Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | ÎN ATENȚIA PRIMARILOR PSD GENTEA și PANȚURESCU – Dramă la o Primărie! O femeie s-a prăbușit strivită de birocrație!

Publicat

in

O dramă, în adevăratul sens al cuvântului, a pus capăt, astăzi, ședinței Consiliului Local al Sectorului 1 din București, acolo unde o femeie s-a prăbușit strivită de birocrație. Incidentul ar trebui să dea serios de gândit celor mai reclamați primari PSD din județul Argeș în materie de slabă comunicare cu cetățeanul, Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș și Cristian Gentea de la Pitești. Cei doi sunt permanent reclamați de cetățeni și chiar consilieri locali că nu respectă legislația privind termenele de raspuns la sesizările lor, fie cele formulate în baza Legii 544 fie cele referitoare la emiterea unor acte ce țin in special de urbanism. Poate imaginile de mai jos, susprinse la o primărie de scetor din capitală, îi vor pune pe gânduri pe cei doi primari PSD din Argeș.

BIROCRAȚIA POATE UCIDE !

După doi ani de așteptare pentru eliberarea unei documentații de urbanism de tip PUD pentru un teren , un cetățean, Mariana Dragomir, a venit în fața consilierilor locali ai sectorului 1 din București. Pe ordinea de zi a ședinței figura, în sfârșit, documentația de urbanism care i-ar fi permis să construiască o locuință multi-familială, unde ar fi urmat să stea împreună cu fratele, soții, copiii și nepoții.

Femeia a acuzat faptul că nici până azi, deși a depus documentația de urbanism în ianuarie 2020 și a făcut toate demersurile posibile, nu a primit niciun răspuns, iar acum s-a trezit în fața expirării documentației respective.

Mai mult, Mariana Dragomir a acuzat presiuni din partea administrației. Femeia a declarat în plenul ședinței de Consiliu Local că a fost amenințată că, în cazul în care se va adresa instanței pentru a-și cere drepturile, nu va mai construi niciodată.

Aflată în sală de ședințe, Mariana Dragomir a primit vestea că PUD-ul nu va fi discutat de către consilierii locali, deoarece avizul arhitectului șef expirase. Într-o puternică stare de emoție, femeia a părăsit sala de ședințe și s-a prăbușit pur și simplu pe scările de marmură ale Primăriei. În cădere, a suferit o lovitură puternică în zona temporală.Timp de 45 de minute, un echipaj SMURD a luptat pentru a o resuscita, în timp ce femeia avea convulsii puternice. Mariana Dragomir a fost transportată la Spitalul de Urgență „Floreasca”, unde este supusă unei intervenții chirurgicale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Analist de politică externă: ‘Vladimir Putin a acuzat anglo-saxonii de atac asupra conductelor. Nu cred că ar fi spus chestiunea asta, pentru că discursul a fost lung’

Publicat

in

De

Dan Dungaciu, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române, spune că Ucraina pentru Rusia este o linie roșie.

Pentru ei, Rusia este apărabilă doar dacă are o distanță suficientă între ea și adversar. Prin urmare, dacă tu reduci acea distanță cu Ucraina și ai pus Ucraina la NATO și NATO a venit lângă tine, în acel moment, Rusia nu se mai poate apăra.

Ucraina pentru Rusia este o linie roșie. Occidentul a mers atât de departe. Putin a acuzat anglo-saxonii de atac asupra conductelor. Eu nu cred că Putin ar fi spus chestiunea asta, pentru că discursul a fost lung.

Nu cred că acest lucru o să rămână nesesizat, mai ales când spui explicit că anglo-saxonii au doborât infrastructura energetică a Europei.

Marea Baltică este o mare europeană, nu e Marea Neagră. În România nu au existat partide antieuropene”, a spus Dan Dungaciu, conform gandul.ro.

Vezi și:

Dan Dungaciu, analist de politică externă: ‘În urma acestui război vor pierde două entități, Rusia și Uniunea Europeană. Noi ne întoarcem la bipolaritate, pentru că ceilalți actori nu dispar din lume’

Dan Dungaciu, analist de politică externă: ‘Nu cred că rușii și-au imaginat vreodată că Germania va cădea, atât de repede. Ne întrebăm dacă Merkel a plecat știind ce urmează’

Dan Dungaciu, analist de politică externă: ‘Misiunea rușilor a fost îndeplinită. Zelensky nu poate să facă un pas înapoi’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lovitură grea pentru Vladimir Putin! Ministerul Apărării german: Germania, Danemarca și Norvegia vor cumpăra 16 obuziere slovace Zuzana-2 pentru Ucraina

Publicat

in

De

Ministerul Apărării german a anunțat că Germania, Danemarca şi Norvegia vor cumpăra 16 obuziere slovace Zuzana-2 pentru Ucraina.

Armele, care pot lansa şase proiectile pe minut la o distanţă de până la 40 de kilometri, vor fi construite în Slovacia, potrivit ministerului german. Cele trei ţări vor cheltui 92 de milioane de euro pe aceste sisteme, informează Reuters.

Ucraina, care în ultimele săptămâni a înregistrat succese notabile în contraofensiva împotriva Rusiei, a declarat că are nevoie de arme mai multe şi mai grele pentru a putea respinge invazia pe care Moscova a lansat-o în februarie.

După invazia lansată în Ucraina pe 24 februarie, în prezent trupele ruse controlează aproape integral provinciile Lugansk şi Herson şi circa 60% din Doneţk şi Zaporojie. Oficializarea anexării acestora vine în timp ce armata ucraineană, ajutată între timp substanţial cu armament de statele occidentale, îşi continuă o contraofensivă de succes lansată pe mai multe direcţii pe linia frontului, reuşind să elibereze mai ales teritorii din regiunea nordică Harkov, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Vin vremuri grele pentru Vladimir Putin! Emmanuel Macron îi întinde o mână de ajutor lui Volodimir Zelenski: ‘Franța va ajuta Ucraina să-și recâștige deplina suveranitate și integritate teritorială’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend