Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO – Filmul de acțiune ‘The Marksman’, cu Liam Neeson, se află pe primul loc în box office-ul nord-american

Avatar

Publicat

in

Thrillerul de acţiune „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, după ce „Wonder Woman 1984” a condus topul timp de trei săptămâni, informează News.ro.

În primul weekend, filmul regizat de Robert Lorenz a generat încasări de 3,2 milioane de dolari. Neeson interpretează rolul unui fermier de la graniţa Arizonei care devine apărătorul unui tânăr mexican ce se ascunde de un cartel care l-a urmărit până în Statele Unite.

Liam Neeson a fost recent protagonistul „Honest Thief”, care a debutat în luna octombrie a anului trecut cu încasări de 3,7 milioane de dolari şi a încheiat circuitul în cinematografele nord-americane cu 14,1 milioane de dolari, iar la nivel global, cu 28 de milioane de dolari.

„Wonder Woman 1984”, adaptare DC Comics regizată de Patty Jenkins, cu Gal Gadot şi Chris Pine în distribuţie, a coborât pe poziţia a doua, cu încasări de 2,6 milioane de dolari, în al patrulea weekend de la premieră.

Producţia Warner Bros., care a costat 200 de milioane de dolari, a avut premiera, simultan, în cinematografele nord-americane şi pe platforma HBO Max. Ea va fi scoasă de pe platformă duminică, urmând să ruleze doar în cinematografe. Până în prezent, la nivel global, al doilea film din franciză a generat încasări de peste 141 de milioane de dolari.

Animaţia „The Croods: A New Age” s-a clasat pe poziţia a treia, în coborâre un loc, după al optulea weekend de la lansare, când a generat încasări de puţin peste 2 milioane de dolari.

„News of the World”, cu Tom Hanks în rol principal, a coborât de asemenea un loc, până pe patru, după ce, în al patrulea weekend, a generat încasări de 1 milion de dolari.

Citește și: Tensiune la Guvern! Ministrul Culturii acuză că a făcut treaba Ministerului Economiei: ‘Am blocat practic jumătate din personal’

Locul al cincilea a fost ocupat de filmul fantasy „Monster Hunter”, regizat de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich în rol principal. Filmul a generat, în al cincilea weekend, încasări de 920.000 de dolari.

Thrillerul „Fatale”, drama „Promising Young Woman”, animaţia „The Emperor’s New Groove” (2000), comedia „The War with Grandpa” şi adaptarea fantasy „Pinocchio” completează top 10 în box office-ul nord-american de weekend.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Vladimir Putin despre Transnistria: Pledăm în continuare pentru găsirea unui consens asupra problemei transnistrene

Avatar

Publicat

in

De

Vladimir Putin, a declarat în cadrul unei ceremonii de înmânare a scrisorilor de acreditare a mai multor ambasadori la Moscova, printre care și a ambasadorului Republicii Moldova, Vladimir Golovatiuc, că Federația Rusă pledează în continuare pentru găsirea unui consens asupra problemei transnistrene, cu respectarea integrității teritoriale și a suveranității Republicii Moldova, transmite știri.md

„Vom promova în continuare identificarea unei soluții juste pentru problema transnistreană. Pledăm pentru găsirea unui consens privind un statut special, fiabil și garantat al Transnistriei, respectând în același timp suveranitatea și asigurând integritatea teritorială a Republicii Moldova”, a spus Putin.

Vorbind despre relațiile cu Moldova, Putin a reamintit că acestea sunt construite pe tradițiile de prietenie și valorile spirituale comune care leagă cele „două popoare”.

„Anul acesta va marca cea de-a douăzecea aniversare a tratatului bilateral fundamental de prietenie și cooperare”, a adăugat el.

Putin nu a spus nimic despre Grupul Operativ de Trupe Ruse care se află ilegal în regiunea transnistreană și care încalcă suveranitatea și integritatea teritorială a R. Moldova.

Amintim că astăzi ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan, a declarat că rezolvarea conflictului transnistrean joacă un rol foarte important pentru SUA în Republica Moldova. Abordarea americană a rezolvării acestui conflict ține de faptul că Transnistria trebuie să fie sub control administrativ al Chișinăului, al Guvernului Republicii Moldova.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Valeriu Gheorghita: Almost 4 mln persons, vaccinated anti-COVID with at least one dose until May 17

Avatar

Publicat

in

De

From the start of the vaccination campaign until May 17, a total of 3,963,176 people were vaccinated with at least one dose, of whom 2,871,560 people are vaccinated with the second dose as well, the head of National Coordinating Committee for Vaccination Activities against COVID-19 (CNCAV), Dr. Valeriu Gheorghita, said on Tuesday.

He also mentioned that, according to the latest data, the number of people scheduled with the three types of vaccine is over 1,049,000 people, both for dose I and dose II.

The head of CNCAV also provided details on the number of side effects after the anti-COVID vaccination.

“Profile of adverse reactions at the national level, as of May 16: 15,357 cases of post-vaccination adverse reactions were reported. In the previous week, May 10 – May 16, a total of 538 adverse reactions were reported, with 86% being reported to the National Agency for Medicines and Medical Devices, the rest to the National Institute of Public Health. The median age of people who reported side effects was 37 years old and no severe side effects were reported,” Valeriu Gheorghita announced.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend