Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO ‘LECȚIA’ de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj – Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

Avatar

Publicat

in

STIRIPESURSE a intrat în posesia unui videoclip în care o persoană înjură agresiv și amenință doi polițiști. Înjurăturile sunt dintre cele mai variate iar amenințările vizeză familiile polițiștilor.

Surse judiciare afirmă pentru STIRIPESURSE că bărbatul a cărei voce este auzită în videoclipul menționat înjurând și amenințând polițiștii ar fi Cilicu Petre, pe numele real Laurențiu Petrișor Sacagiu, un bărbat pretins recalcitrant din comuna Runcu, sat Bâlta, județul Gorj.

Despre Sacagiu, atrag atenția sursele STIRIPESURSE, ar fi fost eliberat condiționat recent din închisoare dar nu pot preciza infracțiunile pentru care a fost condamnat definitiv, ceea ce înseamnă că faptele acestuia din videoclip au loc post-condamantoriu.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta – Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că ‘va face balamuc’

Potrivit acestora bărbatul „terorizează toată populația din zonă și poliția plus jandarmeria nu are curaj sa se ia de el”, informează aceeași sursă.

Potrivit surselor judiciare citate individul ar avea permisul de conducere anulat, acesta fiind și motivul pentru care s-a filmat înjurând și amenințând polițiștii.

Videoclipul conține un limbaj trivial din partea agresorului polițiștilor dar prezintă și o reacție timidă a acestora în raport cu faptele bărbatului.

Sursele citate atrag atenția că, deși nu reiese din filmare, la momentul amenințărilor bărbatul ar fi ținut în mână la vedere un topor.

Citește și: Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Citește și: BREAKING Fostul șef al Brigăzii de Crimă Organizată de la Cluj DAT pe mâna judecătorilor de DIICOT – Crease O CELULĂ de investigație ce folosea metode nelegale

În filmare se vede cum polițistul „apostrofat” violent încearcă parcă medierea discuției, calmarea bărbatului dar nu se sesizează pentru fapta de ultraj prevăzută de Codul Penal.

Totodată în raport de cele proferate de către bărbat așa cum se regăsește în înregistrarea prezentată de sursele citate reies și amenințări clare la adresa familiilor polițiștilor.

Până la momentul difuzării acestei știri un reprezentant al Poliției Române nu a putut fi contactat pentru a oferi lămuriri legate de modul în care au procedat ulterior agenții Poliției Române în raport de starea de fapt prezentată sau dacă față de cel din videoclip s-a deschis un dosar de cercetare penală.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Când începe vaccinarea copiilor în România. Explicațiile lui Valeriu Gheorghiță

Avatar

Publicat

in

De

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a declarat luni la Antena 3 că este foarte probabil ca tinerii cu vârsta între 12 și 15 ani să se poată vaccina încă din acest an cu vaccin de la Pfizer.

Întrebat când ar putea începe vaccinarea anti-Covid a tinerilor, Valeriu Gheorghiță a răspuns: „Primul pas important este sa se obtina autorizarea pentru grupa de varsta 12-15 ani. Singurul vaccin in masura sa obtina la acest moment este Pfizer, care urmeaza sa depuna documentatia la Agentia Europeana a Medicamentului. In general timpul de acordare a autorizatiei este de circa doua luni. Estima  ca din a treilea semestru al acestuia an se va fi obtinut autorizarea si vom putea include aceasta grupa de varsta la vaccinare”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

ING Bank România a finanțat Agrinvest Credit IFN cu 10 milioane de lei

Avatar

Publicat

in

De

ING Bank România a acordat o facilitate de credit de 10 milioane de lei companiei Agrinvest Credit IFN pentru creșterea creditării fermierilor mici și mijlocii și pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru ale companiei în anul 2021.

Agrinvest Credit IFN a acordat fermierilor români credite de peste 49 milioane de lei în 2020, în primul său an de activitate. Ținta stabilită pentru anul 2021 vizează o majorare de minim 70% a creditelor acordate, în contextul în care fermierii se confruntă cu acces limitat la finanțările bancare clasice, precum și o creștere semnificativă a numărului de clienți finanțați, potrivit mediafax.ro.

„Produsele pe care le oferim sunt destinate mai ales fermierilor mici și medii, structurile de credit fiind personalizate în funcție de fiecare tip de client – persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, societăți comerciale sau societăți agricole, și sunt utilizate pentru susținerea investițiilor sau a ciclurilor de producție. Pentru fermieri, avantajele principale sunt documentația de credit simplă și fluxul de creditare rapid. Astfel, timpul de răspuns este de 24 de ore de la primirea documentației complete, iar termenul garantat pentru accesarea banilor este de maxim 3 zile de la semnarea contractelor de credit”, a declarat Andra Pârvan, Director General Agrinvest Credit IFN.

„Un studiu al Băncii Europene de Investiții din 2020 arată că diferența dintre finanțările existente și cele necesare în agricultura românească este între 2,2-5,3 miliarde de euro. În prezent, soldul creditelor bancare acordate în agricultură este de aproximativ 4,5 miliarde de euro. Așadar, suntem la jumătate din necesarul finanțării agriculturii românești. Subfinanțarea are la bază riscurile mai mari specifice sectorului: impredictibilitatea legată de vreme și lipsa garanțiilor pentru credite. Studiul relevă, însă, și o nouă componentă legată de lipsa de experiență a fermierilor mici în relația cu banca. Iar aici, jucătorii regionali, precum Grupul Agrinvest, au un rol esențial, pentru că pot fi foarte aproape de fermieri pentru a le oferi soluțiile integrate de care au nevoie, inclusiv finanțarea. Împreună, putem să îi ajutăm pe fermieri să devină mai performanți și să treacă la un mod sustenabil de a face agricultură”, a completat Marius Gavrea, Business Strategy Lead Agri Financing Products, divizia Business Banking, în cadrul ING Bank România.

ING Bank România a intrat pe segmentul finanţării agriculturii în anul 2015.

Agrinvest Credit IFN face parte din grupul Agrinvest, jucător în sectorul agricol, cu capital 100% românesc și volume anuale de 267 milioane de lei. Grupul are activități integrate de distribuție inputuri pentru fermieri, comerț cu cereale, dispunând pentru această activitate de capacități de depozitare de peste 250.000 de tone, precum și producție agricolă pe o suprafață de peste 6.500 ha. Instituția financiară a fost înființata în 2019, iar la începutul anului 2020, a primit aprobarea Băncii Naționale a României pentru demararea activității de creditare a fermierilor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend