Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | Incendiu devastator în Argeș

Publicat

in

A fost prăpăd, azi noapte, în comuna argeșeană Priboieni. Un puternic incendiu a făcut scrum acoperișurile a două case învecinate. Potrivit ISU Argeș Garda de Intervenție Topoloveni a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar pe parcursul intervenției a primit în sprijin încă o autospecială de stingere de la Detașamentul de Pompieri Bradu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiului violent.
În incendiu au ars cele două acoperișuri pe o suprafață totală de aproximativ 450 mp, unul fiind construit peste mansarda unde era camera centralei, doi mc de lemn de foc și alte materiale combustibile din interior.
Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru două persoane, proprietarul uneia dintre proprietăți, care a suferit un atac de panică și o femeie care acuza dureri la piept, survenite unei căzături, ambii au refuzat transportul la spital.
Timp de aproximativ două ore pompierii s-au luat cu flăcările mari care amenințau să cuprindă în întregime cele două case.
Cauza probabilă este jarul căzut din sistemul de încălzire, centrala de la mansardă, în contact cu materialele combustibile din apropiere.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

RESTAURANT DOMNESC ANGAJEAZA

Publicat

in

De

SC. TACTIC SOCIAL EVENTS S.R.L (RESTAURANTUL DOMNESC), cu sediul in Curtea de Arges, angajeaza lucrator bucatarie.

Detalii la nr. de telefon: 0727364716

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Toalete noi în Pitești, montate de Primărie

Publicat

in

De

Primăria Pitești anunță că pentru o mai bună gestionare a curățeniei în zonele de promenadă și agrement ale parcurilor publice și pentru un confort sporit al cetățenilor care accesează aceste zone, Primăria Municipiului Pitești a achiziționat toalete publice moderne, care au fost amplasate în Parcul Trivale (zona Grotă), în cartierul Craiovei (Parcul Tineretului) și în parcul Prundu.


Toaletele publice au fost racordate la utilități (electricitate, apă, canalizare), oferind condiții optime utilizatorilor și posibilitatea întreținerii și igienizării eficiente a spațiului respectiv. Toate cele trei toalete au fost puse în funcțiune ieri.

Pentru a evita evenimente nedorite (vandalizarea sau deteriorarea accidentală a toaletelor), acestea vor fi închise pe timpul nopții.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend