Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

VIDEO! ILEGAL la AQUATERM marca PSD – NASTEA, atitudine de slugă de partid: “Nu am acte, fac ce vreau eu aici !”

Publicat

in

 Prins in flagrant, cu oameni si utilaje pe mosie privata,  directorul Nastea are un tupeu obraznic, tipic slugilor parvenite din PSD

Daca astazi ati avut probleme cu apa, daca credeti ca la Aquaterm nu mai e nimic de facut, de reparat sau de pus la punct sa nu va mire daca nu ati vazut masinile societatii de apa pe strazi, la vreo avarie. Motivul este simplu, sefimea PSD de la AQUATERM se crede pe mosia lor dar pe banii nostri, iar cand ii intrebi de ce fac lucruri ilegale iti raspund cu un tupeu obraznic tipic slugilor parvenite din PSD, asemeni lui Gabriel Nastea,  care astazi ne-a spus franc in fata, dupa ce a fost prins in off side: ” Nu am cu ce acte sa justific. Ce va pasa, aici fac ce vreau eu, eu sunt directorul !”

Despre ce este vorba ? Despre jaful care continua la Aquaterm….

Astazi, aproape toata ziua, Aquaterm SA, cu acordul explicit al directorului interimar Gabriel Nastea, nu a mers prin oras sa verifice starea conductelor, nu a raspuns la solicitarile argesenilor legate de apa ci a

Dupa o zi de munca, la ora 16,00, echipa Aquaterm de 5 oameni si doua utilaje termina munca pe mosia privata de la Sipot si pleaca spre sediul societatii

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/677032525835426/?type=2&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

trimis ditamai echipa si doua utilaje taman la marginea orasului sa efectueze lucrari pentru un privat. Fara acte, fara niciun fel de deviz, fara o nota de transport macar. Asta in timp ce locatarii unui bloc din nordul orasului asteptau ca disperatii sa vina cineva sa le rezolve problemele legate de furnizarea apei. Surpriza de proportii a venit tocmai de la Gabriel Nastea, directorul interimar al societatii, omul care nu are habar ceea ce inseamna o retea de distributie a apei intr-un oras. Nonsalant, cu aroganta tipica slugilor PSD  ajunse in functii pe banii fraierilor de cetateni, ne-a dezvaluit ca o scuza proasta,  ca

Intrebati de documente, angajatii dau din umeri: ” Dom` director le are, el stie, el ne-a trimis acolo”

privatul unde din banii societatii s-a muncit astazi, este un bun prieten de-al sau si angajat de nadejde chiar la Aquaterm. Cum? Numai ca Nastea minte cu aceeasi nerusinare, asta pentru ca domnul Catalin, privatul la conacul caruia s-a muncit astzi toata ziua cu utilajele si oamenii Aquaterm, este intr-adevar prieten la catarama cu Nastea dar in nicun caz angajat al Aquaterm.

Redactorii nostri au monitorizat ceea ce s-a intamplat acolo, si, la finalul lucrarilor, la ora 16.00, au mers alaturi de echipa inapoi la Aquaterm. In momentul in care le-am solicitat sa ne arate macar un act in baza caruia au munict astazi ilegal, acestia au spus ca exista documente dar se afla la directorul Nastea. Acesta, dupa ce ne anuntase telefonic sa il asteptam pentru a ne arata niscaiva acte,  a venit arogant in fata redactorilor sustinand franc ca nu are niciun act, nici macar un bonulet, nici macar un deviz in baza

Apare si Nastea si, cu un tupeu ordinar , se lauda ca nu are nici macar un document justificativ pentru lucrarile pe mosia prietenului sau: ” Ce va freaca pe voi, eu sunt director aici si fac ce vreau “

caruia Aquatermul a prestat moca pentru un privat. ” Cum sa va spun eu voua….aaaa…. nu am ce acte sa va arat  pentru ca nu exista. Lucrarea a fost gratis, e un angajat al meu. Ce va pasa voua, aici fac ce vreau eu, eu sunt directorul ! a spus directorul Aquaterm SA. Ce uita Nastea este ca societatea este a Consiliului Local iar el este  director acolo pe banii nostrii,  ca sa aiba grija sa avem permanent apa curata la robinete si in nciun caza sa foloseasca angajatii si utilajele societatii pe mosii private ce apartin prietenilor sai de partid. Azi a fost o avarie pe Epscop Nichita si nimeni nu s-a deplasat acolo dar, mai grav, daca pe mosia privatului se intampla vreun accident nefericit, tot cu acelasi tupeu ordinar marca PSD ar fi raspuns Nastea si inspectorilor ITM ? Mai ales ca nu avea absolut niciun document justificativ care sa motiveze de ce angajatii Aquaterm lucreaza o zi intreaga gratis la prietenii privati ai directorului.

Dar si mai grav este ca, aceeasi doi oameni de la Aquaterm care ne-au informat despre ilegalitatea de astazi, sustin ca in ultimele saptamani, de cand Nastea si PSD pregatesc cedarea Aquaterm catre RAJA Constanta, echipele de angajati si utilajele au lucrat mai mult pe la privati, politicieni, oameni de afaceri decat  sa se ocupe de reteaua de apa potabila a orasului. Norma, asa stau lucrurile si pe la PSGC de a ajuns orasul o serparie, sa fie invadat de buruieni inalte cat primarul Panturescu.

Poate Nastea, marele inginer, nu a aflat de cand a plecat de la colectat cainii orasului ca la Aquaterm e alta mancare de peste. Ca o fi omul mai limitat, intelegem, dar oare consilierii locali, in fapt cei care reprezinta interesele orasului la Aquaterm, ce-or fi facand, cum accepta asemenea ilegalitati ? De fapt, ce sa le ceri si astora, doar ii stiti, vreo 7 sunt icompatibili, altii sunt ocupati cu propriile carciumi, viceprimarul cu gazul si concurenta cu Alecsei, unii cu mestecatul gumei iar altii sunt muti…. Halal sa ne fie !

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

BĂRBAT DIN CURTEA DE ARGEȘ DAT DISPĂRUT DE FAMILIE – Dacă l-ați văzut sunați la Poliție

Publicat

in

De

Un bărbat în vârstă de 61 ani a fost dat dispărut zilele trecute de familie. Acesta locuiește pe strada Badarcesti dar familia spune că a dispărut de la locul de munca din comuna Tigveni. Nume său este MOLDOVEANU CONSTANTIN și nu a mai fost vazut din data de sâmbătă, 5 iunie.

Cine poate oferi orice fel de informație cu privire la această persoană, este rugat să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Curtea de Argeș, la telefon  0248 721 851.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | VIITORII POLIȚIȘTI AU DEPUS JURĂMÂNTUL LA IPJ ARGEȘ

Publicat

in

De

Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” – Câmpina, care au fost admiși în acest an, viitorii poliţişti – au depus, astăzi, 11 iunie a.c., jurământul militar la Inpectoratul de Poliție Județean Argeș.

Cei 77 de elevi, aflați în stagiu de practică în cadrul inspectoratului nostru, au jurat credință țării și profesiei de polițist, astăzi, într-un cadru festiv restrâns.

Cei 46 de băieţi și 31 de fete au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem față de țără în fața comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Momentul a fost încărcat de emoție și cu siguranță va rămâne în memoria participanților ca fiind unic în cariera lor.

Comanda inspectoratului și polițiștii prezenți la eveniment care le-au transmis faptul că de-acum vor păși pe drumul către maturitatea deplină, care le va contura personalitatea și cariera, că trebuie să manifeste seriozitate și interes în meseria pe care și-au ales-o.

Le adresăm tinerilor elevi felicitări şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională și în carieră!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend