Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

VIDEO Ludovic Orban îl atacă pe Ciprian Ciucu: ‘Să te porți ca un măgar, fără 7 ani de acasă’

Publicat

in

Ciprian Ciucu a amenințat că ”se va ocupa” de ”Realitatea PLUS”, după ce jurnaliștii l-au întrebat despre cum a ajuns mama sa în funcții publice pentru că e membră de partid. Fostul său șef din PNL, Ludovic Orban, care a contribuit și la alegerea sa ca primar la Sectorul 6, îl numește ”măgar” și ”fără cei 7 ani de acasă”.

”L-am acceptat să fie președinte interimar la Sectorul 6 și candidat la Primărie. După asta, domnul Ciucu, care stă mai prost cu caracterul, mi-a întors spatele. L-am susținut pentru primărie. Ne-am înțeles că îl sprijin la președinția organizației București, am semnat un protocol, iar apoi și-a anunțat candidatura la președinția organizației București în prezența lui Florin Cîțu și a spus că îl susține pe Cîțu. Ceea ce a făcut în raport cu Realitatea este de neacceptat, să te porți ca un măgar, fără 7 ani de acasă. Omul a ajuns să nu mai suporte să fie criticat, iar gestiunea de la primărie nu îl arată că este un mare manager.”, a spus Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

Citește și: SCANDALOS Ciprian Ciucu amenință o întreagă televiziune: ‘O să mă ocup de Realitatea TV!’ – Celebrele organizații mass-media tac în cazul politicianului PNL .

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Lucian Bode a plecat în SUA: Se întâlnește cu oficiali din Departamentul de Stat, Departamentul pentru Securitate Internă și Congresul SUA

Publicat

in

De

O delegație formată din reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, condusă de Lucian Nicolae Bode, ministrul Afacerilor Interne, efectuează, în perioada 16-18 mai 2022, o vizită oficială în Statele Unite ale Americii.

Vizita se desfășoară într-un an în care se aniversează 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic România-SUA, o bornă semnificativă a relațiilor bilaterale dintre cele două state.

În cadrul vizitei Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, are întrevederi la Departamentul de Stat, Departamentul pentru Securitate Internă și Congresul SUA.

Discuțiile cu oficialii americani vizează eforturile instituționale în acord cu recomandările Departamentului de Stat formulate în cadrul Raportului privind traficul de persoane (TiP Report), România dispunând de instrumentele necesare pentru un răspuns adecvat la provocările generate de acest tip de criminalitate, respectiv structuri, legislație, strategii și planuri de acțiune.

Întâlnirile constituie o excelentă oportunitate de reconfirmare a cooperării foarte bune dintre autoritățile române și agențiile de aplicare a legii din SUA în domeniul combaterii criminalității organizate, cu accent pe combaterea migrației ilegale și a criminalității cibernetice, precum și a intensificări schimbului de informații.

În cadrul întrevederilor cu membri ai Congresului SUA, Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, va discuta provocările actualului context regional atât din perspectiva gestionării crizei umanitare generate de agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, cât și în plan securitar.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Revolta lui Vladimir Putin împotriva Occidentului: ‘Încurajează neo-nazismul în Ucraina!’

Publicat

in

De

Președintele Vladimir Putin a acuzat țările occidentale că încurajează forțele „neonaziste” din Ucraina și a remarcat o creștere a rusofobiei în societatea occidentală.

„Din păcate, în țara noastră vecină – Ucraina – a existat mult timp un neo-nazism agresiv, ceea ce înseamnă că unii dintre partenerii noștri din așa-numitul „Occident colectiv” închid ochii, ceea ce înseamnă că unii dintre partenerii noștri din așa-numitul „Occident colectiv” își încurajează de fapt activitățile”, a spus liderul de la Kremlin. „Toate acestea sunt însoțite de un val fără precedent de rusofobie turbată în așa-numitele țări civilizate și corecte politic, în societatea occidentală”, a spus Putin, la summitul CSTO, informează Interfax.

Putin a adăugat că „neo-naziștii” din Ucraina se bucură de sprijinul statului și își desfășoară în mod deschis activitățile.

„Ni se spune că peste tot sunt extremiști. Da, e adevărat. Extremiștii sunt peste tot, într-un fel sau altul, ieșind din ascunzătoare și arătându-se. Dar nicăieri la nivel de stat naziștii nu sunt glorificați și nicăieri în țările civilizate autoritățile nu au încurajat mii de procesiuni neo-naziste cu simboluri naziste. Din păcate, acest lucru se întâmplă în Ucraina”, a spus el.

Într-un discurs care anunța începerea invaziei în Ucraina pe 24 februarie, Putin a spus că „principalele țări NATO, pentru a-și atinge propriile obiective, sprijină naționaliștii extremi și neo-naziștii din Ucraina, care, la rândul lor, nu vor ierta niciodată locuitorii crimeenilor și sevastopolilor pentru libera lor alegere – reunificarea cu Rusia”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend