oamenilor prin diverse parcări, sub pretextul că încălcau proprietatea privată, și le eliberau doar contra unor sume obscen de mari, scria Renașterea Bănățeană anul trecut.

Mai mult anul trecut după ce Nicolae Robu a pierdut alegerile în Timișoara, oamenii USR-PLUS au început să caute printre contractele controversate din Primărie, iar Nemeth reprezenta în calitate de avocat o firmă controversată și a intervenit pentru mușamalizarea afacerii .

SCRIE TOT RENAȘTEREA BĂNĂȚEANĂ: Doamna Militaru și o altă colegă de partid, tot consilier local, au luat la puricat o serie de contracte încheiate de Primăria Municipiului Timișoara, în mandatul lui Nicolae Robu, cu diverse firme. La un moment dat, Rodica Militaru a sesizat că un contract încheiat de municipalitate cu o firmă de curățenie ar putea ridica unele probleme de legalitate și a început să facă verificări mai amănunțite.

În urma discuțiilor iscate pe acest subiect, doamna Militaru s-a pomenit sunată de colegul său de partid, Zoltan Nemeth, care, conform surselor noastre, s-ar fi arătat deranjat de verificările efectuate de Rodica Militaru cu privire la contractul mai sus-menționat.

Doamna Militaru l-ar fi întrebat pe colegul său în ce calitate o ia la întrebări, iar Zoltan Nemeth i-ar fi explicat colegei sale că a sunat-o în calitate de avocat al firmei de curățenie și de prieten din copilărie al patronului acesteia… Revoltată de demersul colegului său, Rodica Militaru a făcut o sesizare către Biroul Național al USR, în care a relatat incidentul, conform flux24.ro.

Citește și:

Milioane de pensionari sunt vizați! Ce se întâmplă, de fapt, cu pensiile

Execuție de ultimă oră! Se confirmă dezvăluirea Bugetul.ro: Omul lui Marcel Vela intră în scenă

Super-veste pentru toți românii! Puteți câștiga sute de euro – Cum este posibil

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Parlament – Comisiile reunite de buget-finanţe, raport favorabil pentru bugetul Ministerului Cercetării

Avatar

Publicat

in

De

Bugetul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării pentru anul 2021 a primit, sâmbătă, raport favorabil în Comisiile reunite de buget-finanţe ale Parlamentului, în forma propusă de Guvern, informează Agerpres.

S-au înregistrat 24 de voturi “pentru” şi 17 abţineri.
Ministrul Cercetării, Ciprian Teleman, a afirmat că bugetul alocat MCID este unul de mentenanţă.

“Nu este un buget de dezvoltare, este un buget de mentenanţă, pe care o să îl gestionăm cu chibzuinţă. Se spune despre cercetare că este Cenuşăreasa ministerelor, dar am încredere că, împreună cu premierul Cîţu, o să scriem finalul fericit al poveştii, însă nu anul acesta este petrecerea de succes”, a declarat Teleman.

Întrebat dacă are în vedere ca pensiile să nu mai fie distribuite prin Poşta Română, ci prin metode digitale, Teleman a precizat că acesta este un obiectiv pe termen mediu.

“Digitalizarea ar trebui să ducă, în final, la posibilitatea cetăţenilor din mediul rural să îşi poată lua banii prin mijloace electronice, dar acesta este un obiectiv pe termen mediu, asta înseamnă instalarea unor POS-uri care să permită încasarea banilor şi alte operaţiuni financiare în mediul rural şi există un program de investiţii cu dotarea cu câteva mii de POS-uri. Nu avem pe agendă vânzarea Poştei Române”, a precizat Ciprian Teleman.

Potrivit proiectului de buget, creditele de angajament pentru Ministerul Cercetării în anul 2021 sunt de 1.917.386.000 lei, cu o creştere de 9,79% faţă de execuţia preliminată din 2020, iar creditele bugetare sunt de 1.924.167.000 lei, în creştere cu 24,30% faţă de anul trecut.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend