Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

VIDEO FOTO Mioveniul a cucerit Beijingul ! – Ansamblul „Plai de Dor”, prestatii de exceptie in capitala Chinei

Publicat

in

Ansamblul Folcloric „Plai de Dor” Mioveni, pregătit de coregraful Cătălin Oancea, participă la un grandios eveniment de marcare a Anului Nou Chinezesc organizat în Beijing, începând de astăzi şi până la 21 februarie, alăturându-se artiştilor din Grecia, Bulgaria, Polonia, Belgia, Anglia, China şi din alte state asiatice care sărbătoresc, în această perioadă, Anul Nou Lunar.
Artistii din Mioveni au primit in beijing, vizita Ambasadorului României în China – Excelența Sa domnul Basil Constantinescu. Diplomatul român s-a întâlnit cu membrii delegației noastre și a purtat o discuție cu reprezentanții administrației din Mioveni despre spectacolul pe care Ansamblul Folcloric „Plai de Dor” îl va susține la ambasadă, în data de 19 februarie, sub egida Centenarului. Pana la spectacolul de la ambasada, Ansamblul Folcloric „Plai de Dor” Mioveni, a avut, sambata, o prima prestatie de exceptie pe scena grandiosului festival international. Artistii argeseni i-au cucerit, practic, pe miile de chinezi prezenti. Dansurile, muzica si costumele populare romanesti dar si sunetul naiului, au cucerit publicul chinez care i-a rasplatit pe artistii nostri cu ropote de apaluze. Manifestarea internațională cultural-artistică, organizată la Beijing simbolizează Festivalul Primăverii, fiind unul dintre cele mai mari evenimente organizate anual în Beijing cu ocazia Anul Nou Chinezesc. La „Beijing Chaoyang International Spring Carnival 2018” dansatorii din Mioveni vor reprezenta România și vor susține 8 spectacole, alături de alte ansambluri din Grecia, Bulgaria, Polonia, Belgia, Anglia, Spania, Franța, China, precum și din alte state asiatice, care sărbătoresc în această perioadă Anul Nou Lunar. Delegația este formată din 5 oficiali – reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local și 21 de artiști din cadrul Centrului Cultural Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Eugen Teodorovici arată documentul: Guvernul Orban pregătește o CONCEDIERE masivă a bugetarilor

Publicat

in

De

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a publicat un draft al Guvernului prin intermediul căruia se pregătește o concediere masivă a bugetarilor.

”După ce ne-au convins cu măsurile “eficiente” adoptate în sprijinul economiei şi al mediului de afaceri, Orban şi ai lui “lucrează” la măsurile privind reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar.

Mă întreb oare ce vor spune sindicatele? Oare acum, când guvernul Orban vrea concedieri în cel mai NETRANSPARENT mod, sindicatele vor fi cel puțin la fel de implicate şi vocale ca atunci când negociau cu noi majorările salariale??

Dacă da … chiar ar fi o surpriză, nu pentru mine, ci pentru angajații din sectorul bugetar pe care îi reprezintă!”, scrie Eugen Teodorovici.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Klaus Iohannis anunță că ARMATA va fi scoasă ÎN STRADĂ pentru ca românii să stea ACASĂ

Publicat

in

De

Este oficial – așa cum se spunea pe surse încă de câteva zile, România va scoate Armata în stradă pentru a ține românii în case. Măsura urmează să fie formalizată în cursul zilei de azi prin intermediul unei noi ordonanțe militare. „Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de ordine”, a declarat Klaus Iohannis.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend