Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – La Corbeni, cetățenii reclamă tupeul candidatului USR – “Speriat de COVID, a venit de la București să se refacă-n primărie !”

Avatar

Publicat

in

Cetățenii din Corbeni s-au saturat de șmecheriile elcetorale ale unor candidați. Printre aceștia l-au remarcat mai “cu moț” pe Bogdan Dovleac, despre care oamenii spun ca nu își explică de unde atâta tupeu ornat cu gogoși electorale fițoase de capitală, la un așa zis candidat care a părăsit Corbeniul de vreo 20 ani și despre care nu știe mai nimic, el însuși declarînd că habar n-are de problemele din comună. Adevărul este că oamenii au dreptate să fie enervați, căci de votat așa ceva nici nu poate fi vorba. Asta pentru că, oficial, pentru Primăria Corbeni, USR a aruncat in luptă un candidat care e plecat din localitate de aproape 20 de ani. Bogdan Dovleac s-a mutat la Bucureşti, unde are o afacerea in domeniul urbanismului. Acum, deh, concurență mare în capitala României, iar omului i-a venit ideea că tot mai bine e pe banii statului cu o funcție mai acătări, si a decis sa revină în comuna natală şi s-o conducă cel putin 4 ani. Eheee, dar de la a vrea până la a te vrea oamenii, e cale lungă. Cetățenii au rămas șocați să vadă și să audă cum Dovleac a declarat public că a ajuns să fie candidat după ce s-a cam speriat de COVID și că venind, după 20 ani acasă, la Corbeni, pentru a scăpa de afurisitul de virus , a aflat și el de problemele comunei și că, asa cum chiar el declara public, la Corbeni nu curge lapele și mierea.

După ce a râs un sat întreg de el, Dovleac a fost consolat de tăticul lui – pentru a prinde curaj, și, mai nou, promovează celor din Corbeni un proiect al USR care presupune transformarea în arii protejate a unor zone întregi din ţară. Corbeniul e pe listă, iar localnicilor nu le-a picat pica deloc bine ceea ce îi aşteaptă cu un așa USR-ist de la București la cârma comunei. Dovleac tot speră că-i va păcăli pe oameni mizand, mai nou, pe tatăl său, veterinar la Corbeni, care îi face campanie la greu pentru alegerile din 27 septembrie.
Cu privire la proiectul său cu care a crezut ca va sparge avioane, cetățenii din Corbeni s-au interesat și au aflat Dacian Cioloş și specialiștii USR au croit un proiect care vizează transformarea unor zone în arii protejate. Asta înseamnă, printre altele, că se interzice păşunatul pe respectivele zone, informație care a enervat și mai tare pe oamenii din Corbeni, o comună în care una dintre ocupațiile principale este creşterea animalelor, respectiv păşunatul. Așa că este clar – spun cetățenii din Corbeni, de duminică, USR-istul Dovleac se va întoarce cu coada între picioare la București, acolo unde stă de aproape două decenii.

VIDEO de la min. 1, Dovleac explica cum pandemia de COVID l-a făcut să revina la Corbeni si sa afle ce e prin comună.

Publicată de Bogdan Dovleac pe Luni, 21 septembrie 2020

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Vârsta de pensionare are parte de modificări! Cine sunt cei vizați

Avatar

Publicat

in

De

La Senat se află în dezbatere o propunere legislativă prin care se dorește reducerea vârstei de pensionare pentru încă un domeniu industrial.

Locurile de muncă vizare sunt cele din domeniul producției de energie electrică și termică despre care inițiatorii legii spun că sunt deosebit de periculoase pentru starea de sănătate a salariaților, în condițiile în care muncă se desfășoară în majoritatea timpului la temperaturi extreme, în spații puțin ventilate sau în medii cu puternice degajări de pulberi.

Inducția electromagnetica din spațiile de producție generează frecvent afecțiuni neurologice și cardiovasculare în rândul angajaților, iar pulberile în suspensie generează afecțiuni pulmonare severe și chiar cancere iremediabile.

În expunere de motive se mai spune că speranța de viață în rândul angajaților din sectorul producției de energie electrică și termică este una dintre cele mai mici din România, ceea ce justifică pe deplin că aceștia să beneficieze de încadrarea lor în condiții deosebite de muncă. Astfel, angajații din acest sector vor putea beneficia, potrivit modificărilor propuse la art.56, de reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani și un stagiu de cotizare redus de 25 de ani pentru persoanele care au realizat cel puțin 30 de ani în locurile de muncă din sector.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: România nu are capacitatea pentru testare foarte, foarte mare

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a explicat că nici nu se pune problema pentru testarea în masă a populației pentru Covid-19, asta pentru că România nu are capacitatea de a face sute de mii de teste din lipsă de personal și aparatură.

”În primul rând, România nu are capacitatea pentru testare foarte, foarte mare. Testarea în masă ar presupune sute de mii de teste și nu avem capacitatea, nici personalul pentru așa ceva. Nici nu este recomandată testarea în masă. Acest procedeu este recomandat de unii care vor să pară interesanți.

Faptul că am ajuns la 37.000 de teste este de apreciat, având în vedere de unde am plecat.”, a spus Klaus Iohannis

Citește și:

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Fostul șofer al lui Ludovic Orban, actual secretar general adjunct al guvernului, deschide lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend