Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Klaus iohannis, ORDIN pentru ministrul Predoiu în privința interimatelor din justiție: ‘Nu mă joc, nici nu dictez, prezidez’

Publicat

in

Klaus Iohannis a spus, în cadrul dezbaterii pe care o arganizat-o la Biblioteca Centrală Universitară, ce va face în privința interimatelor din justiție.

„La mijlocul lunii decembrie, expiră interimatele din justiție. Trebuie rezolvată pentru a găsi soluția bună. În rapoartele MCV, ni s-a spus să găsim o soluție transparentă.

Citește și: Dan Barna trece la atac: ‘Are un tupeu special. Îl sfătuiesc să rămână în barca lui’

Eu l-am rugat deja pe ministrul Predoiu să trateze proirotar această problemă. Imediat după alegeri vooi vedea cât de repede este pregatit Ministerul Justiției cu această metodologie. Până în februarie, sper să fie ocupate aceste posturi. Procedura, în sine, legislația este seacă și nu satisface rapoartele MCV și nici opinia publică. Cum se încriu în concurs, cine selectează, cine evaluează.

Eu nu am de gând să fac rabat de la integritate. Pe scurt, meritocrație. Sunt un președinte care, real, se implică, care vine cu soluții. Nu mă joc, nici nu dictez, prezidez”, a declarat klaus Iohannis.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Retinut dupa ce s-a legitimat cu acte romanesti, false

Publicat

in

De

ALESSANDRIA – În ultimele zile, personalul Secției de poliție rutieră Alessandria Vest a arestat un cetățean moldovean care a fost oprit să conducă un camion în vecinătatea ieșirii autostrăzii Casteggio pentru verificări periodice. În momentul verificării documentelor, operatorii au devenit suspicioși la vederea cărții de identitate – română – furnizate de șofer, întrucât părea să nu respecte pe deplin formatul original al documentului. Prin urmare, șoferul a fost însoțit imediat la oficiile de poliție pentru finalizarea verificărilor corespunzătoare, iar acestia au aflat ca pe numele sau adevarat fusese eliberat un mandat international de arestare, de catre autoritatile de la Chisinau.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alimentația pe timp de caniculă. Ce trebuie să includă meniul nostru?

Publicat

in

Meniurile de mâncare pe timp de vară, dar mai ales pe vreme de caniculă contează foarte mult, deoarece în funcție de ceea ce include un meniu, sistemul imunitar poate funcționa mai ușor sau mai greu. Temperaturile ridicate ne dau tuturor bătăi de cap, dar o alimentație sănătoasă ne protejează sănătatea și ne poate ajuta să trecem cu bine peste această perioadă dogoritoare.

Încă de săptămâna trecută canicula și-a făcut prezența în țara noastră, iar razele soarelui sunt atât de puternice și arzătoare încât e nevoie să ne hidratăm chiar și de două ori mai mult decât până acum. Este foarte important să fim atenți la alimentele pe care le consumăm, deoarece o alimentație bogată în antioxidanți oferă organismului o stare de revigorare.

În alimentația noastră este necesar să adaugăm cât mai multe fructe și legume zemoase precum roșiile (conțin 94% apă), castraveți (96% apă), căpșuni și pepene (92% apă), măr (84% apă) și caise (86% apă), potrivit haihuin2.com.

Pe lângă aceste alimente sunt și altele care nu sunt recomandate să fie consumate în această perioadă iar acestea sunt: pâinea, cerealele, cartofii și orezul.

De asemenea, recomandarea specialiștilor este să consumăm alimente cât mai naturale și ușoare precum iaurturile naturale, ouă fierte, brânza proaspătă, carnea de pui, peștele, ciorbele, supele și să încercăm pe cât posibil să eliminăm din alimentația noastră mezelurile și conservele din comerț.

Totodată, nu uitați să vă hidratați ori de câte ori simțiți că este nevoie. Este normal ca în această perioadă să fie nevoie să vă hidratați mai mult. Consumați apă plată și cât mai puține sucuri.

Foto: Business Magazine

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend