Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

VIDEO INTEGRAL ! MĂCEL ÎN FĂGĂRAŞ O ampla ancheta despre ilegalitaţile din munţi – Un argeşean devoalează sistemul

Avatar

Publicat

in

Asa cum anuntam saptamana trecuta , o ampla ancheta despre masacrul din Muntii Fagaras a fost difuzata in cadrul emisiunii “Dosar România”, sâmbătă, 5 mai, de la ora 21:00, la TVR1. O ancheta

Ovidiu Mihuţ, pofesorul din Curtea de Argeş care, de ani de zile, se lupta cu sistemul pentru opri masacrul naturii in  Muntii Fagaras

Ovidiu Mihuţ, pofesorul din Curtea de Argeş care, de ani de zile, se lupta cu sistemul pentru opri masacrul naturii in Muntii Fagaras

jurnalistica impresionanta în care argeseanul Ovidiu Mihut alaturi Dan Păvaloiu si Dan Curean, au prezentat si devoalat totul despre manevrele in urma carora s-au construit  microcentralele  în ariile protejate din ţara noastră, inlcusiv cele de pe raurile Capra si Buda din Muntii Fagaras.

Fara alte comentarii, urmariti emisiunea integrala. Nu aveti ce regreta !

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

PREFECTUL A DECIS: De mâine, în Argeș, INTERZIS activităților de FOCUL LUI SUMEDRU și HALLOWEEN – Vezi și alte restricții impuse

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condus de prefectul Emanuel Soare, întrunit luni în şedinţă extraordinară, a hotărât, prin HCJSU nr48 art7, că, “începând cu data de 20.10.2020, pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș se interzice organizarea și desfășurarea în spații deschise a oricărui eveniment și/sau activitate tradițională de tipul Focul lui Sumedru, Halloween și altele asemenea, care generează aglomerări de persoane.”

De asemenea, conform Hotărârii nr 48/19.10.2020, art6, “este obligatorie purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise și deschise de pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș.”

Vă amintim că, prin Hotărârea de Guvern 856/14.10.2020, care prelungește starea de alertă, în interiorul localităților se interzice circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.

Conform HG856/14.10.2020, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, iar prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate, dispuse din exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanțe de minim 2 metri între mese și și participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite.

În plus, se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, aniversări, mese festive, etc) , conform HG 856/14.10.2020.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bărbat din Tigveni, amendat după ce a părăsit izolarea la domiciliu

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii au depistat două persoane care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, față de care au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei.
Astfel, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni, care au efectuat verificarea la domiciliu a persoanelor față de care este instituită măsura izolării sau carantinării, au constatat că un bărbat de 39 de ani, nu a respectat măsura izolării la domiciliu, la revenirea dintr-o țară pentru care este impusă această restricție. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia acestuia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.
De asemenea, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călinești, care au efectuat verificarea la domiciliua persoanelor față de care este instituită măsura izolării sau carantinării, au constatat că o femeie de 33 de ani, nu a respectat măsura izolării la domiciliu, la revenirea dintr-o țară pentru care este impusă această restricție. Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar situaţia acestuia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend